Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 363.

• MI MAX 3 6/128 ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

TOLIS38 - - Mi Max 3 (Nitrogen)

Μήνυμα

σουπερ παιδια.... ολα πηγαν καλα... τα περασα ευκολα χωρις κανενα θεμα...... να στε καλα να μας αντεχεται

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Καλοδούλευτο Μην ξεχάσεις το format data στο TWRP για να φύγει η κρυπτογράφηση ” οοοχι θα το παω βημα βημα)))))) ευχαριστω πολυ.

• καλημερα σε ολους !! λοιποοοον περνοντας το οποιο ρισκο και βημα βημα με τους οδηγους ξεκινησα την διαδικασια .....Αποτελεσμα... 1) περασμα china version fastboot........χρονος 4-5 λεπτα 2) κλειδωμα συσκευης και ξανασεταρισμα ΣΥΣΚΕΥΗς ΧΡΟΝΟς ...... 2 ΛΕΠΤΑ 3) Ρυθμισεις συσκευης για ξεκλειδωμα ..... χρονος 2 λεπτα. 4) ξεκλειδωμα τηλεφωνου ΑΜΕΣΑ και χωρις ΚΑΝΕΝΑ χρονικο περιορισμο χρονος ..... 1 λεπτο. 5) επανεκκινηση τηλεφωνου μετα απο ξεκλειδωμα χρονος ...... 5 λεπτα ΑΛΛΑ το κινητο ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΕ κω…

Μήνυμα

Χαχα.... Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω..... Ίσως η χιαομι επςιδη σταμάτησε την παραγωγή του και βλεπωντας ότι τα 6/128 φεύγουν εκτός Κίνας να τα λέει intenational και οχι china.... Αύριο θα ξεκινήσω το πέρασμα της china fastboot και το επίσημο κλείδωμα της συσκευής και ελπίζω να μην γίνει καμιά στραβή . Μετά τα πράγματα είναι εύκολα.....)))) ... Ευχαριστώ πολυ τον φίλο πλέον NasDriver για την βοήθεια και τις συμβουλές.... Είμαι σίγουρος ότι αν στραβωσει κάτι θα υπάρξει βοήθεια και θα το σώσουμε.

• Λοιπον.εβαλα και το ιμει της συσκευής στο tool kai μου έβγαλε το ίδιο μνμ. Ότι πρόκειται για international version... Σας ανεβάζω και φωτό της συσκευασίας και πείτε μου αν κάποιος μπορεί τι ρομ να περάσω))))))) china fastboot ή international????

• Η συσκευή ήρθε ανοιχτή.χωρις ζελατίνα. Οπότε είναι αδύνατον να μην έχει πειράχτει. Δεν γίνεται λοιπόν να έχει global ρομ και unlock και να μην έχει κόκκινο αυτοκόλλητο

• Λναι το γράφει.... Και το international version το λέει στο authentication tool. Copy paste το έκανα....

• καλησπερα παιδια... σημερα ηρθε το θηριακι μου και το μονο που εκανα μεχρι στιγμης ειναι να το σεταρω αρχικα και να δω τι εκδοση φοραει για να προχωρησω με την βοηθεια σας και με σχετικη ασφαλεια στο κλειδωμα ξεκλειδωμα κλπκλπ.... η εκδοση ειναι η 6/128 και η εκδοση που φοραει ειναι η 10.3.2PEDMIXM global. αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι στο xiaomi authentication tool και βαζοντας το imei μου λεει : This is a Mi Max3 6GB RAM 128GB ROM Congratulations! You can be assured the phone you have …

• ΝΑΙ Μιλισα. μαλλον πρπει να αλλαξω σιμ. δοκιμασα με αλλη νεα καρτα και τα μνμντα φυεγουν κανονικα.... εβαλα την δικια μου και στις 2 θεσεις αλλα το ιδιο.... μου ειπαν οτι η δικια μου ειναι ηδη 5 ετιας οποτε σχεδον σιγουρα ειναι θεμα καρτας.

• Τι μπορεί να φτάσει??? Μιλάμε ότι κάνει τουλάχιστον 2 λεπτά να στειλει μνμ... Μήπως ξέρουμε ρυθμίσεις ?? Μήπως έχουν χαλάσει οι default και γίνεται αυτό?????

• εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα με μενα???

Μήνυμα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ... να ρωτησω κατι που εχω παρατηρησει τωρα τελευταιους μηνες??? αργει παααααααρa πολυ να στειλει sms ... δεν μπορω να βρω καποια ρυθμιση που να βελτιωνει την κατασταση . καμια ιδεα?????.... mi max3 global xtrv ...

• Παράθεση από NasDriver: “1. Δεν θα έχεις πρόβλημα, όσο ποιο νέα η fastboot rom καλύτερα να χρησιμοποιείς και πιο νέο miflash tool 2. TO ARB ισχύει παντού, ας έρθει με το καλό και βλέπουμε τότε τι θα χρειαστεί και πως ” οκ. ευχαριστω πολυ. ενταξει και μενα μου φαινεται κουφο να εχουν βαλει την τελευταια τελευταια stable global αλλα ποτε δεν ξερεις... παντως ενω εχω κατεβεβασει ολα τα αρχεια που χρειαζονται για το φλασαρισμα πριν κανω το παραμικρο θα σας πω με τι ηρθε και βλεπουμε)) στο τρακ της d…

Μήνυμα

kalhspera παιδια.... Τελικα δεν αντεξα τον πειρασμο και παρηγγειλα και εγω το 6/128 με το fake ξεκλειδωμα και την global rom .... λογικα μεσα στην εβδομαδα θα μου ερθει... διαβασα ολο το thread και εχω 2 αποριες ... 1) υπαρχει θεμα με την συσκευη και το περασμα fastboot rom σε επισημη κινεζικη και μετα τα γνωστα (κλειδωμα - ξεκλειδωμα - twrp - XTRV) ?? απο οτι διαβασα καποια παιδια εχουν σοβαρα θεματα με επαννεκκινησεις , brick κλπκλπ... Η ειναι τυχαιο γεγονος το οποιο οφειλεται σε ασχετους παρα…

• mi max 3 6/128 global

Μήνυμα

ακριβως αυτο )))))) ευχαριστω πολυ,

• mi max 3 6/128 global

Μήνυμα

OK !!!!!!!! καταλαβα... δειτε για τι μιλουσα : xiaomi mi max 3 6.9 inch big display 6gb ram 128gb rom snapdragon 636 4g smartphone Sale - Banggood.com λεει οτι εχει offiicial global + play store... ξερω οτι δεν παιζει αυτο αλλα πως?????? (Note: This phone will come with official global ROM, it has play store. -- from 2019.09.10.) οπουε λογικα και αν καταλαβα καλα ειναι china version ξεκλειδωτο με μπινια και περασμενη η global rom .... οποτε ΑΑΑΑΑΝ το παρω η διαδικασια θα ειναι Να περάσω china ro…

• mi max 3 6/128 global

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Δεν θα προχωρήσω στην αγορά του ..απλά πληροφορίακα και μόνο γιατί δεν μας κάνει?????

• mi max 3 6/128 global

Μήνυμα

Αυτο ακριβώς ήξερα και εγώ. Αυτό λέει global rom . . Οπότε μάλλον δεν μας κάνει εδώ από θέμα μπάντας b20. Αν και στα specs λέει ότι έχει. Από το bangood το έχω δει.

• mi max 3 6/128 global

Μήνυμα

καλημερα. ειμαι ενα κλικ απο το να παραγγειλω το mimax3 . αυτη η εκδοση δεν ηταν μονο για κινα??? την βλεπω με oFficiaL global rom + playstore + b20 μπαντα. ισχυει αυτο η ειναι MOYFA????

• οχι . ειμαι σε vodafone an λεει κατι αυτο edit.... μολις μιλησα με vodafone... ο ενας δεν ηξερε καν τι ειναι αυτο που του ελεγα ))))))))) ο αλλος ηξερε και μου ειπε οτι μεσα στις επομενες μερες θα ενεργοποιηθει η υπηηεσια ... θα πεσουν και οι καταλληλες διαφημισεις