Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 363.

• προβλημα με ρομ

TOLIS38 - - Mi MAX 2 (Oxygen)

Μήνυμα

Ναι περασα fastboot την τελευταια global dev . ειμαι στην διαδιακσια να περασω twrp και aroma αλλα οι σερβερ σερνονται τοσο που εναι σχεδον αδυνατο να κατεβασω την αρομα.... τι γινεται σημερα...?????

• προβλημα με ρομ

Μήνυμα

ολη την ζημια την εκαναν τα win 10... ολα καλα ... τωρα κατεβαζω την δικια μας aroma kai πρωχωραω se twrp και ΡΟΜ. καπου διαβασα οτι πρεπει να κανουμε factory reset μετα που περασουμε αυτην την ρομλογω αλλαγης source????

• προβλημα με ρομ

Μήνυμα

τωρα το εκλεσα το miflash και κατεβαζω την ρομ σε λαπτοπ με win 7 πανω που εχω περασει πολλα τηλεφωνα σε αυτο. ξανακατεβαζω και την ρομ σε 10 λεπτα θα σας πω .. απο οτι θυμαμαι κατι με το αρχειο ελεγε....

• προβλημα με ρομ

Μήνυμα

απο το ενα προβλημα στο αλλο ρε παιδια... καταφερα να ξεκινησω το φλασαρισμα και στην μεση της διαδιακσιας μου βγαζει σφαλμα .... ξανακατεβαζω την ρομ και ξαναδοκιμαζω..... καμια αλλη ιδεα κανεις>????

• προβλημα με ρομ

Μήνυμα

to problhma lyuhke me το τελευταιο flash. το αλλο που προεκυψε ειναι οτι βγαζει ερρορ. λεει can not load from directory κλπκλπ

• προβλημα με ρομ

Μήνυμα

παιδια πατω το refresh αλλα δεν μου βρισκει την συσκευη. εχω βαλει και το pc suite αλλα τιποτα... καμια ιδεα?????

• προβλημα με ρομ

Μήνυμα

ωραιοσσσσσσσ))))))))

• προβλημα με ρομ

Μήνυμα

den exei FLASH AND LOCK .... flash all εχει και αλλες 2 επιλογες

• προβλημα με ρομ

Μήνυμα

τελεια .. κατεβαζω την fastboot. αν ζοριστω μιλαμε ποιθο απογευμα παιδια... ευχαριστω πολυ.

• προβλημα με ρομ

Μήνυμα

μαααααλιστα... το στηνω απο την αρχη λοιπον)))))) δεν θα κλειδωσει ετσι??????

• προβλημα με ρομ

Μήνυμα

παιδια σος. κατεβασα την τελευταια ρομ αλλα δεν μου αρεσε , .πηγα λοιπον μεσω twrp και εκανα εγκατασταση την προηγουμενη. ΕΚΑΝΑ απο λαθος wipe και το DATA με αποτελεσμα να κανει καθαρη εγκατασταση στην ουσια. το προβλημα ειναι οτι οταν με περναει το πρωτο βημα και με ρωταει αν θελω να κανω στησιμο απο την αρχη ή απο αντιγραφο , οτι και ανα επιλεξω μαυριζει η οθονη και φαινονται μονο το σημα της καιραιας και το δυκτυο μου και η μπαταρια!!!! τι να ξκανω ???? μαλον εκατσε στραβα η ρομ .... ποια να …

• γιατι αλλαξανε παλι τα εικονιδια των εφαρμογων??? χαλια ειναι τα προηγουμενα ηταν πολυ ποιο ομορφα.......

• καλημερα. πως περναμε official stable ή dev (global ) στο MIMIX2 αν το εχουμε ξεκλειδωσει και περασει την δκια μας xtrv ?? η συσκευη θα κλειδωσει παλι ?? θα παραμεινει το twrp ???

• το MIMAX2 θα παρει ποτε ANDROID 8 ή θα μεινει στο 7 παντα?????????

• ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕς ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ μου)))) φυσικα και ειναι η μερα με την νυχτα (Υπαρχουν διαφορες αλλα οχι οτι και το μαχ2 ειναι χαλια ) αλλα δεν θελω και να κραταει 1 μερα, ειχα πριν το MIX το MAX2 , το MAX1 , RN3 και το Mi3W .. ολα μου εβγαζαν ανετα 2 μερες . για αυτο ειχα βολευτει το ΜΑΧ2 ... παντως αν συνεχισει ετσι το ΜΙΧ θα βγαζει 2 μερες που θα ειμαι υπερευχαριστημενος για την αποδοση ου τηλεφωνου εκτος και αν το πιασει παλι το βραδυνο του οποτε και το πρωι το βαζω στην μεγγενη ))))))))))))))

• τυπικη χρηση στην δουλεια μου ειναι... απλα λιγο ποιο συγκρατημενη.... ))))))) ετσι που το λες τοτε η μπαταρια καταρρεει))))))))))) κοιτα αν ειναι να βγαζει με νορμαλ χρηση ενα 24ωρο τοτε κλαφτα ... τρεχω πισω στο MIMAX 2 που παει σφαιρα 3ημερο))))))))))

• νεοτερα παιδια... 6 ωρες νορμαλ χρησης. (λιγα τηλεφωνα , 5λεπτα teamviewer για κατι τιμολογια, λιγο σκαλισμα) και η μπαταρια στο 88%. θεωρειται οκ????

• ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΛΕς ΑΛΛΑ δεν γινεται να τρωει σε εντελως ακινησια σχεδον 30% ... απλα δεν γινεται. και το κουφο ποιο ειναι??? επανεφερα την σιμ στο κινητο και το δουλευω κανονικα, με λιγο σκαλισμα και 2 κλησεις 3 λεπτων μου εχει καταναλωσει σε 3 ωρες 3% μονο............ απενεργοποιησα ομως τα 2 scenes για εξοικονομηση που ειχε και εβγαλα το facebook kai to mesenger που εβαλα τελευταια και ισως ειχαν θεμα.αν ολα πανε καλα θα τις επαναφερω τις 2 εφαρμογες και θα τσεκαρω παλι... και ειναι ολα κελιστ…

• τα στατιστικα ειναι μια χαρα .. το πρωι που το κοιταξα το μονο που ειχε γεματη γραμμη ηταν το wifi και το σημα. δεν ξερω αν τραβηξε καποιο αντιγραφο στο google drive (αληθεια πως απενεργοποιηται αυτο???) αλλα σιγουρα δεν εκανε αντιγραφο στο MIUI . τωρα ειναι στο 100 % αδω και μιση ωρα, απεγατεστησα τις εφαρμογες facebook , messenger που μου εδειχνε οτι επυβαρυνουν λιγο την μπαταρια (9λεπτα ) εβγαλα την σιμ και την εβαλα στο MIMAX2 μου για να το αφησω σε απολυτη ηρεμια. οπως χτες βραδυ. Ειμαι σιγ…

• ΧΤΕς ΤΟ μεσημερι μπηκε απο twrp καθαρη η δικιαα μας xtrv ....κατι τρωει την μπαταρια αλλα τι??? τωρα το φορτισα και το αφησα να δω ποτε θα πεσει... το κουφο ειναι οτι αυτην την καταναλωση την εκανε το βραδυ... την μερα δεν εχει τοση...... το παρακολουθησα χτες..