Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 363.
-
Help!!!!!!!! Δεν μου εχει κάτσει καλά το mix2 αλλα που θα πάει θα το στρώσω... Ενας απο τους λογους που έβγαλα την επίσημη σταθερή ήταν η τρελη καταναλωση μπαταρίας... Λοιπόν από φουλ με γερο σκαλισμα και χρηση από τις 4 χτες το απόγευμα το αφήνω στις 11 με 71% . από τις 11μεχρι τώρα 5 ξημερωματα είναι στο 50%.δεν ξέρω τι τρέχει. Δεν έκανε κανενα backup ουτε ειχε καμια εφαρμογη παραξενη δραστηριοτητα. Μηπως αυτη η λειτουργία εξοικονομησης όταν καταλάβει ότι κοιμάμαι κάνει την ζημια???? εχει κανε…
-
ξανακατεβασε την ρομ και ξαναπέρασε την απ twrp αφού κανεις format data (cache , dalvik , system.) .εχει περαστει κατι στραβά....
-
ΤΕΛΕΙΟ το MIMIX2 απλα μου λειπει το Dolby Atmos γιατι ειχα φτιαξει πολυ ωραιο ηχο στο MIMAX2 ... δεν μπορω να βρω κατι συμβατο... εβαλα χτες μια εκδοση απο εδω μεσα αλλα κρασσαρε το τηλ και το ξαναεστησα απο την αρχη )))))) εχει κανεις καμια ιδεα??? Kαι κατι τελευταιο. Προσπαθησα να βρω καποια συμβατη εκδοση google cam αλλα στο λινκ γινοταν ο κακος χαμος. εχει καποιος καποια εκδοση συμβατη????? Thank's )))))))))))))))))))))))))) υγ εχω την XTRV 8.3.22 ROM
-
ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗς ΟΛΑ καλα. κατεβαζω τωρα και το backup απο το cloud .. μια χαρα φαινονται ολα. Θα χρειαστει να περασω και εδω αρχειακι για να ενεργοποιηθουν οι ΟΤΑ αναβαθμισεις??? αν ναι ριξτε μου το καποιος... Ευχαριστω φιλε ΑΡΤ ..... εισαι ωραιος))))))))
-
οκ. κατεβαζω και σου λεω σε λιγο..... μπαινει τωρα, Ας κανουμε την προσευχη μας)))))))))))))) πρωτο βημα οκ. τουλαχιστον περασε χωρις προβλημα απο το twrp .... παμε τωρα στην τελικη εγκατασταση.
-
MEXRI TO PRVI HTAN ΜΕ official stable και ηταν μια χαρα, να του βαλω την δικια μας την προηγουμενη????
-
φιλε ART γ@μησετ@ /.... παλι τα ιδια με απολυτα καθαρη εγκατασταση ... να παω στην global dev ή στην προηγουμενη δικια μας?????//??
-
παιδια κατι δεν παει καλα με την ρομ. κρασαρουν οι εφαρμογες για τις επαφες και τηλεφωνου. εκανα επαναφορα ρυθμισεων αλλα τιποτα ,, ξανακανω format data τωρα και ξαναπερναω την δικια μας. Αν δεν δουλεψει και τωρα θα παω σε global dev . θα μπει κανονικα μεσα απο το twrp ή θελει αλλη διαδικασια??????
-
dolby atmos και google cam μπαινει στο MIMIX2 στην δικια μας xtrv ???? και να ενα μαλον σοβαρο προβλημα...δεν μπορω με τιποτα να ανοιξω επαφες και την εφαρμογη για τηλεφωνο.... μου κρασαρει συνεχως και βγαζει αναφορα....καμια ιδεα???εκανα εκκαθαριση αλλα τιποτα....
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
πρωτη εγκατασταση ειναι απο την λιστα εκανα... τωρα θα μπω στις mail ROM )))
-
περασερ με το twrp χωρις κανενα κοκκινο σημειο )))))) και ξεκινησε παλι την διαδικασια με τις τελιτσες. απο βλακεια μου του επετρεψα να κανει install TWRP App .. πατατα ή δεν μας επηρεαζει καπου????H νεα ροΜ μπηκε σφαιρα. τωρα κατεβαζω το backup μου ακι ειμαι ετοιμος)))))να σται καλα παιδια για την βοηθεια.... χρειαζεται να περασω το zip για τις ΟΤΑ??????? αν ναι θα μου το στειλει καποιος?????
-
δεν το προλαβαινω . κατεβηκε και το μεταφερω στην συσκευη. Αν δεν κατσει θα βαλω την προηγουμενη xtrv που μου ειπε ο ART ))))
-
εκανα φορματ τα data.. η συσκευη ειναι καινουρια οποτε δεν με νοιαζει το setup. τωρα κατεβαζω ξανα την ρομ για σιγουρια και την πεταω στο τηλεφωνο .το βλεπει μια χαρα σαν storage .οποτε λογικα σε λιγο θα ξερουμε))) σας ενημερωνω σε λιγα λεπτα ελπιζω)))))))
-
οκ προχωραω... τα λεμε σε λιγο/...
-
PAIDIA ΒΟΗΘΕΙΑ... ξεκλειδωσα μια χαρα το mimix2 εβαλα την xtrv αλλα τωρα σχεδον 30 λεπτα ειναι στην μαυρη αρχικη ιθονη με το λογοτυπο XTRV και τρεχουν οι 3 τελιτσες...... καμια ιδεα??????? ποσο μπορει να κανει?????
-
η επισημη σταθερη ειναι η 9.5 ενω η δικια μας αλλα και η developer ειναι 8.5 ... παρατηρησα με την μαμα 9.5 τρελη καταναλωση μπαταριας (σχεδον 40% βραδυ χωρις σιμ ) . Μολις ξεκλειδωσα και παω ολοταχως για την δικια μας. ειμαστε πολυ πισω απο την 9.5??? απο το λιγο που την δουλεψα η 9.5 ειναι πολυ ωραια))))
-
καλημερα παιδια. AROMA για το MI MIX2 δεν υπαρχει ???? δεν την βλεπω στην λιστα με τις ROM...