Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.
-
Καλημερα σε ολους! Εδω και 2 βδομαδες εχω το Redmi Note 4 64gb και θελω να περασω την Ελληνικη stable Rom! Διαβαζοντας στο φορουμ ειδα πως υπαρχει πιθανοτητα να ειναι στο κινητο unofficial Rom περασμενη.... Μην το γνωριζοντας αυτο εκανα την διαδικασια ξεκλειδωματος του bootloader και εγινε κανονικα το επιβεβαιωσα και με τον οδηγο που υπαρχει στο φορουμ! Στην συνεχεια περασα κανονικοτατα τον TWRP. Εβαλα screenshots να δειτε ποια εκδοση εχω και τι διαδικασια χρειαζεται απο εδω και περα για να μην …
-
Εδω και 2 βδομαδες εχω το Redmi Note 4 64gb και θελω να περασω την Ελληνικη stable Rom! Διαβαζοντας εδω ειδα πως υπαρχει πιθανοτητα να ειναι στο κινητο unofficial Rom περασμενη.... Μην το γνωριζοντας αυτο εκανα την διαδικασια ξεκλειδωματος του bootloader και εγινε κανονικα το επιβεβαιωσα και με τον οδηγο που υπαρχει στο φορουμ! Στην συνεχεια περασα κανονικοτατα τον TWRP. Εβαλα screenshots να δειτε ποια εκδοση εχω και τι διαδικασια χρειαζεται απο εδω και περα για να μην κανω καμια χοντρη πατατα..…