Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-53 από 53.
-
Xiaomi Max 64GB 6.44 Inch FHD 3GB 64GB MIUI V8 Max 64GB 64bit Qualcomm Snapdragon 652 Octa Core 5.0MP16.0MP TOUCH ID 4850mAh Battery IR Remote Smartphone
-
Επιλογη Mi5
ΜήνυμαΚαλημερα!! Ενδιαφερετε κολλητος να το τσιμπησει!! Του αρεσε πολυ.μαλλον παει για το 32gb.Μπορειτε να πειτε αν πρεπει κατι να προσεξει! Και απο πιο μαγαζι να το παρει?? Εγω του ειπα απο vickmall. Ευχαριστω εκ των προτερων!
-
Καλη Ανασταση & καλη φωτιση σε ολους!!!!
-
Παρα πολυ καλο!! Με απλα και περιεκτικα λογια""
-
Ειναι απλο, κατανοητο, κ τελειο. Ευγε!!!
-
MEIZU PRO 5 3GB Exynos 7420 2.1GHz Octa Core 5.7 Inch 2.5D AMOLED Corning Gorilla Glass 3 FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool Τρομερο!!!!!!!!
-
Τελειο!!! Το θελω για να απολαμβανω μουσικαρες!
-
Απ: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Τώρα χωρίς Updater. - Κατεβάζεις την ROM. - Την μετονομάζεις update.zip - Tην βάζεις στην SD-Card του τηλεφώνου. - Σβήνεις το τηλέφωνο - Πατάς Volume (-) & Power ταυτόχρονα μέχρι να μπεί στο recovery. - Me to volume (-) κινούμαστε στο μενού που έβγαλε με μικρά γραμματάκια. - Επιλέγουμε Recovery Mode με το πλήκτρο Volume (+) - Eπιλέγουμε Flash ROM from SDCard2 - Κινούμαστε πάντα με το Volume (-) - Eπιλέγουμε το update.zip με το Volume (+) - Περιμένουμε να κάνει το Flash. -…
-
Απ: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Θα πρέπει να γυρίσεις σε εργοστασιακές ρυθμίσεις πριν προχωρήσεις στο Flash της Ελληνικής ROM. Ουσιαστικά θα ακολουθήσεις τον παρακάτω οδηγό... => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery) H ROM για την συσκευή σου είναι η παρακάτω... ...versteckter Inhalt... ” Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. Εχω γυρισει σε εργοστασιακες ρυθμισεις, ακολουθησα κανονικα οτι λεει ο οδηγος, αλλα οταν φορτωσε το recovery τρελλαθηκα, γιατι ειναι στα κινεζικα. Αρα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Θα μας πεις στις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο => Έκδοση MIUI τι ακριβώς αναφέρει....” Miui-JHBCNAL25.0 Αυτό γράφει!
-
Flash
ΜήνυμαΚαλησπερα το κινητο φοραει Android 4.2.2 HM2013023 MIUI-JBBCNAL25.0 Αν φλασαρω 4.4.2 HM2013023 GTV-5.11.12 απευθειας θα εχω προβλημα? Ρωταω γιατι ειναι 4.4.2.