Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 67.

• Lenovo A6000 Single sim

muj - - Διάφορες συσκευές

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Το google είναι φιλος μας.Google μετάφραση η μέσο chrome ” και τι θα ψάξω επί της ουσίας βγάζει διάφορα για firmware.. με τι keywords να ψάχνω;

• Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από muj: “Any clues or ideas how to solve those? ” Update στην επόμενη Ρομ? ” Το πρόβλημα μου είναι ότι από την αρχή η συσκευή είχε βγάλει τόοοοοοσα προβλήματα που πραγματικά αν είναι να έχω μόνο αυτά μπορώ να ζήσω και έτσι.. Το να μεταβώ σε άλλη ρομ και να παίζω με τις πιθανότητες αν θα βγάλει άλλα bugs ή αν θα crushαρει κάθε 2 ώρες όπως και συνέβαινε με την stable 7.0.8 πραγματικά να μου λείπει..

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Υπάρχει τρόπος αλλά θέλει πολύ διάβασα.Εδώ Lenovo A7000 - Форум Lenovo και στο needrom. ” στα ρώσικα πως ακριβώς θα το διαβάσω;

• Αυτό που έχω εντοπίσει στην rom εδώ και 15 μέρες ουσιαστικά που την τρέχω είναι ότι μου βγάζει πρόβλημα στα αναδυόμενα παράθυρα ενώ έχω δώσει έγκριση σε όλες τις εφαρμογές να τα προωθούν, δεν λειτουργούν από καμιά εφαρμογή (messenger/viber). Aν και το viber έχει δείξει σημάδια κάποιες φορές στο άκυρο αν μου στείλει κάποιος μπορεί και να πετάξει κάνα παράθυρο αλλά επί της ουσίας όταν μου στέλνει κάποιος σε αυτές τις εφαρμογές απλά ακούγεται ο ήχος της ειδοποίησης και φαίνεται η ένδειξη του νέου μ…

Μήνυμα

Καλησπέρα, Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. Πρόκειται για ένα lenovo A6000 με single sim, δεν ξέρω αν έχει κάποια ουσιαστική διαφορά το dual στο λογισμικό. Ο φίλος που το έχει, είχε κάνει ένα update αρχικά από την αυτόματη ενημέρωση της lenovo. Το θέμα είναι ότι ενώ το τηλέφωνο πέταγε κυριολεκτικά με την official stock rom, μόλις έγινε το update η συσκευή άρχισε να δείχνει σημάδια κολλήματος. Τους τελευταίους μήνες η μπαταρία του δείχνει τεράστια σημάδια εξάντλησης χωρίς να χρησ…

• Παράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από muj: “Καλησπέρα, τρέχω εδώ και 3 μέρες την rom και ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι το εξής. Ενώ έχω εγκατεστημένο και προεπιλεγμένο σαν πληκτρολόγιο το swift πολλές φόρες όταν πάω να γράψω στο messenger ή στα μηνύματα μου έχει αλλάξει το πληκτρολόγιο και έχει της google. Κάθε φορά μπαίνω στην διαδικασία και επιλέγω το swift αλλά συνεχίζει και συμβαίνει, μπορεί να λυθεί κάπως αυτό το πρόβλ…

• Καλησπέρα, τρέχω εδώ και 3 μέρες την rom και ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι το εξής. Ενώ έχω εγκατεστημένο και προεπιλεγμένο σαν πληκτρολόγιο το swift πολλές φόρες όταν πάω να γράψω στο messenger ή στα μηνύματα μου έχει αλλάξει το πληκτρολόγιο και έχει της google. Κάθε φορά μπαίνω στην διαδικασία και επιλέγω το swift αλλά συνεχίζει και συμβαίνει, μπορεί να λυθεί κάπως αυτό το πρόβλημα;

• Παράθεση από michael: “Αν θες μια σταθερή ρομ για το redmi note 2 κατέβασε αυτήν 4shared.com/zip/z7SmJdaFba/xia…ulti_hermes_51126_v7.html είναι διορθωμένα τα bug από εμένα και μπορεις να στελνεις sms με 160 ελληνικους χαρακτήρες και με μικρά και κεφάλαια γράμματα και να ευχαριστήθεις την συσκευή σου χωρίς προβλήματα. ” Είναι developer αυτή; Αυτή την στιγμή τρέχω την 5.12.24 dev. Την Flashαρω απο sd card αφού έχω κάνει wipe cache/dalvik cache ή έχει άλλη διαδικασία;

• Προσωπικα σαν πρόσφατος κάτοχος του redmi note 2 prime δεν θα έλεγα σε καμιά περίπτωση ότι είμαι ευχαριστημένος. Δεν είχα στο παρελθόν κινέζικο τηλέφωνο και παρακολουθούσα πολύ στενά την lenovo γιατί σκεφτόμουν το επόμενο κινητό μου να είναι ή lenovo ή huawei. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο έπεσα πάνω στην xiaomi ρώτησα και 2-3 άτομα και άκουσα καλά λόγια και το redmi note 2 φαινόταν πολύ υποσχόμενο σαν συσκευή. Από την μέρα που το πήρα έβγαλε προβλήματα και στην αρχική rom που μου εβαλαν στο κινέζομαγ…

• ακολούθησα πλήρως τις οδηγίες του βήματος Γ στο βίντεο και flashara την 5.12.24 dev. Ελπίζω να πάει καλά αυτή την φορά και να μην προκύψουν περαιτέρω προβλήματα.

• MIUI ROM FREEZE

muj - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “διάβασε εδώ [Q] Error RPC:S-7:AEC-7 Παράθεση: “-Go to Settings->Applications->Manage Applications->All -Select "Clear Data" for Google Play Services and Google Service Framework -Temporarily unlink your Google Account from the device -Reboot the device -Re-add your Google Account and let it sync ” ” δεν λειτουργησε, αλλα δεν πειράζει, θα το αφησω κανα 24ωρο να δω αν freezarei γενικως το κινητο

• MIUI ROM FREEZE

muj - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “κάπου το είχαμε ξανά δει αυτό...αν θυμάμαι καλά θέλει εκκαθάριση των δεδομένων του google, διαγραφεί του λογαριασμού google, και πάλι σετάρισμα δώσε μου λίγο χρόνο να το ψάξω ” δεν είμαι στην ελληνικη rom, μου είπε ο bodai να τρέξω μερικές μέρες την αγγλοκινέζικη, μπορεί να φταίει και αυτο.

• MIUI ROM FREEZE

muj - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

κάτι φταίει με το playstore από ότι έχω καταλάβει. Το διέγραψα, κατέβασα ενα google installer.apk το έτρεξα στο κινητο ξανα κατέβασα το playstore όταν δοκιμασα να κάνω update μια εφαρμογη του android πέταξε αυτό το μήνυμα. Σε ότι άλλο πήγα να κατεβάσω freezαρε η εφαρμογη δεν είχε καμία ανταποκριση η αφη. Βγαίνοντας με το Home στην αρχικη οθονη η αφη ανταποκρίνονταν κανονικά. Κάτι παίζει με το playstore

• MIUI ROM FREEZE

muj - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από muj: “Έκανα ξανά εγκατασταση της αγγλοκινέζικης έκδοσης έχω θέμα ομως με τις επαφές μου γιατί παρόλο που συγχρονισα το gmail δεν μου εμφανίζει καθόλου επαφες, τι να κάνω; Επίσης πάροτι μου συγχρόνισε το playstore το mi account οταν μπαίνω μέσα να κατεβασω κάτι κολλάει και δεν κάνει τιποτα ” Τις επαφές τις έφτιαξα βρήκα ενα googlesynck.apk στο Miui forum το πέρασα μέσα και μου τις συγχρονισε. Το playstore δεν λειτουργει, όταν πατάω κάτι να κατεβασω freezαρει το κινητό και βγαίνω εκτο…

• MIUI ROM FREEZE

muj - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Έκανα ξανά εγκατασταση της αγγλοκινέζικης έκδοσης έχω θέμα ομως με τις επαφές μου γιατί παρόλο που συγχρονισα το gmail δεν μου εμφανίζει καθόλου επαφες, τι να κάνω; Επίσης πάροτι μου συγχρόνισε το playstore το mi account οταν μπαίνω μέσα να κατεβασω κάτι κολλάει και δεν κάνει τιποτα

• MIUI ROM FREEZE

muj - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “είτε καλείς *#*#6484#*#* είτε πας ρυθμίσεις ---> σχετικά με το τηλέφωνο ---> πατάς πάνω στο kernel version μέχρι ανοίξει το CIT ή QC test (μάθαμε και κάτι νέο σήμερα) μετά νομίζω ότι είναι το τεστ 5. touchpanel self test ” Αν είναι όντως αυτό, το έκανα 3 φορές και βγάζει πάντα PASS. Το ίδιο και το 16. touchpanel manual test PASS

• MIUI ROM FREEZE

muj - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Κάνε τα παρακάτω βήματα: Ελεγχος του digitizer μέσω CIT και κάνοντας Reboot => recovery. Αν το digitizer περάσει τους ελέγχους τόσο σε CIT όσο και στο recovery τότε εκτελείς πάλι τον οδηγό αλλά αυτην την φορά θα φλασάρεις ΜΟΝΟ την fastboot. Θα αφησεις την συσκευή έτσι (κανονική χρήση) και μετά βλέπουμε. Αν το digitizer δεν περάσει τον hardware έλεγχο, δεν χρειάζεται να σου πω τι να κάνεις... Καλή επιτυχία ” ωραία επειδή δεν κατάλαβα και πολλά, τι είναι το CIT και που το βρίσ…

• MIUI ROM FREEZE

muj - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Καλησπέρα και πάλι, Έχω αγοράσει το Redmi Note 2+32 FDD 4G από minideal και όταν το είχαν στείλει, είχε ένα κακής ποιότητας λογισμικό που άρχισε να βγάζει προβλήματα τις επερχόμενες μέρες. Έκανα άρθρο εδώ στο φορουμ Redmi Note 2 32gb fdd bugs & issues και μετά από αρκετά σχόλια ακολουθώντας τα βήματα επακριβώς στον οδηγό Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated) έβαλα την 7.0.8 stable. Παρατηρήθηκε πρόβλημα με το messenger και ξαφνικά πάγωσε το κινητό δεν αντα…

• Redmi Note 2 32gb fdd bugs & issues

muj - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από panospc: “Έγινε η επαναφορά μετά το reboot; ” ωραια, ξανα crushare και μετα την επαναφορα.. επειδη κουραστηκα να setαρω το κινητο ανα 2 μερες υπάρχει κάποια σταθερη rom να την βάλω να τελείωνουμε αλλίως το πουλαω και πάιρνω ενα nokia 3310.

• Redmi Note 2 32gb fdd bugs & issues

muj - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

ναι ξεκινησε κανονικα απο το αρχικο setup, μεχρι στιγμης παει καλά