Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 67.
-
Παράθεση από panospc: “Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά πριν δοκιμάσεις την developer. Θα χαθούν όλες οι εφαρμογές και οι ρυθμίσεις όμως Για να κάνεις επαναφορά πηγαίνεις στο φάκελο Εργαλεία -> Αναβάθμιση, πατάς επάνω δεξιά τον κύκλο που έχει 3 τελείες μέσα και επιλέγεις επανεκκίνηση σε λειτουργία recovery. Μόλις κάνει επανεκκίνηση στο recovery, εάν είναι η πρώτη φορά που μπαίνεις στο recovery θα σoυ βγάλει ένα μήνυμα που λέει "Unmodified System Partition detected κλπ..." και θα έχει και μια μπάρα π…
-
Προγραμματισμός για Android
muj - - Ο καφενές μας
Μήνυμαγιαυτο και εγραψα αρχικα αν μπορειτε κάπως να με βοηθησετε για το πως να ξεκινησω, τι πρέπει να κανω για να χτίσω την βάση
-
muj - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από muj: “Με κάποιους γνωστούς μου προγραμματιστές που συζήτησα με προέτρεψαν να ασχοληθώ με την Java και ότι με πολύ διάβασμα σε ένα χρόνο ίσως και να έχω μάθει "κάτι". ” Σωστά σε συμβούλεψαν ... αν και το ένας χρόνος είναι πολύ φιλόδοξος στόχος.. ” παρόλα αυτά αν έπρεπε να κάνω μια αρχή για να δω κάποια πράγματα πως θα έπρεπε να ξεκινήσω; Απλά να πάρω ενα βιβλίο java και να αρχίσω να διαβάζω;
-
muj - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας, Θα ήθελα μερικές πληροφορίες-συμβουλές από όποιον/α μπορεί να με βοηθήσει. Ενδιαφέρομαι να ασχοληθώ με το development εφαρμογών για android. Είναι κάτι τελείως καινούριο για μένα και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ στο παρελθόν ούτε έχω γνώσεις προγραμματισμού. Στην ουσία ξεκινάω από το μηδέν και η μόνη εμπειρία που έχω είναι που έχω rootάρει 3 συσκευές με roms κλπ ακολουθώντας οδηγούς από forums. Θέλω να πάω ένα βήμα παραπέρα και να μάθω ουσιαστικά πράγματα και να δω κιόλας αν τελικά αυτό…
-
Παράθεση από panospc: “Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά πριν δοκιμάσεις την developer. Θα χαθούν όλες οι εφαρμογές και οι ρυθμίσεις όμως Για να κάνεις επαναφορά πηγαίνεις στο φάκελο Εργαλεία -> Αναβάθμιση, πατάς επάνω δεξιά τον κύκλο που έχει 3 τελείες μέσα και επιλέγεις επανεκκίνηση σε λειτουργία recovery. Μόλις κάνει επανεκκίνηση στο recovery, εάν είναι η πρώτη φορά που μπαίνεις στο recovery θα σoυ βγάλει ένα μήνυμα που λέει "Unmodified System Partition detected κλπ..." και θα έχει και μια μπάρα π…
-
Παράθεση από panospc: “Όταν πέρασες την Ελληνικη ROM, στην πρώτη εκκίνηση σου έβγαλε το αρχικο setup που διαλέγεις γλώσσα κλπ; Αν δεν σου το έβγαλε ίσως πρέπει να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το recovery. ” νομιζω οχι δεν μου το εβγαλε απλά με πεταξε απευθειας στο αγγλικο μενου νομιζω και αλλαξα εγω την γλωσσα απο τις ρυθμισεις
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Είχες κάνει Fastory Reset/Defaults πριν βάλεις την ROM ? Πάντως και οι Developer ROM αξίζουν την προσοχή σου. => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-Redmi-Note-2/#files ” ακολουθησα επακριβως τις οδηγιες που αναφερονται εδω xiaomi-miui.gr/community/index…3%CE%B7-updated/?pageNo=1 και δεν αναφέρεται πουθενά. Αν μπορείτε πείτε μου πως μπορω να μεταβω απο stable σε developer μηπως και λυσω το προβλημα μου.
-
Εχω σοβαρο προβλημα με την rom έχει crushάρει 2 φορές και δεν ανταποκρίνεται η αφή και κάνω συνεχώς επανεκκίνηση. Τι πρέπει να γίνει για να λυθει το προβλημα; Με την κινεζικη εκδοση δεν είχα τετοια προβληματα, τουλαχιστον να βάλω μια rom που θα ειναι σταθερη.. Δεν εχουν περασει ουτε 2 μέρες απο την μέρα που εβαλα την 7.0.8
-
Παράθεση από panospc: “Σχετικά με messenger και το κυκλάκι δοκίμασε τα εξής: Πήγαινε Κέντρο ασφαλείας -> Δικαιώματα -> Αυτόματη έναρξη -> FaceBook Messenger και ενεργοποίησε την αυτόματη έναρξη μετά πήγαινε Κέντρο ασφαλείας -> Δικαιώματα -> Δικαιώματα -> FaceBook Messenger και ενεργοποίησε την τελευταία επιλογή που λέει "Προβολή αναδυόμενου παραθύρου" Μετά μπες στις ρυθμίσεις του messenger και σιγουρέψου ότι η επιλογή "Εικόνες Συνομιλητών" είναι ενεργοποιημένη. Κάνε μια επανεκκίνηση και δες αν δ…
-
Μια μικρή ερώτηση για να διευκρινίσω αν φταίει κάτι στο λογισμικό ή στην εφαρμογή. Στο Facebook πηγαίνοντας σε προφίλ φίλου πατώντας την επιλογή για αποστολή μηνύματος δεν κάνει τίποτα όσες φορές και να το πατήσεις. Παρότι έχω εγκατεστημένο και το messenger δεν το ανοίγει σαν εφαρμογή εκείνη την στιγμή. Αντ' αυτού πρέπει να ανοίγω το messenger και από την αναζήτηση να βρω το άτομο που θέλω να στείλω και να το κάνω από εκεί. Αυτό συμβαίνει και σε άλλους; Είναι πρόβλημα του Facebook; Επίσης στην π…
-
worked & solved. Με το που το έκανα εγκατάσταση πέρασε όντως τα drivers άλλα από εκεί και πέρα όντως δεν δούλεψε τίποτα. Το πάλεψα να βάλω την μουσική μέσω της εφαρμογής αλλά ποτέ και πουθενά. Αλλά πήγα παραδοσιακά από My Computer>redmi>music copy/paste και όλα κομπλέ. Αν προκύψει κάτι καινούριο θα σας πω το μόνο σίγουρο..
-
Παράθεση από NasDriver: “έχεις κατεβάσει το Mi PC Suite ? Βάζει τους drivers αυτόματα αλλά μην περιμένεις να δουλέψει στα υπόλοιπα. δοκίμασε να αλλάξεις και usb θύρα και καλώδιο ” Οχι δεν το εχω κατεβασει , αλλα πριν την αλλαγη του λογισμικου δεν ειχε προβλημα σε αυτο το κομμάτι, α ναι.. Χρονια πολλα καλη χρονια με υγεια!
-
Παράθεση από NasDriver: “δεν πρέπει να είναι το όνομα του φακέλου αλλά τα ονόματα των αρχείων... ειδικά το θέμα path (συνολικό μέγεθος ονόματος αρχείου: C:\Αυτός ο υπολογιστής\Redmi Note 2\Phone storage\DCIM\Camera\"όνομα αρχείου)...έχεις υπο-φακέλους μέσα ? Δοκίμασε να φτιάξεις τον φάκελο κενό στο κινητό και να περνάς υπο-φακέλους έναν-έναν....έτσι θα βρεις που "χτυπάει" ” το δοκιμασα ηδη, απο device manager του υπολογιστη είδα οτι δεν έχει αναγνωρισμενο το κινητο σαν συσκευη σαν να λειπουν τα …
-
Παράθεση από panospc: “Αν βάλεις την developer μετά το πρώτο boot επέλεξε την Αγγλική γλώσσα κατά το αρχικό setup και μόλις τελειώσεις γύρνα σε Ελληνικά γιατί αλλιώς θα σου πετάει σφάλμα το MiCloud ” Έβαλα να κατεβάζω την stable, παρόλο που η developed έχει ίσως κάποιες root δυνατότητες, νομίζω ότι δεν έχω (ακόμη) τις γνώσεις που θα μπορούσαν να μου χρειαστούν αυτές οι δυνατότητες. Έκτος αν έχετε να παραθέσετε κάτι επιπρόσθετο που προσφέρει η developed και σίγουρα θα χρειαζόμουν μελλοντικά.