Α να περάσω πρώτα official? Επειδή χθες μου είπατε να δοκιμάσω να ξεκλείδωσω με την fake rom που έχω και να περάσω την ελληνική μετά. Λάθος κατάλαβα? Τελικά ποια είναι η σωστή σειρά?
Άρα για να καταλάβω (επειδή έχω έρθει στο γραφείο για αυτή τη δουλειά για να έχω ησυχία): Μπορώ να ξαναανοίξω το τηλέφωνο, να φύγω και να επιστρέψω το απόγευμα μετά από 5 ώρες να ξανακάνω την ίδια διαδικασία?
Παιδιά καλημέρα, Ξεκινάω το ξεκλείδωμα του bootloader. Όπως με προέτρεψαν χθες ο @NasDriver και ο @makis1024 θα προσπαθήσω με την μαιμού ρομ που έχει το τηλέφωνο να κάνω το ξεκλείδωμα και μετά το φλασάρισμα της δικής σας ρομ. Το ερώτημα είναι το εξής: Πως θα καταλάβω αν το ξεκλείδωμα έγινε ή όχι?? Και πως θα καταλάβω αν θα μπορέσω να φλασάρω και την ρομ τη δική σας ή όχι???
Έχω φύγει από το pc στο οποίο πέρασα τους drivers. Οπότε θα το συνεχίσω πιθανότατα αύριο το Πρωί. Μέχρι εδώ καλά πάντως... Αύριο μετά τις 10 θα είναι κάποιος διαθέσιμος για βοήθεια παρότι Κυριακή???
Οκ. Εφόσον μου βγάζει αυτή την εικόνα άρα τους εγκατέστησα σωστά ή κάνω και κάτι άλλο? =============== Σεπ 16th 2017, 6:34pm =============== Παιδιά με την εικόνα που βλέπετε είμαι οκ με τους drivers? Μπορώ να ξεκινήσω το ξεκλείδωμα του bootloader ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο?
Είμαι στο τελευταίο βήμα που λέει: Αποσυνδέουμε το κινητό μόλις τελειώσει η αυτόματη εγκατάσταση και για να επιβεβαιώσουμε ότι εγκαταστάθηκε σωστά, επιλέγουμε από το μενού View -> Show Hidden Devices -> Ports (COM & LPT) -> Το "View -> Show Hidden Devices -> Ports (COM & LPT) " που το βρίσκω και πως μεταφράζεται στα ελληνικά?
Πήγα να κάνω το πρώτο βήμα για την εγκατάσταση των drivers και πατώντας 1(disable driver signature enforcement) ο υπολογιστής μου απ ευθείας έκανε επανεκκίνηση χωρίς να μου βγάλει το μυνημα press any key to reboot your computer. Κάνω κάτι λάθος? =============== Σεπ 16th 2017, 5:19pm =============== Με ξαναβγάζει σε αυτή την εικόνα μετά το restart =============== Σεπ 16th 2017, 5:20pm =============== Όχι σε αυτή που λέει ο οδηγός
Ξεκινάω το ξεκλείδωμα του Bootloader και μιλάμε =============== Σεπ 16th 2017, 4:26pm =============== Παιδιά με λίγη καθυστέρηση ξεκινάω τη διαδικασία για το ξεκλείδωμα τώρα. Στον οδηγό για το ξεκλείδωμα του Bootloader το 1ο βήμα λέει: 1. Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας. Σε περίπτωση που το κινητό έχει ήδη: Official China Developer rom Official China Stable rom Official Global Developer rom τότε προχωράτε απευθείας στο βήμα 2 Να φανταστώ ότ…
Οπότε αρχικά δοκιμάζω να ξεκλειδώσω τον bootloader με τη μαιμουδορομ που έχω τώρα. Σε περίπτωση που τα καταφέρω και ξεκλειδωθεί ο bootloader(ανεξάρτητα αν περιμένω τις 72 ώρες) μετά περνάω τη δική σας ρομ και τελείωσα? Ή δεν έχω καταλάβει κάτι καλά?