Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 85.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από astrah: “Ρε παιδιά οποίος πέρασε το update της Official dev τι χρώμα είναι το Drop menu; ενώ δεν άλλαξα θέμα η κάτι άλλο έχει γίνει προς το μοβ από προς το Πέτρος που ήταν το πρωι Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk”
-
Αν και δεν είναι το πιο κατάλληλο thread, ανεβαζω as από απόδοση μπαταρίας με miui 8 στη συσκευή μας! Είχα ξεχάσει την φωτεινότητα στο 100%. Ωραίο μενού, δεν μαρεσε ότι αφαίρεσαν τα προφίλ αλλά κ ο νέος τρόπος εξοικονόμησης είναι πρακτικός! b997125e223660661fff962f92ed0ff1.jpgb8e2e6d7ca1501003b4376c17ebbb806.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spoos: “γίνεται με κάποιο τρόπο να κλειδώνει το κινητό με double tap; για παράδειγμα στο galaxy s3 που είχα με cyanogenmod, κλείδωνε με διπλό χτύπημα στην μπάρα ειδοποιήσεων” Όχι και δεν νομίζω ότι θα βάλουν κάτι τέτοιο! Ακόμα και σε customs kernel υπάρχουν προβλήματα με την χρήση double tap, στην διαχείρηση της μπαταρίας λογω υψηλότερου voltage όπως και προβλήματα στην οθόνη (μένει ανοιχτή) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από spirosgm: “Οι China δεν έχουν ακόμα αυτή τη λειτουργία ” Οι Κινέζοι είναι κοντοί και χρησιμοποιούν σελφοκόνταρα.. CGz22RMUcAA4nBB.jpg” Χαχαχα epic Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από toumpanosk: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από toumpanosk: “Μου ηρθε και ο κωδικος για το ξεκλειδωμα και προσεχως θα το φτιαξω. Αυτο το θεμα που εχει με καποιους χαρακτηρες στο FB ΛΥΝΕΤΑΙ? Επισης μυνηματα μεχρι 60 χαρακτηρες μονο? ” Αν έχεις σκοπό να βάλεις Ελληνική ρομ όλα αυτά που λες θα λυθούν.Αν όχι για τα μηνύματα υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που υποστηρίζουν 160χαρακτήρες. ” Θα βαλω την ελληνικη που εχουν φτιαξει τα παιδια αλλα το ψιλοφοβαμαι γιατι ειμαι λιγο ασχετος Οποτε …
-
Παράθεση από astrah: “Εμφανισιακά έχει αλλαγές κάνει λίγο ποιο εύκολα τα πράγματα όπως στο Drop menu 3f11a40181a1de90d0c0d6a47f5347fe.jpg είναι όλα μαζί σε μια οθόνη αν και θα προτιμούσα με ακόμα ένα κάθετο συρσυμο να ανοίγει το μενού και να Το βλέπεις όλα.. Τώρα απλά το μετακινεις προς τα αριστερά.” Στις Ρυθμίσεις>γραμμή κατάστασης> διάταξη ειδοποιησεων μπορείς να επιλέξεις "ξεχωριστά" κ να εμφανίζονται όπως στην miui 7 63f58c2d18fb5da2aa021a33f836530b.jpg 9ebead92dd7ff88c513d7997b2cf1f03.jpg P…
-
Είμαι από χθες το μεσημέρι σε miui 8! Πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας και updated theme! Αυτό! Προσπερασα το γεγονός όταν αγόρασα το Qualcomm ότι δεν είχε ακόμα marshmallow (παρότι έχει λίγους μήνες που βγήκε η συσκευη)Το ότι έρχεται όμως με 5.1 την στιγμή που αλλά low range κινέζικα είναι σε 6 θυμίζει μία πολιτική από την xiaomi της Samsung! Εριξα κ εγώ το κραξιμο μου στο en.miui, αν δεν δω marshmallow σε 2 weeks θα είναι ή τελευταία μου συσκευή από xiaomi! Αν κ βλέπω μονο τα redmi είναι στην απ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από filthydwarf: “παιδιά έχετε να προτείνετε κάποιο mp3 player? ο stock δεν με καλύπτει” https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrtstudio.AnotherMusicPlayer Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά μία δοκιμή αν μπορεί να κάνει κάποιος, είμαι σε 7.3.2 κ έχω ενα ψιλοσπαστικο πρόβλημα με το FB. Όταν κάνω slide στις φώτο χρειάζεται να κάνω touch δύο φορές για να κάνει αλλαγή ή φωτό στην επόμενη! αλίμονο δεν εννοώ ότι είναι θέμα της ρομ, αλλά επειδή το δοκιμαζω κ σε άλλα Android προσπαθώ να καταλάβω τι φταίει. Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι το tempered glass αλλά το θεματακι γίνεται μόνο σε ,slide των φωτό του fb! Σε Google photos για παράδειγμα είμαι οκ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mrvaggos: “καλησπέρα. το κινητό είναι εξαπύρηνο και απο όσο γνωρίζω δεν δέχεται επέκταση μνήμης. ” Αυτό δεν ισχύει, το κινητό είναι Dual Sim, στην μία θέση μπορείς αντί για δεύτερη sim να χρησιμοποιήσεις microsd Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ram προβλημα
ΜήνυμαΠροσωπικά ελπίζω σε καλύτερη διαχείριση ram από μελλοντικές MIUI. Μέχρι στιγμής έχει πολύ aggressive διαχείρηση κ αρκετή ραμ χαραμιζεται Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σωστά δεν το διατυπωσα σωστά, κάνει την εναλλαγή μόνο του! ιδανικό θα ήταν να απενεργοποιείται σε wifi, γιατί αναζήτηση 4G κάνει συνέχεια! Έχω παρατηρήσει ότι σε σημεία που το 3G μου ήταν τραγικό, το 4G να είναι σφαίρα! (Άλλο θέμα βέβαια αυτό) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk