Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
RE:
ΜήνυμαΜια χαρα ρομ είναι..... Αν βρεις κόλλημα τα λέμε πιο μετά..[/quote] Μόλις είδα ότι κρασαρι το Google store Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
-
οχι δεν εκανα!ανοιξε ,εχει οτι ειχα πριν αλλα μου λεει οτι περαστηκε η ρομ!!!επισης μου εβγαλε στην αρχη οτι καποια προγραματα σταματησαν να λειτουργουν!!! Να κανω φορματ και μετα να ξανακανω εγκατασταση???θα τα χασω ολα?? τι να κανω?? ευτυχως ανοιξε . . . Επισης ευχαριστω παιδια για της απαντησεις. . και για τους εκπληκτικους οδηγους.
-
Καλησπέρα παιδιά. Κάτοχος εδώ και ένα μήνα του κινητού. Πέρασα την Official China stable 8.1.2.0.εχω ξεκλειδώσει επίσης. Ερωτήσει. Αξίζει να περάσω την Ελληνική stable. Το μόνο που ενδιαφέρει να είναι όσο το δυνατόν ποιο γρήγορο και να μην έχει bag. Δεν παίζω παιχνίδια. Μόνο fb και browser. Απλά πράγματα.Δεν με ενοχλεί που έχει μόνο αγγλικά . αξίζει;; θα πάρω τίποτα παραπάνω;;; Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
-
Καλησπερα παιδια και απο εμενα!κατα αρχην ενα μεγαλο ευχαριστω για τους αριστους οδηγους που βρηκα σε αυτο το φορουμ. Περασα επιτελους την official stable απο εδω en.miui.com/download-304.html και το τηλ επιτελους ξυπνησε.Κμια σχεση με πριν.Φορουσα πριν την ψευτικη που κυκλοφορει.περιμενω ξεκλειδωμα bootloader τωρα.Αυτη η ΡΟΜ πολυ μαπα. Ερωτηση: Με αυτυην την ΡΟΜ και κλειδωμενο BOOTLOADER μπορω να βαλαω τα πατς για το deep sleep??? δυστυχως το εχω το προβληματακι και εγω!!!
-
Καλησπερα παιδια! Συγνωμη εξ αρχης γιατι θα ρωτησω πραματα που εχουν χιλιο απαντηθει αλλα εχω μπερδευτη του κερατα εδω μεσα και ειμαι και ασχετος με ολα αυτα! το κινητο μου (redmi pro) εχει την global stable. Ερωτηση,παιρνει ενημερωσεις?? Ειναι κλειδωμενο το bootloader μπορω να βαλω την Ελληνικη rom και αν χρειαζεται να την βαλω!!θα δω διαφορα?? Η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι και σφαιρα το τηλ οπως περιμενα για καινουργιο τηλ!! Ευχαριστω και συγνωμη!!!