Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-23 από 23.

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Treles32: “Γειά σας παιδιά! Έχω ενα πρόβλημα με το viber. Κατέβασα το viber , έκανα εγγραφή , μου έστειλαν τον κωδικό , μπήκα και όλα ήταν μια χαρά! Την άλλη μέρα , καταλάθος το διέγραψα , και μετά το ξανακατέβασα. Συμπλήρωσα τον αριθμό μου , αλλά ο κωδικός δεν στάλθηκε. Το ξανα έκανα ξανά και ξανά , το διέγραψα και το ξανακατέβασα , μπας και γίνει τίποτα αλλά τίποτα! Και στο τέλος μου έβγαλε και σφάλμα! Τι να κάνω; Σας έχει τύχει; Τι κάνατε; ” Καλησπέρα Κάποια …

• „“ Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από Treles32: “Γειά σας παιδιά! Έχω ενα πρόβλημα με το viber. Κατέβασα το viber , έκανα εγγραφή , μου έστειλαν τον κωδικό , μπήκα και όλα ήταν μια χαρά! Την άλλη μέρα , καταλάθος το διέγραψα , και μετά το ξανακατέβασα. Συμπλήρωσα τον αριθμό μου , αλλά ο κωδικός δεν στάλθηκε. Το ξανα έκανα ξανά και ξανά , το διέγραψα και το ξανακατέβασα , μπας και γίνει τίποτα αλλά τίποτα! Και στο τέλος μου έβγαλε και σφάλμα! Τι να κάνω; Σας έχει τύχει; Τι κάνατε; ” Το έχω πάθ…

• Γειά σας παιδιά! Έχω ενα πρόβλημα με το viber. Κατέβασα το viber , έκανα εγγραφή , μου έστειλαν τον κωδικό , μπήκα και όλα ήταν μια χαρά! Την άλλη μέρα , καταλάθος το διέγραψα , και μετά το ξανακατέβασα. Συμπλήρωσα τον αριθμό μου , αλλά ο κωδικός δεν στάλθηκε. Το ξανα έκανα ξανά και ξανά , το διέγραψα και το ξανακατέβασα , μπας και γίνει τίποτα αλλά τίποτα! Και στο τέλος μου έβγαλε και σφάλμα! Τι να κάνω; Σας έχει τύχει; Τι κάνατε;