Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-75 από 75.
-
Παράθεση από pavkarip: “Το εκανα αλλα παλι μου λεει: Can't find update.zip in sdcard. Please rename the update pack to update.zip and put it to the root directory of SD Card.” και φυσικα δε το ξεζιπαρες το αφησες οπως ηταν
-
Παράθεση από pavkarip: “Καλησπερα, προσπαθω να περασω την τελευταια ελληνικη developer σε redmi 2 αλλα δεν βρισκει το αρχειο update.zip. Το αρχειο .zip το βαζουμε στην sd ή στην εσωτερικη μνημη του κινητου? Επισης να ειναι χημα ή μεσα σε φακελο?” στο κινητο οχι στην sd μεσα στο φακελο download
-
Παράθεση από geobas: “Παράθεση από nikosild: “Για όποιον ενδιαφέρεται η οθόνη να ξεκλειδώνει κατευθείαν/μόνο με το Power Button (δίχως κωδικό, δίχως σύρσιμο, δίχως τίποτα): "Επιλ. για προγραμματιστές >> Άμεση πρόσβαση στο σύστημα >> ON"” Παράξενα πράγματα συμβαίνουν με τις αναβαθμίσεις . Οι ρυθμίσεις έχουν γίνει άνω - κάτω . Όλα ήταν μια χαρά στην 5.9.18 . Εβαλα την 5.10.8 δεν υπάρχει η "Επιλογή για προγραμματιστές" . Δεν ξέρω σε ποια να μείνω . Ποια είναι πιο σωστή από την άλλη . ” εκει που ητα…
-
καλησπερα καποιες εφαρμογες ενω τις εχω στην αυτοματη εναρξη οταν ανοιγω το κινητο δε δουλευουν αλλα πρεπει να τις ανοιξω χειροκινητα κ επισης εχω προβλημα με δυο εφαρμογες που σε προηγουμενα android δουλευανε κανονικα το anouncify που σε συνεργασια με το svox λεει το ονομα αυτου που σε καλει το λεει τη πρωτη φορα κ μετα κρασσαρει κ δεν δουλευει κ το fastreboot που κανει rebοot ολες τις εφαρμογες, δε δουλευει καθολου ευχαριστω
-
καλημερα αν δε σας ζαλιζω εχω μερικες ερωτησεις να κανω σε προηγουμενα κινητα που ειχα thl w200s κ.α. λειτουργουσαν κανονικα με το engineering mode μπορουμε να πειραξουμε τη συσκευη πχ ηχους ειχα το fast reboot που εκανε ρεσταρτ ολες τις εφαρμογες τωρα δε δουλευει σε συνδιασμο το svox με το anouncify ελεγε το ονομα αυτου που σε καλει τωρα το λεει κ αμεσως μετα κρασσαρει κ δε λειτουργει μετα ευχαριστω
-
την εκανε εγκατασταση χωρις να την ονομασω update και στο τελος δεν εκανε reboot ουτε με το power εκανε κατι οποτε εβγαλα τη μπαταρια ανοιξε εδειξε κατω χαμηλα μια μπαρα να φορτιζει κ τωρα ανοιξε κανονικα, καλα ειστε απαιχτοι ΤΕΛΟΣ η αληθεια ειναι πως τα χρειαστηκα λιγο αλλα ολα καλα σας ευχαριστω πολυ κ τους δυο ναστε καλα
-
την εκανε και εχει επιλογη wipe caches κ reboot system παταω reboot αλλα δε κανει κατι
-
μπα οχι δε προλαβε να τη κανει πως το επαναφερω τωρα ειναι το θεμα
-
πηγα να περασω τη καινουργια ρομ με το πρωτο τροπο κ με εβαλε recovery παταω reboot ειτε system ειτε recovery γινεται αχνο αλλα δε κανει τιποτε, μονο με βγαλσιμο μπαταριας κλεινει κ επανερχεται recovery κοκ, εντωμεταξυ κατω μου βγαζει swipe right to unlock αλλα δε κανει κατι ουτε δεξια ουτε αριστερα τι μπορει να συμβαινει
-
Παράθεση από DomoM: “Παιδιά τελικά το prime αξίζει η τ κανονικό...” να σου πω την αληθεια εγω που εχω το prime δε βλεπω καποια διαφορα εκτος οτι εχει 32 ρομ υποτιθεται 2.0 GHz το ενα 2.2 GHz το αλλο, στο αντουτου ειναι γυρω στα 48000 οπως και το απλο ας μας πει καποιος φιλος αν εχει βρει καποια αλλη διαφορα
-
Παράθεση από FreddyK: “Ξέρει κάποιος για ποιο λόγο μένουν ανοιχτά τα apps μετά από κάθε reboot και από που αλλάζει?” ριξε μια ματια στο κεντρο ασφαλειας/δικαιωματα/αυτοματη εναρξη να ρωτησω κ εγω με τη σειρα μου 1 υπαρχει τροπος να μεγαλωσει η γραμμη ειδοποιησης καθ οτι εχουμε κ καποια ηλικια 2 που ειναι ο φακελος με τους ηχους κλησης και πως μπορουμε να προσθεσουμε ηχους 3 εχω προσθεσει το +30 στις επαφες αλλα και παλι δε μου βγαζει ονοματα αλλα μονο τον αριθμο αυτα τα ολιγα ευχαριστω