Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 128.

• Παράθεση από lallasgr: “@filosofos77 όλα εξαρτώνται με τι ρομ θα έρθει το κινητό. Αν έρθει με official δοκιμάζεις αμέσως να ξεκλειδώσεις ανεξάρτητα αν είναι Stable ή Dev. Αν δεν ξεκλειδώνει και έχω Stable δοκιμάζεις με τον Updater να περάσεις Dev. Αν δεν περνάει τότε ακολουθείς αυτόν εδώ τον οδηγό για να ξεμπερδεύεις. Φαντάζομαι το pc είναι κατά 99% έτοιμο σαν σετάρισμα οπότε προχωράς άμεσα σε MiFlash αφού ενεργοποιήσεις USB Debugging!! ” Το pc είναι ετοιμοπολεμο για αυτη την δουλειά. Νομίζω οι …

• Καλημέρα, πριν λίγες μέρες έφτιαξα το rn3 pro του φίλου μου με απόλυτη επιτυχία βάση των οδηγιών εδω,ειχα μονο ενα θέμα στην εγκατάσταση του twrp όπου τελικά μπήκε μεσω Flashify, υπάρχουν οδηγίες για αυτό στο Redmi 3. Οπως και να χει όλα καλά. Αυτό που θελω να ρωτήσω μια και περιμένω πως και πως τις επόμενες μέρες το δικό μου που θα έχει global , για να περάσω την dev να δουλεψω παλι αυτον τον οδηγό ή μπορώ απλα και με update?

• Απλα δεν ήξερα το λόγο που υπάρχει αυτό,ηταν κάτι νέο με ότι γνώριζα,τουλαχιστον με ότι έκανα σε ένα Redmi 3 που χρειάστηκε πάλι να περαστεί ή official dev από την multi που είχε έρθει. Άρα μία και είναι αναγκαίο θα γίνει,δεν είδα να είναι και κάτι δύσκολο,αλλα πρέπει να υπάρχει καθόλη την διάρκεια που θα δουλεύω για την εγκατάσταση? Φαντάζομαι και στην διαδικασία ξεκλειδωματος?

• Καλησπερα,παρελαβα χθες μία συσκευή για το ανηψιό μου με multi και μία την περιμένω για μένα τις επόμενες μέρες. Λοιπόν έχω διαβάσει όσο το δυνατόν πιο προσεκτικά τον οδηγό χωρίς να προχωρησω ακόμα,λογο έλλειψη χρόνου,το κινητό διαβάζει από ότι είδα σωστά σε όλο τα παιδία,απο θέμα drivers. Δεν μπορώ να καταλάβω την παράγραφο , απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64 , γιατί είναι τόσο σημαντικό να γίνει? Απλά σε άλλους οδηγούς δεν αναφέρεται ή σε άλλα xiaomi που …

• Παράθεση από lallasgr: “@filosofos77 βεβαίως και υπάρχει!!! Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος ” για αλλη μια φορα Ευχαριστω!! Ετοιμα ολα δοκιμασα και την τελευταια dev ελληνικη και θα περασω την stable μια και δεν ειναι για πολλες αλλαγες.

• Αληθεια δεν ξερω τι να πω,ολα πηγαν οπως επρεπε με το ξεκλειδωμα. Υπάρχει τρόπος για πιστοποιηση για να σιγουρευτώ?

• Παράθεση από lallasgr: “όχι βέβαια. Αν είχες πάρει άδεια για ξεκλείδωμα την έχεις. Που είδες ότι δεν έχεις άδεια? Μπήκες στην σελίδα του unlock και δεν σε αφήνει να κατεβάσεις το tool? ” Ναι και όμως!!Μου είχε δείξει και το μηνυμα που ειχε λαβει. Το κουφο τωρα ,εγω εχω το note2,ετσι ποτε δεν χρειαζεται ξεκλειδωμα,οκ? Μπαίνω με το δικο μου λογαριασμό στο εργαλείο ξεκλειδωματος και μου λεει οτι εχω αδεια! Ωραια πραγματα!! Τουλαχιστον εκανα την δουλεια μου.

• Παράθεση από NasDriver: “Sp flash tool για MTK επεξεργαστές δεν κάνει για Qualcomm επεξεργαστές. Πας από εδώ Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά) ” κατάλαβα. Λοιπόν απο οτι ειδα δεν εχω άδεια για ξεκλείδωμα. Αν περασουν οι 30 μερες ζητα παλι να στειλω αίτηση.

• NasDriver@ Της φιλης μου Λοιπόν έχω ήξερα ότι στό miflash έχεις τη συσκευή σε fastboot,σύμφωνα με τις οδηγίες που γράφει στον οδηγό που μου δώσατε όταν πατάς στο εικονίδιο download στο σβήνει, έτσι την πέρασε! Όπως καί να'χει αφού λαχταρισα λίγο μέχρι να τελειώσει, μιας και με το εργαλείο αυτό έχω brickαρει στην αρχή το note2 πού έχω,όλα καλά. ( γίνεται να περαστεί έτσι rom σε αυτή την συσκευή με SPflash tool?) Το συνδεσα με τον λογαριασμό καί περπαταω για ξεκλειδωμα.

• Ναι,της φίλης μου είναι. Ευχαριστώ πολύ,δοκίμασω ... Ελπίζω να μην σε ενόχλησω ξανά μόνο αν πάει κάτι στραβά αν και δε νομιζω ύστερα από αυτό που μου έστειλε.

• Ειναι το Redmi 3 από Vickmall με την Global 7.1/Stable7.1.1.0.0 Δοκιμασα να μπω και στο recovery αλλά . . . καμία σχέση με τα mirecovery! Άρα κάνει αυτή η rom η να πάρω μία fastboot που είδα από Κίνα. Σε παρακαλώ αν σου είναι εύκολο δώσε αν έχεις ευκαιρο ένα πατενταρισμενο οδηγό.

• Καλημέρα, να ρωτησω κάτι μην γίνει λάθος και μπλεξω μετά,κατέβασα την τελευταία όμως dev όπως αναφέρεται στον οδηγό για να προχωρήσω για το ξεκλειδωμα αλλά δεν μου την κάνει εγκατάσταση. Την πήρα μέσω της συσκευής όπου μέσω update δεν την περνάει. Μπορώ μέσω miflash?

• Πάλι καλά!!Ευχαριστώ. Μου άφησε η φίλη μου τη συσκευή την για να της το φτιαξω,το έχει ακόμα με rom από Vickmall και επιτέλους το πήρε απόφαση για την ελληνική καί την άδεια την έχει πάρει από καιρό.

• Παιδιά μία ερώτηση, αν έχω πάρει το μύνημα για ξεκλειδωμα και έχουν περάσει οι 30 μέρες που αναφέρεται πρέπει να ζητησω πάλι άδεια?

• Καλημερα,από το βράδυ που μπήκε πάνω,note2,δοκιμάζοντας σε σημεία επιμέρους που είχα πρόβλημα πριν όλα δουλεύουν όπως πρέπει να είναι!

• Ok,γιαυτό και ρωτησα,για το ξεκλειδωμα ισχύει το ίδιο γιά τις ανάλογες συσκευές, για την εγκατάσταση όμως συνεχίζουμε με miflash σαν το note3&pro? ή με update? Συγνώμη αλλά δεν βρήκα σχετικές οδηγίες για το Redmi 3.

• Καλημερα.Με μεγάλη χαρά είδα ότι υπάρχει διαθέσιμη και ή Ελληνική rom για το Redmi 3 το οποίο είναι να το παραλαβω σήμερα-αυριο για μια καλή μου φίλη. Θα ήθελα, μια και δεν είδα και πολλά, τον τρόπο εγκατάστασης της rom αφού έχει αναφερθεί ότι είναι κλειδωμένος bootloader.

• Οι αλλαγές-βελτιωσεις εκτός της rom έχουν να κάνουν και με το recovery,όσο αφορά την έκδοση του. Αναφέρομαι μια και στο EU έκαναν εισαγωγή πλέον στη rom καί το twrp version 3.0 ,τουλάχιστον για το note2 πού διαθετω.

• Λοιπον επιβεβαιωνω ότι ο οδηγός σώζει ζωές!! Όλη ή διαδικασία τελικά με τον σταθερό PC και όχι με το φορητό που μου έκανε νερά χθες δεν κράτησε πάνω από 4λεπτα. Ή Ρομ είναι και με ενσωματωμένο twrp άρα με γλύτωσε χρόνο και για αυτό. Ευχαριστώ για τις πολύτιμες οδηγίες που υπάρχουν εδώ όλους.