Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 121.

• Παράθεση από bilis1234: “έχω ενα θεμα όταν είμαι σε κάποια σελιδα και τραβάω την σελιδα δεξια η αριστερά βγαίνει κάτι σαν σκια τι είναι αυτό??? ” Σελίδα στον browser? Ποιον browser? Σελίδα της επιφάνειας εργασίας? Δώσε στοιχεία εξαρχης αναλυτικά για να μην γεμίζεις και το θέμα

• Δεν διάβασες 2 ποστ παραπάνω μάλλον. . .

• silent mode bug ??

MrAntonis - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Το θέμα δεν είναι να κάνεις πάλι wipe αλλά να μην χρησιμοποιήσεις το bt handsfree για να δεις αν στο κάνει πάλι!

• Προσπαθώ πόση ώρα να βρω που είναι η ρυθμίσεις κλειδώματος! Δεν θέλω να έχει κλείδωμα βασικά, ούτε μοτίβο ούτε τίποτα, μόνο αυτό με το gravity. Έχω την 5.10.22 dev

• Παράθεση από anorman08: “Για θήκη συμφωνώ με την άποψη του caeser και δεν χρησιμοποιώ. ” Ναι αλλά στο Note 2, δεν ξέρω για τα άλλα κινητά, η κάμερα πίσω μπορεί να γραντζουνιστεί

• Παράθεση από Cthulhu.: “Καλημερα, χαιρετω την παρεα. Χθες παρελαβα το note 2. Δεν το περιμενα με τιποτα τοσο καλο. Διαβασα αρκετα θεματα εδω, ακολουθησα και τον πολυ καλο οδηγο. και περασα κατευθειαν την Ελληνικη ρομ απο εδω. Προσπαθω ομως να κανω δυο-τρια πραγματακια και δεν μπορω γιαυτο χρειαζομαι την βοηθεια σας. 1. Θελω να ορισω διαφορετικο ηχο κλησης σε μερικες επαφες. η επιλογη αυτη που υπαρχει? 2. Δεν θελω στις επαφες να εμφανιζονται τα email 3. Προσπαθω να κατεβασω καποιο θεμα, αλλα περν…

• Και τον διαφορετικό χρονισμό στην κάρτα γραφικών

• Ψάξε στις ρυθμίσεις επαφών - προβολή προτιμήσεων και επέλεξε απόκρυψη ελλιπών αριθμών.

• Για όποιον έχει πρόβλημα μελλοντικά πάντως, υπάρχει ένας οδηγός εδώ: [TUT] Get rid of the Dust in Front Camera | Redmi Note 2 | XDA Forums. Αν βγει και σε video ακόμη καλύτερα

• Καλημέρα παίδες.. είχα διαβάσει πριν καμιά 3 εβδομάδες για σκόνη στην μπροστά κάμερα, στο xda έχουν ανοίξει και θέμα. Και από τότε μου έχει γίνει έμμονη ιδέα και το ελέγχω 2-3 φορές την ημέρα! Είχα παραγγείλει 2, ένα για εμένα και ένα για τον αδερφό μου. Του αδερφού μου είναι άψογη η κάμερα ενώ η δική μου όταν την παρατηρώ κάτω από φως, βλέπω σκονίτσες. ΔΕΝ αλλοιώνει την φωτογραφία αλλά όταν το φυσάω με μανία από το ακουστικό, καθαρίζει λίγο (αν έχει αρκετά). Στο xda (Xiaomi Quality again (Front…

• Και εγώ είχα ένα θέμα με bt sony. Άνοιξα το παλιό κινητό, πάτησα αποσύνδεση με αυτό το bt και τότε το xiaomi το έβλεπε κανονικά. Για δοκίμασε το. Ένα παλικάρι από εδώ μέσα μου το είπε

• Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι μπάζει από κάπου και σκονιζεται η μπροστινή κάμερα.. Ε το παρατηρούσα συνέχεια και φυσικά μου έτυχε και εμένα. Ένα μικρό σκονάκι ευτυχώς όχι πάνω στην κάμερα, αλλά από μέσα.. Μόνο ένα για την ώρα. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το αποτρέψω να μπαίνουν;

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Εγώ δεν έχω περάσει την 5.9.18, έχω μείνει στην 11. Μπορώ να περάσω κατευεθείαν αυτή που θα βγει την Παρασκευή ή θα πρέπει να τα βάλω με την σειρά?

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “ Όταν ξεκινάς την διαδικασία με το Note 2 δεν πρέπει να είναι paired το headset με άλλη συσκευή. Οκ?? ” Ναι είχες δίκιο, άνοιξα το παλιό, το αποσύζευξα και το είδε μέτα! Ευχαριστώ

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Καλημέρα! Έχω ένα bluetooth headset SONY που προσπαθώ να συνδέσω εδώ και πόση ώρα αλλά δεν το βλέπει το κινητό. Το είχα 1.5 χρόνο συνδεδεμένο με ένα άλλο κινέζικο κινητό αλλά με το Note 2 δεν μπορώ να το καταφέρω. Το μηδένισα το bluetooth αλλά και πάλι. Είναι θέμα ρομ ή δεν θα το δει ποτέ??

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Γενικά ναι θα συμφωνήσω, δεν διαγράφουμε τίποτα, παγώνουμε και αν δεν λειτουργεί κάτι καλά, ξεπαγώνουμε. Αλλιώς το αφήνουμε παγωμένο και όλα καλά

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Αν πας στην εφαρμογή Λήψεις και στις ρυθμίσεις, λογικά θα έχει όριο μεγέθους λήψης - βάλτο απεριόριστο.

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Θα κάνεις Factory Reset/Defaults πρώτα και μετά από τον Updater της MIUI θα κάνεις την αναβάθμιση. Καλώς τον ” Από την stock recovery ή από τις ρυθμίσεις?

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Πέρασε την στην sd!

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Και πως βλέπω αν είναι stable ή όχι?