Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.
-
Μπαταρια ?
ΜήνυμαΚαλησπερα σε ολους . Εχω ενα redmi note 2 και μετα απο 2 χρονια χρησης , βλεπω οτι η μπαταρια του αποφορτιζεται πολυ γρηγορα . Αποφασισα να μπω στα κινεζομαγαζα λοιπον να βρω μπαταρια και να παρω την γνωστη τις honon , αλλα εκει που εψαχνα ξαφνου ειδα την παρακατω . Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com Και ερωτω εγω , την εχει παρει κανεις ? Ειναι καλη ? ειναι μαπα ? Τα 4000 mah φαινοντε πολλα υποσχομενα , αλλα ?
-
Αλλαγη φωτο ?
ΜήνυμαΟχι τα ιδια . Δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει .
-
Αλλαγη φωτο ?
ΜήνυμαΚαλημερα σε ολους και χρονια πολλα ξανα . Εχτες τελικα πεταξα την παραπανω εκδοση που ειπα και εκανα απο τον updater τις MIUI κανονικα update , ολα περαστικανε οπως πρεπει , και τωρα εχω προφανος την ελληνικη version απο οτι λεει . Ακομα αδυνατω ομωςε να αλλαξω την lockscreen . Μου κανει το ιδιο , οπως ανεφερα στο πρωτο ποστ μου . Σκεφτηκα μπας και δεν ειναι τιποτα root , κατεβασα στο root cheker και στιν αρχη μου εβγαζε οτι δεν ειναι , αλλα το κινητο εχει μεσα ενα αρχειο που λεει ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙ…
-
Αλλαγη φωτο ?
ΜήνυμαΣε ευχαριστω πολυ Geobas φιλε μου , αλλα αν δεν φτασω στο σημειο που να το εχω φλασαρι , δεν μπορω να κανω τιποτα . Κατεβασα 2 διαφορετικες εκδοσεις του miflash αλλα τιποτα και στα 2 οταν παω να κανω flash μου βγαζει το μηνυμα : Ακαθοριστο σφαλμα (0χ80004005: Missmathing image and device error
-
Αλλαγη φωτο ?
ΜήνυμαΜπα τιποτα δεν πιανει . Θα ξαναδοκιμασω να περασω την ελληνικη . Η τελευταια ειναι καλη ετσι ? Και η developer ειναι αυτη ετσι ? [GTV-5.12.17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/12 17:00) Xiaomi Redmi Note 2 / Prime hermes 5.0 DOWNLOAD 9539d36254c51b7e1b068b0797b00059 Αυτη κανει για το 16gb etsi ? Ελεος μου βγαζει οταν παω να το κανω flash στο status : Ακαθοριστο σφαλμα (0χ80004005: Missmathing image and device error Aν απο το καλημερα μου δινη ακυρω , που να μην φοβαμε γ…
-
Αλλαγη φωτο ?
Μήνυμααδερφε εχω την : εκδοση android : 5.0.2 LRX22G Εκδοση miui : MIUI 7 by xiaomy .eu 5.12.17 | Developer . CPU : Octa core 2.0 ghz Το κινητο ειναι οπως το πηρα . Δοκιμασα το πρωι που το πηρα να περασω την ελληνικη ( αλλα σαν ασχετος λιγο ) ουτε καν καταλαβαινα ποια ειναι η τελευταια ελληνικη developer ) αλλα και οταν πηγα να κανω καθαρη εγκατασταση μου εβγαλε ενα σφαλμα το MiFlash οποτε και ψιλοανχωθηκα μην το κανω καμμια ζημια και το αφησα για σημερα .
-
Αλλαγη φωτο ?
ΜήνυμαΕυχαριστω πολυ αδερφε για την απαντηση σου , αλλα οπως ειπες παταω αλμπουμ /τοπικο/φωτο / την ανοιγω / παταω περισσοτερα / παταω πρισμος ως ταπετσαρια / και μετα απλα μου ξαναδειχνη την ιδια φωτω χωρις τιποτα αλλο (ουτε εφαρμοφη ουτε τιποτα ), μολις την ξαναπαταω μου βγαζει παλι το μενου ( αποστολη - επεξεργασια-διαγραφη-περισσοτερα ) ξαναπαταω το περισσοτερα και ξανα η ιδια διαδικασια . Δεν μου βγαζει πουθενα εφαρμογη ειτε οθονη κλειδωματος ειτε τιποτα αλλο .
-
Αλλαγη φωτο ?
ΜήνυμαΚαλησπερα σε ολα τα μελη , και χρονια πολλα . Παιδια υπαρχει τροπος να βαλουμε στην lockscreen του smartphone ( xiaomi redmi note 2 16gb ) μια οποιαδηποτε φωτο ? Ευχαριστω .
-
Αγορά από banggood
ΜήνυμαΚαλησπερα σε ολους. Θελω σημερα / αυριο να παραγγειλω το xiaomi redmi note 2 και θα ηθελα καποιος που το πηρε απο το banggood να μου πει αν συνάντησε κανενα προβλημα με την αποστολή του . Οπως και επισης αν τυχόν τους ζητησε διαφορα οπως συνήθως ζητανε ( να βγαλουνε ολες τις κινεζιες , να κανουνε ελεγχο σε ολη την συσκευη , και τους περασει την ελληνικη γλωσαα και οπως και επισης αν στελνουνε τιποτα δωρακια μαζι με το κινητο ) Παρακαλω πολυ αναμενω απαντησεις γιατι ειμαι στο παρα 1 να το παρω απ…
-
Xiaomi Redmi Note 3
Μήνυμαfacebook.com/xiaomichina/?fref=nf facebook.com/xiaomichina/photo…359550824/?type=3&theater Παραπανω info απο αυριο λεει η Xiaomi , που θα γινει και η παρουσιαση .
-
Xiaomi Redmi Note 3
ΜήνυμαΧαχχαα ευτηχως που δεν προλαβα να παρω το redmi note 2 . Αιντε παμε για το 3 λεμε .
-
Θεμα με πληρωμη ?
ΜήνυμαOk και αν υποθεσουμε οτι με εμενα δεν περναει και θελει το tip . ΓΝωριζεις ποσο περιπου ειναι το ποσο που πληρωνεις παραπανω ?
-
Θεμα με πληρωμη ?
ΜήνυμαΚαλησπερα σε ολους-ες . Εχω μια απορια ορε παλικαρια . Ολοι εσεις-ες που αγοραζετε κινητό απο κινα μεσω paypal ολοι το κανετε με το σχετικο tip του balance ? H πλεον ειναι ελευθερο και μπορει να γινει η συναλαγη/πληρωμη κανονικα ?