Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-49 από 49.

• Φιλε ετσι οπως το θετεις δεν εχεις αδικο... Και η τιμη ειναι καλη αλλα και τα δωρα... εχει αγορασει κανεις απο την ευρωπαικη αποθηκη τους? Ευχαριστω

• Κύριοι καλησπέρα... Εχω μια απορια και θα ηθελα την βοηθεια σας πριν ξεκινησω μια επαγγελματικη κινηση που εχω στο μυαλο μου. Κατα πόσο θα εισασταν διατεθημενοι να πληρωνατε για το xiaomi mi3, αν το παιρνατε απο eshop στην Ελλαδα. Οι τιμές οπως όλοι γνωριζουμε από την κινα ειναι γυρω στα $373 (σημερινη τιμη merimobiles 64gb) που ειναι 274 ευρώ με δωρεάν μεταφορικα στην Ελλαδα (σε κανα μηνα). Η ερωτηση μου ειναι αν θα αγοραζατε το ιδιο κινητο απο eshop στην Ελλαδα (πληρώνοντας ουσιαστικα το ΦΠΑ π…

• Σωθηκα!!!! Κυριοι ευχαριστω πολυ για την καλη δουλεια σας!!! Περασα την 3.13 και απο κει που εκλεινε συνεχεια τις εφαρμογες και ειχε προβλημα με το mail (στο τέλος δεν άνοιγε καθόλου) πριν δεν μπορούσα να στείλω (exchange) τωρα δουλεψαν ολα αψογα... η @@@κια ειναι ότι έστειλε όλα τα mail που είχα γράψει τον Ιούνιο και τα έστειλε μαζικά τώρα, αλλά χαλάλι!!! Ευχαριστώ πολύ και πάλι...

• redmi note

trisstann - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Κυριοι ειναι ευκολο να μας πειτε εντυπωσεις σχετικα με το note? αν μπορειτε να το συγκρινετε και με το παλιο σας κινητο θα ηταν καλυτερο... Ευχαριστω!

• προβλημα με exchange

trisstann - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Κυριοι σας χαιρετω και σας ευχαριστω για την καλη δουλεια που κανετε!!! Εχω το εξης προβλημα με το τελευταιο update δεν μπορω να στειλω email απο τον exchange serverm μπορω να λαβω κανονικα. Εχω το mi2s. Ακομα παρατηρω οτι αργει να αναγνωρισει τα νουμερα στα μυνηματα.. Ευχαριστω.

• Κυριοι να ρωτησω ποσο το παραγγειλατε και ποσα τα μεταφορικα? Υποθετω με ems σωστα?

• Καλησπερα! Μηπως υπαρχει καποιος που εχει αγορασει το Xiaomi Redmi Note PRO WCDMA Octa Core να μου πει εντυπωσεις? Ευχαριστω

• ωραια δουλεια! μπραβο σας!

• Παράθεση: “Παιδια διαπιστωσε καποιος προβλημα με το ακουστικο ? Μετα την αναβαθμιση σε kitkat εγινε πολυ δυνατο και με παραμορφωση...καταφερα μετα απο 15 και προσπαθειες με διαφορα κολπα και flash tool να περασω την παλια jb και ολα καλα. Αναβαθμισα αυτη τη φορα στην τελευταια τελέυταια Kitkat και παλι το κανει. Τωρα δεν μπορω να γυρισω πισω σε jb...θελει παλι μανικι.... ” Ειχα και γω το ιδιο προβλημα και αφου το εψαξα λιγο... Πηγαινε Ρυθμισεις -->sound-->Suppress noise during call (ειναι στο τε…