Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 72.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από lampros: “βοηθεια καποιος γιατι μπερδευτηκα τι κανουμε με το md5 no found? ” Απο ρυθμίσεις το έχεις ξετικάοχι δεν πειραξα κατι τετοιο... ρυθμισεις του twrp? ”

• βοηθεια καποιος γιατι μπερδευτηκα τι κανουμε με το md5 no found?

• τελικα το προβλημα με το md5 no found και αμεσως restart μονο του πως λυνετε?

• Παράθεση: “” Παράθεση από NasDriver: “Κάνε καθαρισμό cache (ίσως χρειαστεί και ιστορικού) από τον/τους browser(s) ” τελικα αυτο ηταν... αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι μπερδεψε τους αριθμους τηλεφωνου ενω ειναι περασμενοι σωστα......

• εχω το εξης προβλημα ... παρελαβα 2 redmi note 4 (NIKEL) με MTK οποτε εκανα τον ελεγχο για να δω αν ειναι ξεκλειδωτα και δεν ηταν ..... μπηκα και ενα ενα ζητησα να γινει unlock. το ενα εκανα την διαδικασια κανονικα δλδ εβαλα τηλεφωνο και να μην τα πολυλογώ ηρθε το μνμ αμεσως οτι η συσκευη μπορει να ξεκλεισωσει. στο δευτερο τηλεφωνο η διαδικασια για το request του unlock δεν εγινε σωστα δλδ δεν μου ζητησε τηλεφωνο . και το βαζω να ξανακανω την διαδικασια για να ζητησω να μου δωσουν την δυνατοτητα…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από lampros: “2015161 το βρηκα ” Τι έγινε τελικά, τα κατάφερες ? ” ευχαριστώ πολύ ....τελικα ναι περασε και ειναι ολα οκ........................το TWPR ειναι μονιμα εγκατεστημενο

• Παράθεση από geoanto555: “Ελπίζω να έχεις kenzo και όχι kate... xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-RedMi-Note-3-Pro-Kenzo/ To κουτί έχει έναν κωδικό.... 2015112 h 2015161 ... Ποιο από τα 2?? ” 2015161 το βρηκα

• Παράθεση από geoanto555: “Βρε αφου λες έχεις το κενζο.. παλι hennessy βαζεις? ” που να παω και τι να βρω tellllllll me αν και οχι ξανθια δεν μπορω να το βρω

• Παράθεση από geoanto555: “Δεν φλάσαρες την ρομ? Αν ναι .. ποια? ” δοκιμασα να κανω install αυτο xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_V8_XTRVbeta1_7.2.23 αλλα δεν ....μου βγαζει error 7 αυτο εννοείς?

• Παράθεση από geoanto555: “Ναι ναι σε σενα.. Βασικά πίστευα ότι ήσουν σίγουρος και όταν έδωσες να κάνει boot και έβγαζε σφάλμα ήμουν σίγουρος και γω ότι ήταν hennessy.. Άσχετοο..Τελικά απλά δεν κάνει boot το συγκεκριμένο αρχείο και όχι το hennessy.. ” σημερα οταν ανοιγε το τηλεφωνο εβαλα ενα app και ειδα τον επεξεργαστη τωρα το μονο που μπορω να κανω στο τηλεφωνο ειναι : 1.να μπω στο twpr 2. στο fastboot μετα τα reboot μενει κολλημενο στο mi logo και μενει εκει υπενθυμιζω οτι με το twpr hennessys…

• Παράθεση από geoanto555: “Ειναι που σε ρώτησα κ χθες κ ήσουν σίγουρος .. ” σε εμενα το λες? που μαλλον σε εμενα το λες .....δε ημουν σιγουρος

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από lampros: “και ναι ειδα το twpr το θεμα ειναι οτι δεν εκανε εκκαθαριση (failed to decrypt data κτλ) τα wipe και εκανα reboot και εδω ξεκινουν τα δυσκολα ενω ανοιγει το τηλεφωνο παραμενει στο MI logo. ” Format το /data => Reboot σε Recovery (για να διαβάσει σωστά το /data) και ξαναφλασάρισμα της rom και θα ανοίξει μια χαρά.. ” μου βγαζει unable to mount storage....και εξακολουθει μετα το reboot να ειναι κολλημενο στο MI logo οσο αφορα την ελληνικη version κατεβαζω…

• μετα απο πολυ ψαξιμο κατεβασα το twpr for kenzo απο το official site και ναι ειδα το twpr το θεμα ειναι οτι δεν εκανε εκκαθαριση (failed to decrypt data κτλ) τα wipe και εκανα reboot και εδω ξεκινουν τα δυσκολα ενω ανοιγει το τηλεφωνο παραμενει στο MI logo. μπαινει σε fastboot κανονικα καμια ιδεα?

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από lampros: “πως μπορω να σω αν εχω kenzo ή hennessy? ” Αυτό είναι εύκολο kenzo = Snapdragon soc hennessy = MTK soc ” Hexa-core MSM8956 sNAPDRAGON 650 οποτε είναι kenzo. εχει διαφορετικό οδηγό?

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από lampros: “τα εκανα ολα απο την αρχη step by step εξακολουθει μετα το fastboot reboot με πατημενο το+ να μην μπαινει στο TWPR. υπαρχει περιπτωση να έχει κλειδωθεί απο την cosmote? ” Κλειδωμένο από την Cosmote? Απίθανο. Θέλει λίγο υπομονή, ίσως να χρειάζεται να κρατήσεις λιγο παραπάνω κρατημένο το Vol + όταν δίνεις την 'fastboot reboot' . ” νευρα τσαταλια πως μπορω να σω αν εχω kenzo ή hennessy?

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από lampros: “σε ολες τις περιπτωσεις MI logo κολλημενο....... ” Τι να πω.?... ξανα πρόσπάθησε ..Κατέβασε ξανα από την αρχή το twrp .. ” τα εκανα ολα απο την αρχη step by step εξακολουθει μετα το fastboot reboot με πατημενο το+ να μην μπαινει στο TWPR. υπαρχει περιπτωση να έχει κλειδωθεί απο την cosmote?

• Παράθεση από geoanto555: “Κάνε αυτό που σου πα με το power.... Ελπιζω να έχεις το hennessy και όχι το kenzo.. Κάνε μετονομασία το twrp σε recovery... ” Παράθεση από geoanto555: “Ωραία... μάλλον έχεις το hennessy λοιπόν για να βγάζει αυτό το σφάλμα.. ” σε ολες τις περιπτωσεις MI logo κολλημενο.......

• Παράθεση από lampros: “Παράθεση από geoanto555: “Μετά δοκίμασε να δώσεις fastboot boot twrp3_by_mic_hennessy.img .. Αν δεν μπορεί να κάνει επανακκίνηση σε twrp και έχεις δοκιμάσεις και το "fastboot reboot" με κρατημένο το vol + Δοκίμασε να πατήσεις το power μεχρι να μαυρίσει η οθόνη και μετά αμέσως το vol + κρατημένο. ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31161/για του λόγου το αληθες ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31162/ χωρις το recovery βγαζει fail

• Παράθεση από geoanto555: “Μετά δοκίμασε να δώσεις fastboot boot twrp3_by_mic_hennessy.img .. Αν δεν μπορεί να κάνει επανακκίνηση σε twrp και έχεις δοκιμάσεις και το "fastboot reboot" με κρατημένο το vol + Δοκίμασε να πατήσεις το power μεχρι να μαυρίσει η οθόνη και μετά αμέσως το vol + κρατημένο. ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31161/ για του λόγου το αληθες

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από lampros: “redmi note 3 και χρησιμοποιώ αυτον τον οδηγο που αναφερεται στην πρωτη σελιδα ” Μπες σε fastboot mode Κ δωσεfastboot flash recovery twrp3_by_mic_hennessy.img (δες αν είναι ίδιο το όνομα του αρχείου img) και πες μου αν ολοκληρώνεται σωστά. ” το εχω πληκτρολογησει και το εχω κανει copy paste πολλες φορες το περναει κανονικά