Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-128 από 128.
-
Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από alprio: “Παράθεση από Bodai: “@alprio η ερώτηση σου απαντήθηκε εδώ => Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 Δεν χρειάζεται να κάνεις διπλά πόστ.. ” Και ερωτω χωρίς τον κωδικό μπορώ α περάσω την μαμισια η κάποια άλλη ξένη; αυτοί πως πέρασαν αυτή την εκδοση; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ορίστε ο οδηγός να φλασάρεις την official αγγλοκινέζικη.[MIUI DEVICE TEAM] Flash Fastboot Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 - Redmi Note 3…
-
Επαφες
ΜήνυμαΚαλημερα και καλος σας βρηκα δεν ξερω αν ειμαι σε καλη ενοτητα αν δεν ας το μετακινισει καποιος , εχω ενα lenovo k3 note (περιμενω να μου ερθει ενα redmi note 3)του εχω βαλει την MIUI 7 6.1.7 του greeshan το προβλημα μου ειναι οτι με τις επαφες θα ηθελα να εχει τις συχνοτερες κλεισεις στην πρωτη σελιδα, γινετε αυτο βρε παιδια.
-
αλλο έναν απο μένα pasific-gr
-
+1 user pasific-santorini
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “How to Install ROM For Xiaomi Redmi Note 3 Μας δουλεύει νομίζω το vickmall... ” Κάτσε, να δω αν κατάλαβα καλά. Πουλάνε το αρχειάκι και τον τρόπο root 999$??????? ” 6,66 ειναι (With this product, you earn 999 loyalty point(s). 999 points = $6.66)
-
+1 απο μενα username pasific-greek