Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
mi 9se bricked
Μήνυμαυπαρχει περιπτωση να ηταν ξεκλειδωτος απο τον φιλο μου?αν βρω τα στοιχεια του?αυτο ειπα στην αρχη οτι το ξεκλειδωσα αλλα δεν ηρθε μυνημα στο κινητο
-
mi 9se bricked
Μήνυμαanyway σε καποιο μαγαζι που ρωτησα να το στειλω με ειπαν 40 ευρω αν δεν εχει προβλημα το τσιπ emmc και βρηκα χαλασμενο mi 9 se ποια λυση ειναι καλυτερη?
-
mi 9se bricked
Μήνυμαok
-
mi 9se bricked
Μήνυμαplease add your account in miui settings developer options mi unlock status αυτο βγαζει τωρα
-
mi 9se bricked
Μήνυμακαμια περιπτωση που δειχνει το αρθρο δεν βγαζει σε μενα,και οταν εκανα το unlock ποτε δεν ηρθε κωδικος απλα βαζω email και βγαζει να κατεβασω καινουργια εκδοση
-
mi 9se bricked
Μήνυμαθελει κανουργια εκδοση ,οσες εκδοσεις δοκιμασα αυτο βγαζει
-
mi 9se bricked
Μήνυμαστο mi flash οσες ρομ δοκιμασα οι περισοτερες γραφουν erase is not allowed in lock state και αλλες δεν μπορουν να βρουν το bat file mising
-
mi 9se bricked
Μήνυμαπροσπαθησα πολλες φορες δεν μπορω κανενα κουτακι δεν πρασινιζει απο τα 3,ουτε οταν το ειχα κανει unlock ειχαν τσεκαριστει ολα, μονο το 1 εδειχνε και στο bootarisma εγραφε unlock.υπαρχει περιορισμος στο unlock?καποιες μερες?στο mi flash οσες ρομ δοκιμασα οι περισοτερες γραφουν erase is not allowed in lock state και αλλες δεν μπορουν να βρουν το bat file mising
-
mi 9se bricked
Μήνυμαμενει φιλε μου εκτος αν βγαλω το καλωδιο αλιως ξαναμπουταρει
-
mi 9se bricked
Μήνυμαθα προσπαθησω να ανεβασω αν θες στειλε με πμ τα παιδια που ξερουν καταστημα
-
mi 9se bricked
Μήνυμαολα στο κουτι ειναι αγγλικα στο fastboot continue που ειπες εβγαζε 1 κατεβατο ,μετα που το ξαναδοκιμασα με εβγαλε πολλες προσπαθειες οχι σαν κατεβατο οπως πριν.πηρα στην infoquest να το στειλω εδωσα imei και με ειπαν να βρω το καταστημα που αγοραστηκε η να το στειλω σε εξωτερικο καταστημα να φτιαχτει.στο fastboot continues κανει επανεκινηση αλλα λεει οτι ειναι κατεστραμενο το συστημα και αν δεν το κανω fastboot κανει επανεκινησεις με το συστημα οτι ειναι κατεστραμενο.περιοχη γιαννιτσα πελλας
-
mi 9se bricked
Μήνυμανα σου πω την αληθεια δεν γνωριζω πολλα απο xiaomi εχω το κουτι θυμαμαι ομως οτι ηταν στην 10 εκδοση το ξεκλειδωσα περιμενα μυνημα δεν ηρθε και στις ρυθμισεις απο χωρα μονο κινα εγραφε αλλα ειχε ολες τις γλωσες.το κινητο παντως το εχω σε fastboot 2 μερες και προσπαθω να φλασαρω
-
mi 9se bricked
Μήνυμαβγαζει 1 κατεβατο ....ενοω οτι επιασε αυτα τα 2 που εγραψες αλλα δεν πιανω το νοημα στα υπολοιπα αρχικα γραματα στα αγγλικα κατι σαν οδηγιες
-
mi 9se bricked
Μήνυμαετσι κια αλιως δεν νομιζω να εχει εγγυση αγορασμενο ειναι απο κινα ,ξερεις που να το στειλω ?επειδη βρισκομαι επαρχια
-
mi 9se bricked
Μήνυμαεγω το ξεκλειδωσα ναι με κωδικο και mail,το κινητο ειναι αγορασμενο απο φιλο μου
-
mi 9se bricked
Μήνυμακαλησπερα στην παρεα εχω 1 mi 9 se ηταν unlocked bootloader προσπαθησα να περασω twpr και brickare και βγαζει the system has been destroyed επισης ξανακλειδωσε ο bootloader προσπαθησα να το ξεκλειδωσω αλλα δεν.... προσπαθω να το φλασαρω με το mi flash αλλα κανενα image δεν δεχεται ....