Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.
-
Ειδοποιησεις
Μήνυμασ ευχαριστώ φίλε μου!
-
Ειδοποιησεις
Μήνυμακαλησπερα στην ομάδα.. διαθέτω το mi5s plus και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια ρύθμιση να μου εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη.. προς το παρών εμφανίζονται μόνο πάνω στην γραμμή ειδοποιήσεων.. ευχαριστώ εκ των προτέρων! Φιλικά, Γιάννης.
-
Φόρτιση μπαταρίας
ΜήνυμαΕυχαριστώ για τις απαντήσεις. Φορτίζει το ίδιο ακριβώς με τον φορτιστή από το κουτί. Δοκίμασα και ένα καλώδιο από S7 (με ανταπτοράκι) και έλεγε 25 λεπτά από 75% σε 100%, ενώ το μαμά καλώδιο ήθελε κοντά στα 40 λεπτά. Έβαλα και την Stable ROM για δοκιμή αλλά δεν άλλαξε κάτι. Μπορείτε να μου πείτε τους χρόνους σας στην φόρτιση για να συγκρίνω? =============== Μαρ 9th 2017, 5:48pm =============== Οποιος μπορώ να δώσει χρόνους φόρτισης κτλ θα με βοηθούσε. υπαρχει περίπτωση να φταίει το κινητό ή να έχ…
-
Φόρτιση μπαταρίας
ΜήνυμαKαλησπερα στην ομάδα! Θα ήθελα να αναφέρω ένα πρόβλημα. Σήμερα αγόρασα ένα wall adapter της εταιρείας anker, quick charge 3.0 qualcomm για το xiaomi mi5s plus. Τον χρησιμοποίησα και μου βγάζει την ίδια ώρα φόρτισης με τον απλό φορτιστή της συσκευής 1 ώρα και 10 λεπτά από το 60% μέχρι 100%. Γνωρίζετε κάτι πάνω σε αυτό αν είναι θέμα κάποιας ρύθμισης ή οτιδήποτε? Ενημερωτικά έχω περάσει την Global Official Development ROM, μήπως είναι θέμα της rom? Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φιλ…