Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.

• Usb Drivers για ADB

kpaps - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

ωραίος!!

• Usb Drivers για ADB

Μήνυμα

Ναι, είναι οντως για το το απλο hongmi, αλλα για αυτην τη δουλειά που σηζητάγαμε έκαναν δουλειά. Για το 1s δεν έχω βρεί πουθενά. Αμα βρεις πόσταρε να τους πάρουμε και εμείς. για τα windows xp πάντως παίζει σημασία και η έκδοση windows media player για να στα δει σωστά. Πρέπει να βάλεις την τελευταία των xp, αν δεν κανω λάθος την 11. Δεν έχω xp για να σε βοηθήσω παραπάνω αλλα αμα πετύχω κανα pc με xp θα δοκιμάσω να σου πω (ειμαι τεχνικος pc).

• Το pc σου θα ειχε κρυμμενες τις επεκτασεις αρχειων, και με το να το ονομαζεις update.zip το έκανε update.zip.zip.. Τελως παντων, αφου το έφτιαξες ολα καλα. Οσο για το root, αμα έβαλες την 3.10 δεν εχει ρουτ μεσω SU. Ενεργοποιεις εσυ το ροοτ μεσα απο το μενου με τον MIUI root manager. Ειναι μέσα στην ασφάλεια/δικαιωματα και ανοιγεις τον διακόπτη δικαιώματα ροοτ. Μετα θα σε ρωτάει για κάθε εφαρμογη που ζητάει ρουτ. Αμα θες να τις δίνεις αυτοματα πάντα, μετα την πρωτη φορα που θα ζητήσει μια εφαρμο…

• Καλημέρα, υπάρχει καποιος τρόπος ή προγραμμα να απενεργοποιω την 1η sim πιο ευκολα, χωρις να μπαινω στα settings? Tην 1η sim ειναι μονο για internet, και δεν την θέλω συνεχεια ενεργη. Εχω βγάλει συντομευση το κουμπι data, και κλείνω έτσι τα δεδομενα να μην με χρεώσει, αλλα δεν θελω να ειναι συνέχεια ενεργή αφου δεν κανω κλησεις απο αυτην. Ασε που σιγουρα τρώω και παραπάνω SAR και τρωει και μπαταρια. Ξέρουμε κανα κόλπο η πρόγραμμα να το κανει αυτο?

• Usb Drivers για ADB

Μήνυμα

Δεν ειχα το usb debugging on.... Ευχαριστω ρε αρχοντα!!! Εισαι πολυεργαλείο!

• Usb Drivers για ADB

Μήνυμα

Μολις τους ξαναδοκιμασα γιατι δεν ημουν σιγουρος. Ναι, περνιούνται κανονικά, αλλα δεν εμφανιζει την συσκευη σαν adb device.. Καμια αλλη ιδέα?

• Usb Drivers για ADB

Μήνυμα

Προσπαθώ να βρω drivers για να δω το κινητό στις συσκευες adb, αλλα χωρις τυχη. Οτι έχω βρεί ειναι για το chipset του προηγουμενου μοντελου που ειχε MTK. Δεν ξερω αν διευκολυνουν και τους φίλους με windows xp, που δεν βλεπουν σωστα τα αρχεια, αλλα αυτο εχει να κανει και με το media player απο οτι διαβασα. To δικό μου προβλημα ειναι οτι προσπαθω να ρυθμισω το droidcam να δουλεψει μεσω usb, και αυτο επικοινωνει με adb. Εχουμε βρεί drivers για το chipset του 1s?

• Μπράβο... rooted με την 3.10 !!! Πολλα thanks! Θέλει ενεργοποιηση δικαιωματα root απο την ασφάλεια-δικαιωματα. Και αφου σας ρωτησει για οποια εφαρμογη θέλει root access, μετα αμα ξαναπατε στην ασφαλεια δικαιωματα, σας εμφανιζει την εφαρμογη στη λίστα. Μπορειτε απο εκει να την βάλετε allow, για να μην σας πριζει ολη την ωρα με μυνηματα ask. Περιμένω να δώ και το προβλημα με τις εφαρμογες που εκλειναν μονες τους, ελεγχω και ενημερωνω...

• και την εσωτερικη σαν sdcard0 την εβλεπε εμενα, αρα μην ψαρωνεις μπορει να ψαχνει και εκει..... Εχεις μετονομασει το αρχειο σε update.zip? Βάλτο και στην sd και στην εσωτερικη, και απο οπου παίξει... Οχι σε καποιον φάκελο, χυμα μεσα στις μνήμες. Και επίσης η SD σου πρεπει να ειναι fat32, που λογικα ετσι θα ειναι, αλλα τσεκαρε το.. Τα xp εχουν ενα θεμα πως βλεπουν το κινητο, σε 7αρια παιζει καρφι... Και αφου δεν βλεπεις την μνημη με τα xp, πως περνας το αρχειο?

• αμα δεν σου παιζει απο την sd βαλτο στην μνημη του κινητου την ενσωματωμενη... και εμενα ετσι επαιξε.... και εγω τωρα περναω την 3.10, με την 3.9 κλειναν κατι φορες εφαρμογες στα καλα καθουμενα, δεν ξερω αν διορθωθηκε και για αυτο το θεμα κάτι...

• Και εγώ δοκίμασα και τις 2 ρομ 3.9 με τους διαφορετικους τροπους root, δεν επαιξε ροοτ σε καμια. Επισης ψαχνοντας και στο αγγλικο forum περασα και το update που λες παραπανω για να παρω ροοτ αλλα τιποτα. Εννοειτε ειχα ενεργοποιησει το root απο το security. Εγω δεν ειχα αλλα προβλήματα και με τις 2 ρομ μεχρι στιγμης. Δουλευουν πολυ καλά. Και με το root δεν καιγομαι άμεσα, αλλα θα χρειαστεί σίγουρα καποια στιγμη και πρεπει να το φτιάξετε παιδια.... Παρολα αυτα, ευχαριστουμε για την βοηθεια MIUI_AR…

• Μια και σε βρήκαμε εδω, μήπως μας δίνεις και καμία συμβουλή για τις ρομς? Ποιά να προτιμήσουμε.. Καταλαβαίνω τις διαφορές, αλλα σαν καινούριος στο miui δεν ξέρω άν υπάρχει πρόβλημα στο ρουτάρισμα με SU. Για να φτιάχτηκαν 2 ρομ καποιος λόγος θα υπάρχει. Εχει κάποια απο τους 2 τρόπους root μειονέκτημα σε σχέση με τον άλλον??

• Οκ ήθελε στην εσωτερική μνήμη.... Ευχαριστω... ααα και μην σας φοβίσει αν μεινει πολύ ώρα στο 98%.. περιμένετε και περιμένετε και στην πρώτη εκκίνηση αργεί λίγο...

• Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα...!! Παρολα αυτά το πρόβλημα παραμένει. Μετονομασα και αυτο to ρομ σε update.zip... τον χαβά του.. can't find update.zip in sdcard. Καμία αλλη ιδέα? Για να σας προλάβω, το αρχείο ειναι σωστα ονομασμενο, στο root της sd οπως μου λέει το mi recovery. ειναι σε fat32 η sd και το βλέπω και απο το κινητο με τον explorer. H διαδικασια να υπενθημισω γίνεται απο το mi-recovery πατωντας το + στην εκκινηση, καθως δεν μου βγάζει updater λογω οτι φοράει την multi των κινέζων..

• Γεια σας παιδια, Πηρα και εγω το 1s απο minideal και δεν εχει τον updater μεσα στο security. Φοραει την multi των κινέζων με ροοτ (ANDROID VERSION 4.3 JLS36C, MIUI VERSION MIUI-JHCCNBA94.0) και για recovery στην εκκινηση εχει το mi_recovery 2.0.1 που ψαχνει update.zip. Μετονόμασα την ρομ που ήθελα να περασω (xiaomi-miui-hellas_GTV-3.8-4.3_armani_JHCCNBD24.0-Root.zip) σε update.zip στην sd αλλα δεν την δέχεται. Πρέπει να περάσω πρώτα καποια αλλη rom εργοστασιακή και να περάσω μετα την δικιά σας ρ…