Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.

• Pokemon Go στο play store

CDante4 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

μπορεις να το κατεβασεις κανονικα,απλα σε apk εκδοση,μπορω να σου δωσω και λινκ αν θελεις..το ιδιο ακριβως θεμα ειχε και ο αδερφος μου με το ιδιο κινητο,και προς το παρον ειναι μονη λυση να το κατεβασεις ετσι..επισης τρεχει αψογα δεν θα εχεις προβλημα

• Xiaomi Redmi Note 4

Μήνυμα

στην περιπτωση που θελησω να περασω υπαρχουν πιθανοτητες να μην δουλευει καλα το κιν η το λογισμικο?

• Xiaomi Redmi Note 4

Μήνυμα

υπαρχει περιπτωση να χρειαστει να περασω καποια καινουργια ρομ?

• Xiaomi Redmi Note 4

Μήνυμα

αν υπαρχει κατι λαθος ενημερωστε με,εδω εχω το screenshot

• Xiaomi Redmi Note 4

Μήνυμα

ειναι η πρωτη φορα που παιρνω Xiaomi οποτε δεν εχω και πολλες γνωσεις...η σιμ ειναι κομμενη αλλα ειναι καινουργια,ενος χρονου ειναι αλλα μετα απο ενα χρονο να εχω θεμα?

• Xiaomi Redmi Note 4

Μήνυμα

Το κανει σχεδόν πάντα μέσα στο παιχνίδι, ελάχιστες φορές που δεν το έκανε υπάρχουν.. Και το αστείο είναι ότι το παλιό μου κινητό στα ίδια σημεία και γενικά δεν έπεφτε κάτω από 4G..υπαρχει κάποια λύση γιαυτό η φταίνε καθαρά τα δεδομένα του κινητού;;

• Xiaomi Redmi Note 4

Μήνυμα

Ναι τις περισσότερες φορές αλλάζει.. Έχει να κάνει με αυτό;;

• Xiaomi Redmi Note 4

Μήνυμα

Όχι με WiFi δεν έχω κανένα απόλυτος πρόβλημα =============== Αυγ 3rd 2017, 3:46am =============== Επίσης δεν μπορώ για κάποιο λόγο να ανεβάσω το screenshot.. Πως μπορώ να καταλάβω αν η ρομ είναι εντάξει;;

• Xiaomi Redmi Note 4

Μήνυμα

- Το screenshot έχει τα πάντα.. Όσο για το δίκτυο έχω Wind.. Αυτό που θέλω να πω για τα δεδομένα είναι ότι ένω έχω 4G και παίζω pokémon go ξαφνικά σταματάει η ροή των δεδομένων και κολλάει το παιχνίδι.. Αυπο άλλη αν κάνω την απόπειρα να μπω στο ίντερνετ δεν έχει απόλυτος κανένα θέμα..Με το WiFi δουλεύει άψογα.. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχει και μια φίλη μου με το ίδιο κινητό..[edit][/edit]

• Xiaomi Redmi Note 4

Μήνυμα

καλησπερα,εχω το xiaomi redmi note 4 mediatek και εχω δυο αποριες..καταρχας για καποιο παραξενο λογο εχω κολλησει στην εκδοση 8.2.1.0 stable και κατα δευτερον πολλες φορες τα δεδομενα μου δεν δουλευουν κανονικα ενω εχω σημα 4G..τι μπορει να φταιει και τι μπορω να κανω ωστε να λυσω αυτα τα προβληματα?το κινητο ειναι αγορασμενο απο καταστημα Γερμανος πριν απο 3 μηνες περιπου