Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 825.
-
Πώς είναι το path στα αγγλικά Συγνώμη απλά δεν το βρήκα Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Παιδιά μου βγάζει αυτά τα promoted apps κάτω από τους φακέλους.. Τι είναι και πώς φεύγουν? f8cc788a2366d0f573039209de58e2b1.jpg Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Gkontos10: “Περίμενε μισό... Factory reset ποιες επιλογές είναι για Wipe είναι? ” Μην κάνεις ξεχωριστό Wipe ανά partition, απλά όταν πας στο μενού των Wipe στο TWRP Recovery επέλεξε σέρνοντας την μπάρα στα δεξιά να κάνει Factory Reset και είσαι έτοιμος. Βασικά το FR κάνει ταυτόχρονα Wipes τον φάκελο Data και τα Cache & Dalvik Cache και δεν πειράζει καθόλου το Internal Storage όπυ βρίσκονται οι Φωτογραφίες - Μουσική κτλ. ;)” Αρα μια χαρά 1000 ευχαριστώ και πάλ…
-
Που θα πάει άστο εκεί θα στρώσει Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Περίμενε μισό... Factory reset ποιες επιλογές είναι για Wipe είναι? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Gkontos10: “Παιδιά στο redmi note 3 pro (kenzo) με ρομ ΑΡΩΜΑ 8.2.1 Αυτήν την φλασαρω κανονικά από πάνω με μονο wipes cashe / davlink?? ” Μπορείς να δοκιμάσεις, αλλά αν καταλήξεις με προβλήματα θα πρέπει να κάνεις Factory Reset και ξανά flash της ROM. ;)” Factory σημαίνει διαγράφονται και οι φωτογραφίες σωστά? Θα με σκοτώσει Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Παιδιά στο redmi note 3 pro (kenzo) με ρομ ΑΡΩΜΑ 8.2.1 Αυτήν την φλασαρω κανονικά από πάνω με μονο wipes cashe / davlink?? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Gkontos10: “Το messenger μια χαρά είναι.. Μόνο το fb κάνει πρόβλημα ” Πήγαινε Ρυθμίσεις => Αδειες => Άλλες άδειες => Facebook και κάνε αποδοχή σε όλες τις άδειες που θα βρεις. Το ίδιο θα κάνεις και στις Ρυθμίσεις => Αδειες => Άδειες.... όπου βρεις το Facebook θα ενεργοποιήσεις την άδεια. Φυσικά μετά κάνεις Reboot και δοκιμάζεις.” Μπααααα καμιά σωτηρία Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Το messenger μια χαρά είναι.. Μόνο το fb κάνει πρόβλημα Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Χμμμ πολύ παράξενο. Ότι και αν κάνω crashαρει Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Gkontos10: “Exception thrown while preparing a part definition ” Μοιάζει σα να έχει χάσει κάποια δικαιώματα η εφαρμογή και να μην μπορεί να τρέξει σωστά. Πήγαινε Ρυθμίσεις => Εγκατεστημένες εφαρμογές => Facebook => Δικαιώματα και δες αν είναι ανοιχτοί όλοι οι διακόπτες των δικαιωμάτων. Αν δεν κάνει τίποτα αυτό, αν είσαι Root και έχεις κάποιο Root Explorer, πήγαινε στο φάκελο /data/data σβήσε όλο τον φάκελο com.facebook.katana και κάνε Reboot ώστε να στον ξανα…
-
Ναι σε ΜΙ6 Βασικά αυτό είναι το log που μου δίνει X.8Xj: Exception thrown while preparing a part definition Thrown from X.3pH With parent X.3pH With parent X.3pH With parent X.1LZ With parent X.1p5 With parent X.1Jt With parent X.1Ju With parent X.1IG Original Throwable: java.lang.IllegalArgumentException: /************************************************************************************ ************************************************************************************ * * * * title can not…
-
Παιδιά έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με το Facebook? Μου κρασαρει συνέχεια το app Εκανα clean cashe, data και uninstall αλλά τίποτα.. Καμία ιδέα? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Gkontos10: “Αρνητικά * η Google camera κρασαρει και δεν δουλεύει καθόλου *δεν μπορώ με τίποτα να συγχρονίσω τα γενέθλια από τα contacts μου στο ημερολόγιο *έχουν χαθεί τα themes * το νεο SwiftKey ειναι χάλια ” 1) H Google κάμερα θα αλλάξει σύντομα στις ARΩΜΑ με άλλες κάμερες, μπορείς να βρεις καλή κάμερα από εδώ => HDR+ google κάμερες και xiaomi κινητά 2) αν συγχρονίζει μέσω Mi-Cloud μπορεί να είναι προσωρινό πρόβλημα 3) Αλλάζεις προσωρινά Region (Περιοχή) σε…
-
Λοιπών να πω και εγώ γνώμη ... Την πέρασα το μεσημέρι σε ΜΙ6 προερχόμενος από Android 7 Πρώτες εντυπώσεις μέτριες προς πολύ καλές. Από θέμα μπαταρίας νομίζω υπάρχει ελάχιστη βελτίωση απλά ακόμα είναι γρήγορα να πω.. Λοιπών πάμε Θετικά * από mi cloud το κινητό στήθηκε σε λιγότερο από 1 ώρα * πολύ πιο ομαλή λειτουργία * δεν βρήκα κάποιο bug ακόμα * πολύ καλό σήμα * ωραίος δυνατός ήχος Αρνητικά * η Google camera κρασαρει και δεν δουλεύει καθόλου *δεν μπορώ με τίποτα να συγχρονίσω τα γενέθλια από τα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από intheend: “Παράθεση από Gkontos10: “οκ έφυγα τον κωδικό από το μοντεμ τωρα μπαινω κανονικά θα ενημερώσω για εντυπώσεις ” Επειδή έχει διαδικασία η αλλαγή αυτή, κάθε βοήθεια προς " ναυτιλομένους " είναι ευπρόσδεκτη. Στο παραπάνω επειδή δεν εμφάνιζε πληκτρολόγιο η λύση ήταν να βγάλεις τον κωδικό από το modem σου ώστε να μην σου ζητάει ότνα πας να συνδεθείς μετά το 1ο boot , σωστά καταλαβαίνω?” Ναι φίλε μου τουλάχιστον αυτό έκανα εγώ και δούλεψε Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
οκ έφυγα τον κωδικό από το μοντεμ τωρα μπαινω κανονικά θα ενημερώσω για εντυπώσεις
-
@MIUI_ART ξανα το ιδιο η συσκευη εχει κλειδωθει και δεν μου ανοιγει πληκτρολογιο για να βαλω wifi και κωδικο μπορεισ να ερθεις λιγο στο chat παρακαλω γιατι αγχωθηκα
-
να ξανα κάνω τα format ????
-
μολις τα κατάφερα με mount απο to recovery να δει την συσκευή σαν internal storage τι βηματα ακολουθω για να μην την πατησω παλι ?? το πρωτο περασμα και το format τα εχω κανει