Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 825.
-
παιδια @MIUI_ART βοήθεια μετά το ρεσταρτ μου βγάζει μήνυμα αυτη η συσκευή έχει κλειδωθεί παω wifi δεν μου ανοιγει πληκτρολογιο παω bootloader λεει ειναι ξεκλειδωτη παω mount device το βλεπει μονο σαν image τι να κανω ??
-
την περνάω και εγώ τωρα σε ΜΙ6 θα σας ενημερώσω για το τι γίνετε ερώτηση 1. γιατί δεν έχει mod ήχου 2. ποια camera ειναι καλύτερη ? miui ή google ???
-
Ok παιδιά ευχαριστώ Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
γιατί είναι απαραίτητο το format data ρε παιδία ???
-
Φίλε @MIUI_ART γιατί δεν πήρα email για ΜΙ6? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Τι διαφορά έχει η στοκ κάμερα με την Google hdr? Ποια είναι η καλύτερη? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Gkontos10: “Ok μπορείς να με θυμίσει ποιες οι εντολές για το FR.? Ακόμα ποιο TWRP χρειάζομαι? Κσι τέλος γιατί να βάλω magic αντί SuperU? Βασικά τόσο καιρό το SuperU είχα και ήμουν πολύ ευχαριστημένος Για εφαρμογές εκτός playstore το ήθελα για το Adaway και το blackmarket ” Ένα FR αν θέλεις να το κάνεις μόνος σου από το TWRP Recovery και όχι από το Αυτόματο FR που κάνει το TWRP, επιλέγεις από τα Advanced του wipe τα παρακάτω.... Wipe Data Wipe Cache Wipe Dalvi…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από stazzy: “ ” . Παράθεση από Gkontos10: “Παιδιά και άρχοντα @MIUI_ART καλημέρα σκέφτομαι να την περάσω σε Mi6 που έχει ARωMA 7.12.7 (android 7) μπορεί να περαστεί χωρίς Factory Reset ?? ” Σχεδόν αδύνατον χωρίς FR, και μάλιστα θέλει και παλιό TWRP Recovery για να μην έχεις προβλήματα. Παράθεση από Gkontos10: “και κάτι άλλες απορίες μπορεί να πάρε το SuperU για root ?? το πρόβλημα που δεν υπήρχαν τα notes app διορθώθηκε ?? το πρόβλημα που δεν έπαιρνε apps έξω από…
-
Παιδιά και άρχοντα @MIUI_ART καλημέρα σκέφτομαι να την περάσω σε Mi6 που έχει ARωMA 7.12.7 (android 7) μπορεί να περαστεί χωρίς Factory Reset ?? και κάτι άλλες απορίες μπορεί να πάρε το SuperU για root ?? το πρόβλημα που δεν υπήρχαν τα notes app διορθώθηκε ?? το πρόβλημα που δεν έπαιρνε apps έξω από το play store είναι οκ τώρα ?? και τέλος από μπαταρία τι γινεται ?? ευχαριστώ πολύ συγνώμη αν έγινα κουραστικός
-
Εντυπώσεις σε ΜΙ6 κάποιος? Το πρόβλημα με τα apps εκτός store διορθώθηκε? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Gkontos10: “Παιδιά μπορεί κάποιος να απαντήσει εδω? ” Την περνάς από από επάνω και κάνεις Wipe Cache & Dalvik Cache Όσο για ROOT το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις το Magisk (την τελευταία Version) και θα είσαι οκ. :thumbsup:” Ότι το ένα είναι Android 7 και η άλλη 8 δεν θα έχω θέμα? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Παράθεση από Gkontos10: “Παιδιά ερώτηση σε ΜΙ6 με περασμένη ARΩMA 7.12.7 με ποιο τρόπο την περνάμε αυτην? Ακόμα μπορώ να την ροοταρω με superU? Και τέλος, εντυπώσεις ρε παιδιά? Sent from my MI 6 using Tapatalk” Παιδιά μπορεί κάποιος να απαντήσει εδω? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Παιδιά ερώτηση σε ΜΙ6 με περασμένη ARΩMA 7.12.7 με ποιο τρόπο την περνάμε αυτην? Ακόμα μπορώ να την ροοταρω με superU? Και τέλος, εντυπώσεις ρε παιδιά? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Παιδιά πήγα να ξεκλειδώσω ενα καινούργιο Red Mi note 4 Και μου βγάζει ειδοποίηση να περιμένω 72 ώρες... Υπάρχει τρόπος να το παράκαμψω αυτό και να περάσω την ρομ? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παιδιά κάποιος που το έβαλε σε RedMi note 4 εντυπώσεις? Ποια είναι καλύτερη? Αυτή ή η προηγούμενη ρομ? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Βασικά τις είχα δώσει το παλιό ΜΙ2 το δικό μου με μια αρχαία ρομ καο για 2 χρόνια δεν μου παραπονέθηκε.. Ε τώρα καιρός να πάρει ενα δωράκι... Βασικά τις πρώτες ρυθμίσεις θα τις κάνω εγώ πχ ξεκλείδωμα, πέρασμα της ρομ κτλ.. Και σκέφτηκα αν 9αρα η Stable δεν έχει κάποιο πρόβλημα γιατί να μην της την περάσω αυτή, και σε 1 χρόνο απλά αλλάζουμε Stable Εν τω μεταξύ ποια είναι η κωδική ονομασία του RM note 4 με snapdragon? Sent from my MI 6 using Tapatalk