Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 825.
-
Re: Camera MI4 vs LG G3
ΜήνυμαΦίλε είσαι κορυφή ευχαριστώ πολύ
-
Camera MI4 vs LG G3
Μήνυμαοκ αλλά από τα δυο ποιο υπερτερεί ??? και το άλλο υπάρχει καμιά καλή και φτηνή φωτογραφική μιχανή να προτείνετε ???
-
Camera MI4 vs LG G3
ΜήνυμαΦίλοι μου καλημέρα Μπορείτε εσείς σαν ποιο έμπειροι που είστε, να με βοηθήσετε?? Ποιο κινητό έχει την καλύτερη κάμερα (για φωτογραφίες περισσότερο, δεν με νοιάζει και πολύ το βίντεο) Και που υπερτερεί το ένα έναντι του άλλου??
-
Ρε παιδιά όταν πάω να στείλω ενα μήνυμα στα ελληνικά σε περισσότερους από 20 φίλους μου.. Μου βγάζει error και μου λέει οτι στέλνω σε πολλά άτομα. . Πώς φτιάχνει αυτό?
-
εχει καποιος άλλος πρόβλημα με τα βιντεο του facebook δεν τα παιζει αυτοματα
-
Τι γίνεται με ΜΙ2?
-
Παράθεση από Gkontos10: “Optimization - Merge partitions for Mi 2/2S (All data, including data in simulated SD card will be purged) Εγώ πάλι γιατί δεν βλέπω να έχουν γίνει merged τα partitions???” Ρε παιδία μπορεί κάποιος να μου απαντήσει αυτό?
-
Optimization - Merge partitions for Mi 2/2S (All data, including data in simulated SD card will be purged) Εγώ πάλι γιατί δεν βλέπω να έχουν γίνει merged τα partitions???
-
Παιδία παρατήρησε κάποιο άλλος οτι με την νέα ρομ η μπαταρία δεν εξατμίζεται? Και ότι αντέχει περισσότερο?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Gkontos10: “Παιδία σε ΜΙ2 δεν μπορώ να κάνω το Update.. Μου βγάζει συνέχεια error. Τι να κάνω?” Κάθε Παρασκευή έχουμε νέα έκδοση...” Δηλαδή αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχει τρόπος να κάνω το Update?
-
Παιδία σε ΜΙ2 δεν μπορώ να κάνω το Update.. Μου βγάζει συνέχεια error. Τι να κάνω?
-
System storage mi2
ΜήνυμαΠαιδία λόγο ρου ότι το ΜΙ2 έχει 2 partitions. Τώρα έχω πρόβλημα με το χώρο στο system.. Αυτό το misc τι είναι για να το καθαρίσω?
-
Μόνο εγώ πρόσεξα οτι η ν6 είναι γεμάτη προβλήματα, και 1000 φορές να έμενα στην v5???
-
Νομίζω το 3000 μπαταρία, δύσκολα θα ισχύει... Σίγουρα θα είναι τουλάχιστο 3200... Όσο για το Plus.. Πόσο πιο μεγάλο θα είναι απο το κανονικό?