Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 821-825 από 825.
-
Όταν λέτε την ίδια?? Γιατί όταν έβαλα την ευρωπαϊκή είχα Κανει backup (ευτυχώς) αυτό που προσφέρει η miui. Κατέβασα την ρομ στο κινητό και την ονόμασα Update Αλλά έκανα και reset όλα τα settings και apps. Αυτό είναι απαραίτητο?? Γιατί μετά το reset ακόμα προσπαθώ να τα επαναφέρω όπως ήταν παλιά λόγω του ότι το μου τα επανέφερε χωρίς settings και άλλα δούλευαν και άλλα όχι
-
Παιδία καλησπέρα.. Εχω ΜΙ2 και έβαλα την MIUI 5.3.6 Beta από το ευρωπαϊκό site.. Αλλά θέλω να βάλω την δική σας ρομ Από που την κατεβάζω και τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω??
-
Υπάρχει stable v6 για mi2??
-
Από την v5 στην v6
ΜήνυμαΚαλημέρα Εγώ έχω ένα ΜΙ2 μέχρι πρόσφατα είχα την τελευταία έκδοση της v5 δηλαδή την miui 4.12.5 Χτες αποφάσισα να περάσω την multy v6 5.3.6 Αρχικά την πέρασα από εδώ, αλλά είχα πρόβλημα με το WiFi δεν δούλευε, έτσι την πέρασα από το xiaomi.eu.. Το θέμα έχω πολλά θέματα προσαρμογής, μπορείτε να με βοηθήσετε?? 1. Στην 5 όταν μου έστελναν μήνυμα, μου έβγαζε ένα μικρό preview στο background, αυτό πώς το κάνω στην 6? 2. Στο notification bar πώς φεύγω το open music player? 3. Στο notification της αρχι…
-
Καλώς σας βρήκα
ΜήνυμαΚαλώς σας βρήκα φίλοι μου Κάτοχος ενός xiaomi mi2 εδώ και 2,5 χρόνια και φανατικός με την miui.. Προβλέπω μέχρι το καλοκαίρι να πάρω και το ΜΙ4...