Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 825.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Ποσο σε βγήκε;; Από εκεί;;” Χωρίς την έκπτωση Το ΜΙ9 - 496 με 24 το shopping Και το RM note 7 - 219 με το shopping Και τα 2 128Gb Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Discount από αλι
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά τελικά το πήρα απόφαση θα πάρω εγώ το Xiaomi Mi9 128gb Και η γυναίκα μου το Redmi Note 7 4/128 Θα το πάρω από το AliExpress απο ενα store που λέγετε Hong Kong Goldway γιατί με 24 ευρώ το στέλνει με DHL χωρίς τελωνείο.. Του seller του ζήτησα discount, και μου είπε να του στείλω τον αριθμό αγοράς πριν πληρώσω για να μου κάνει συνολική έκπτωση.. Πώς γίνεται αυτό? Δλδ πώς παίρνω αριθμό αγοράς χωρίς να πληρώσω? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΣκέφτομαι να πάρω το ΜΙ9 αλλά με όλα αυτά που γράφετε φοβάμαι να δώσω 500 ευρώ Το θέμα με την φωτογραφία φτιάχτηκε? Γιατι το παίρνετε όλοι πίσω? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Xiaomi mi9 & Poco F1
ΜήνυμαΜπορείς να δώσεις το λινκ σε παρακαλώ? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Xiaomi mi9 & Poco F1
ΜήνυμαΠαιδιά νομίζω κατέληξα στο Pocophone F1 για την γυναίκα μου.. Το θέμα τώρα για να της βάλω μια ελληνική Stable από το Forum πρέπει πάλι να κάνω αίτηση?? Και τέλος ποια Google camera ειναι συμβατή? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Xiaomi mi9 & Poco F1
ΜήνυμαOk και από κατάστημα ποιο λέτε? Κινεζομαγαζο Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Xiaomi mi9 & Poco F1
ΜήνυμαΌχι εννοώ μεταξύ Pocophone F1 και RedMi note 7 Το ΜΙ9 είναι για μένα Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Xiaomi mi9 & Poco F1
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά σκέφτομαι πολύ σοβαρά να παραγγείλω ενα ΜΙ9 128gb για εμένα και ενα εκ των Poco F1 ή Redmi note 7 για την γυναίκα μου Για την γυναίκα μου η μονη ερώτηση είναι η κάμερα, ποιο έχει καλύτερη φωτογραφική? Η άλλη ερώτηση Από που να τα παραγγείλω για να μιυ έρθουν πιο φτηνά και χωρίς τελωνείο? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Παιδιά ήρθε η ώρα να αλλάξω την ρομ στο RM note 3 pro της γυναίκας μου.. Τώρα έχει MIUI 9 - dev 8.5.10 Νομίζω βασίζεται σε global source Δεν είμαι σίγουρος αν τα encryption ειναι ενεργά αλλά οταν μπαίνω στο TWRP recovery δεν μου ζητάει κωδικό.. Ποια ρομ μου προτείνετε να βάλω stable ή dev Και με ποιο τρόπο? 14a1ae0e4aee9aac525a6091c66d2999.jpg Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Οκ φίλε μου ευχαριστώ Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Το έχω αλλά δεν έρχονται Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
καλημέρα παιδία ξέρει κάποιος γιατί δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις στα mail ??? εχω ΜΙ6