Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 825.
-
παιδία έχω σοβαρό πρόβλημα σε RM note 3 pro της γυναίκας μου, έπεσε σε boot loop εδώ και 3 μέρες και δεν μπορώ να το φτίαξω βασικά κάνει συνέχεια restart κολλάει στο logo και συνέχεια μέχρι να τελειώσει η μπαταριά δοκίμασα να το βαλω σε recovery αλλά δεν μπαίνει δοκίμασα να το βάλω΄στο pc πάλι δεν το αναγνωρίζει μόνο σε fastboot μπαινει τι να κανω ??? εχει πεθάνει ???
-
Fortnite σε Xiaomi mi6
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά Πήρα σήμερα έγκριση για ΜΙ6 για το fortnite android beta Αλλά δυστυχώς δεν με άφηνει να παίξω γιατί το κινητό εχει open bootloader και είναι ροοτ.. Καμία λύση? Sent from my MI 6 using Tapatalk Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Πήρα σήμερα έγκριση για ΜΙ6 Αλλά δυστυχώς δεν με άφηνει να παίξω γιατί το κινητό εχει open bootloader και είναι ροοτ.. Καμία λύση? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
ευχαριστούμε καλή επιτυχία σε όλους
-
Καλημέρα παιδία στο redmi note 3 pro του πατέρα μου είχα περάσει πολύ παλιά την XTRV beta1 8.2.1.0 και θέλω να του περάσω μια καινούργια ελληνική βασισμένη σε Global Source μίλησα με τον @MIUI_ART για την τελευταία stable αλλά αυτό σημένει ότι πάμε σε factory reset κάτι που πρέπει να αποφύγω , γιατί ξέρετε πως είναι οι μεγαλύτεροι άνδρες αν τους πεις να τα διαγράψεις όλα (ακόμα και με backaup) δεν θα δεχτεί .. εγώ θέλω να του περάσω μια ρομ που θα μου αφήσει το κεφάλι μου ήσυχο εσείς που έχετε τ…
-
Μισό σε ΜΙ6 με την τελευταία άρωμα.. Τι πρέπει να κάνω? Ξανά φορμαυ? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Πάρα πολύ καλή Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
@xnikos Μετά από restart δουλεύει μια χαρά.. Αλλά οταν περάσει λίγη ώρα χάνετε το σήμα πχ μπορεί να είμαι δίπλα στον ρουτερ και να μου δινει 1 γραμμή. Ακόμα μαζί με τις αυξομειώσεις του σήματος σέρνετε και το ίντερνετ.. Ενώ σε ΜΙ6 δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, αρα δεν είναι θέμα ρουτερ Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Καλημέρα παιδιά Σε RedMi note 3 pro Και με τις δύο τελευταίες ρομ, χάνετε ξαφνικά το wifi.. Υπάρχει κάποιο fix? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Μια παρατήρηση η Google camera σε ΜΙ6 δεν δουλεύει.. Κατα τα άλλα πάρα πολύ καλή ρομ. Μπράβο παιδιά Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Είναι ο κωδικός που χρησιμοποιείς για να ανοίξεις τη συσκευή σου στο system.” Ευχαριστώ πολύ φίλε Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Ξέρει κάποιος ποιος είναι ο κωδικός του twrp γιατί μου τον ζητάει? Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
περνάω και εγώ τώρα σε ΜΙ6 θα σας πω εντυπώσεις
-
Παράθεση από marlborohd: “Παράθεση από Gkontos10: “Παιδιά μου βγάζει αυτά τα promoted apps κάτω από τους φακέλους.. Τι είναι και πώς φεύγουν? Sent from my MI 6 using Tapatalk ” Εάν πατήσεις επάνω στο όνομα και ενεργοποιήσεις την μετονομασία εμφανίζεται από κάτω εάν θέλεις να προτείνει εφαρμογές ή όχι Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φίλε respect είσαι καθηγητής.. Όλα καλά Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Το έκανα φίλε αλλά δεν φεύγουν Sent from my MI 6 using Tapatalk