Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 55.
-
twrp κολλησα
Μήνυματο εσυρα μεσα και μετα πατησα εντερ.το εβαλα και με χωρις καταληξη.πηρα και οπως ηταν κατεβασμενο και το πεταξα και βγαζει το ιδιο μηνυμα.
-
twrp κολλησα
Μήνυμααυτα μου εβγαλε
-
twrp κολλησα
Μήνυμαδεν ειχα κενο.αλλα για σιγουρια το εκανα παλι και εγινε το ιδιο.
-
twrp κολλησα
Μήνυματα δοκιμασα με διαφορους τροπους
-
twrp κολλησα
Μήνυμαπαιδια καλησπερα.εχω κολλησει στο σημειο που ειναι να περασει τον twrp.τι λαθος εχω κανει; fastboot flash recovery twrp_ginkgo_3.4.0_09-07-2020_NT.img error: cannot open 'twrp_ginkgo_3.4.0_09-07-2020_NT.img'
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από gazonas: “Καλησπέρα παιδιά.ερωτηση.αν περάσω την 12 θα κάνει reset στο κινητό;;;δλδ θα σβήσει εφαρμογές κτλ;;;επειδή έχει το κινητό η γυναίκα μην αρχίσει τα καντήλια.... ” Επειδή η MIUI 12 είναι ακόμη γεμάτη με παιδικές ασθένειες που θα πάρει λίγο χρόνο για να θεραπευτούν, καλό είναι να το αποφύγεις, ειδικά εφόσον πρόκειται για το τηλέφωνο της γυναίκας σου. Εκτός και αν αντέχει ο οργανισμός σου την μουρμούρα και τον πλάστη Για να μπορέσουμε να σου πούμε κάτι …
-
Παράθεση από NasDriver: “Αν δεν το εμφανίζει στα μενού, μάλλον δεν διαβάζει το software ότι υπάρχει σχετικό hardware, είτε κάποιο bug είτε ακόμα και πρόβλημα hardware...με ποια ρομ είσαι ? Official or custom ? ” Ζητησα από την γυναίκα να μπει να βγάλει φώτο τα χαρακτηριστικά και στις ρυθμίσεις έχει αυτά.τι έχει γίνει;xtrv έχω περάσει από τότε που το πήρα.νομιζω ότι έχει περασμένη την τελευταία.αν όχι την προηγούμενη.
-
Παράθεση από fanismarg: “Παράθεση από gazonas: “Καλημέρα ομάδα.στο κινητό δεν πιάνει το δαχτυλικο αποτύπωμα.τι εννοω;;; Είναι σαν να μην υπάρχει.το κινητό το έχει η γυναίκα και εγώ απλά κάνω τις αναβαθμίσεις.φανταζομαι ότι έγινε μετά την τελευταία αναβάθμιση.εψαξα στις ρυθμίσεις για να περάσω το ξανά το αποτύπωμα αλλά δεν υπάρχει πουθενά.τι έχει γίνει;το έπαθε κάποιος άλλος; ” Ρυθμίσεις - κωδικοί κ ασφάλεια θα το βρεις... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν υπάρχει φίλε…
-
Καλημέρα ομάδα.στο κινητό δεν πιάνει το δαχτυλικο αποτύπωμα.τι εννοω;;; Είναι σαν να μην υπάρχει.το κινητό το έχει η γυναίκα και εγώ απλά κάνω τις αναβαθμίσεις.φανταζομαι ότι έγινε μετά την τελευταία αναβάθμιση.εψαξα στις ρυθμίσεις για να περάσω το ξανά το αποτύπωμα αλλά δεν υπάρχει πουθενά.τι έχει γίνει;το έπαθε κάποιος άλλος;
-
Παράθεση από geoanto555: “Αν λέμε για xtrv δεν έχει σχέση. Ποια ρομ εχεις και ποιο twrp χρησιμοποιείς; ” Ειχαμε ξανά μιλήσει πριν λίγες μέρες και μου είπες να το κάνω με την δική σου υπογραφή αλλά πάλι το ίδιο μου κάνει.θα μπει κανονικά μόλις τον περασω.οταν ανοίξω το κινητό και πάω να ξανα μπω σε recovery μένει σε fast boot.την τελευταία την red βάζω.να δοκιμάσω την blue;
-
Παράθεση από geoanto555: “Εξηγησε το λίγο καλύτερα αυτό που λες. Ποια ρομ εχεις; Σε fastboot γιατί μμενει ” δεν ξέρω γτ μένει.αυτο ρωτάω για να μάθω. Παράθεση από geoanto555: “Ναι αλλά δεν μας λες πως πάει σε fastboot Κάνεις reboot recovery, πας να μπεις από κάπου; Το πρόβλημα που είναι.. ” Α σόρρυ.ναι πατάω να μπω σε recovery και μένει στο fastboot