Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.

• Καλησπερα παιδια εχω την εξης ερωτηση οπως καταλαβαινετε ειμαστε μια παρεα με συσκευες Xiaomi Redmi Note 3 και εμενα η αιτηση μου απορριφθηκε ... Ενω του φιλου μου εγινε αποδεκτη .. Ηθελα να ρωτησω λοιπον αν υπαρχει η δυνατοτητα μεσα απο το Account του να ξεκλειδωσω και εγω την δικια μου συσκευη διχως να δημιουργησω προβλημα στον λογαριασμο του φιλου μου η στο κινητο το δικο μου και οδηγιες για το πως μπορει να γινει αυτο ... Αν καποιος το εχει κανει θα εκτιμησω πολυ να μου δωσει τα φωτα του ...…

• Παράθεση από epantis: “Ακριβώς το ίδιο θέμα είχα και εγώ έκανα αυτό (απο το superSU menu να ξετικάρω το mount namespace separation) και δούλεψε ” Χίλια ευχαριστώ να ειστε καλά και οι δύο η λύση ήταν αυτή μαζί μ ένα restart ... Keep working παιδιά

• Καλησπερα παιδια ... Υστερα απο αρκετη προσπαθεια και ψαξιμο στο ιντερνετ ... Αποφασισα να ποσταρω το προβλημα που αντιμετωπιζω με την συσκευη μου καθως αποτελει μεγιστο προβλημαγια μενα ... Δυστυχως πριν λίγες μερες η αιτηση μου για το unlock της συσκευης αποριφθηκε και ετσι ειπα να περασω διαφορες ρομ για να δω να κρατησω μια μεχρι που να μπορω ξανα να κανω νεα αιτηση κτλπ κτλπ ... Το θεμα που αντιμετωπιζω ειναι οτι οποια ρομ και αν περασω (απο τις ρομ που εχουν και SU επανω ωστε το κινητο να …

• Καλησπερα παιδια ... Υστερα απο αρκετη προσπαθεια και ψαξιμο στο ιντερνετ ... Αποφασισα να ποσταρω το προβλημα που αντιμετωπιζω με την συσκευη μου καθως αποτελει μεγιστο προβλημαγια μενα ... Δυστυχως πριν λίγες μερες η αιτηση μου για το unlock της συσκευης αποριφθηκε και ετσι ειπα να περασω διαφορες ρομ για να δω να κρατησω μια μεχρι που να μπορω ξανα να κανω νεα αιτηση κτλπ κτλπ ... Το θεμα που αντιμετωπιζω ειναι οτι οποια ρομ και αν περασω (απο τις ρομ που εχουν και SU επανω ωστε το κινητο να …

• ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ RECOVERY

PSManiac - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Καλησπερα φιλε και παιδια αρχικα να σας ευχαριστησω και παλι και μονο που ασχολειστε με το θεμα μου ... Λοιπον η διαδικασια του root ειναι το εξης .... hχχp://en.miui.com/thread-190889-1-1.html και ειναι η μεθοδος δυο μεσω εγκαταστασης ενος apk .... Εβαλα το xx γιατι δεν γνωριζω αν επιτρεπεται το λινκ που βαζω ... Αν οχι ζηταω προκαταβολικα συγγνωμη ... Οποτε περιμενω το κλειδι και ισως μετα να μπορεσω να περασω κατευθειαν την ρομ για τους developer και υστερα την Ελληνικη ? Καθως δεν λειτουργει…

Μήνυμα

Ευχαριστω για την πληροφορια .. Ο λογος που θελω να κανω αυτο ειναι οτι σταματησαν εφαρμογες να λειτουργουν οπως το Mi Messages και το Store ... Την αιτηση την εχω κανει .. Να σου κανω αλλες δυο ερωτησεις ? Εσυ προτεινεις αρχικα να βαλω την ρομ εδω ετσι ? Οταν την κανω Unlock και επιπλεον μια ακομα ερωτηση βρηκα και εκανα root μεσω ενος apk και τωρα θελω να μαθω το εξης αν περασω μια rom η αυτη που εχει τωρα πανω και βγει OTA update ... Μπορω να το κανω η θα brickaroun ολα ? Ευχαριστω εξ αρχης γ…

Μήνυμα

Καλησπερα παιδια πριν λιγες μερες παρελαβα το νεο Redmi Note 3 ... Ειμαι νεο μελος και εδω ... Και τωρα εχω το εξης θεμα ... Θελω να κανω το κινητο Factory Reset καοι δυστυχως δεν μπαινει στο Recovery καθως ζηταει να ενωθει με USB και δεν περινιεται με τιποτα ο driver MTP USB DEVICE .... Να σας ενημερωσω οτι επισης τον MTP τον απλο τον περασα χειροκινητα υστερα απο πολλες ωρες ψαξιμο και οταν ειναι ανοιχτο το κινητο εμφανιζεται σαν Internal Storage στο My Computer ... Καμια λυση ? Καθως εχω αρχι…