Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από makis1024: “τα αλλάζει και σαν τα πουκάμισα αυτός. ”
-
Πολύ καλό το 8 (Ginkgo) και οικονομικό πλέον. Το Redmi Note 9 Pro είναι πιο φρέσκο και με καλύτερη CPU και καλύτερη εμπειρεία χρήσης αλλά παίρνει μόνο stable ROMS που σημαίνει όπως είπε και ο φίλος παραπάνω ότι δεν βγαίνουν εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις. Κόστος περίπου για το Redmi Note 8 150€. Κόστος περίπου για το Redmi Note 9 Pro 230. Η τελική επιλογή είναι καθαρά δική σου!
-
Προστέθηκε Xiaomi Xiaomi Calendar (MIUI 12).
-
Παράθεση από firedrake: “Συμφωνω..Το ημερολόγιο όμως το είχα αφαιρέσει στην 11, και δεν είχα κανένα πρόβλημα..Και το carousel, το έχω απεγκαταστησει εδώ και 10 μέρες χωρίς προβλήματα.. ” Θα το κοιτάξω και θα επανέλθω!
-
Καλημέρα. Λογικό. Ακόμη και εάν κανείς reset to factory settings πάλι Θα την επανέφερε. Δεν υπάρχει μέσα στην εφαρμογή; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η εφαρμογή; Σαφώς και τρέχει χωρίς προβλήματα. Ούτως ή άλλως οι εφαρμογές προς απεγκατασταση που περιέχει είναι ασφαλείς προς απεγκατασταση σε οποιαδήποτε κινητό. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Gigantas: “τη συλλογη πως την αφαιρουμε ? ” Την έβγαλα από το Redmi Note 5 και το κινητό δέιχνει να λειτουργεί σωστά. Η εντολή είναι η εξής: [b]adb shell pm uninstall --user 0 com.miui.gallery[/b] Δεν τη βάζω ακόμη στην εφαρμογή, καθώς θέλω να ελέγξω τη σταθερότητα.
-
Θα το κοιτάξω και θα σου πω το πιθανότερο αύριο. Πάντως εξ όσων γνωρίζω, αν απεγκατασταθει, δεν θα μπορείς να αλλάζεις wallpapers. Μένει να ελέγξω την σταθερότητα του συστήματος μετά την απεγκατασταση. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα ρίξω μια ματιά. Μιλάς για com.miui.gallery σωστά; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα μείνεις με την global ή θα βάλεις custom;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chkontog: “Εάν κάνω επαναφορά απ' το google μεταφέρονται και οι φωτογραφίες απ' το viber;” Όχι δεν μεταφέρονται.
-
Επίσης βλέπω ότι είναι σύστημα με AMD. Δοκίμασε να φλασάρεις συνδέοντας το κινητό σε ένα usb hub και όχι απευθείας σε θύρα USB. Αν και αυτό που θα σου προτείνω κυρίως έχει νόημα σε συστήματα πλατφόρμας zen (Ryzen), ωστόσο δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.
-
Έχεις κενό στο Mi A3.
-
Encrypted TWRP σε 7Α
ΜήνυμαΚαλημέρα Προτού βάλεις μέσα στην εσωτερική μνήμη του κινητού τα αρχεία. (ROM και Gapps), μπες στο twrp και κάνε format data, reboot recovery, πέρνα τα αρχεία ξανά στη μνήμη του κινητού και φλασάρεις τη rom μετά τα απαραίτητα wipes που προτείνει ο δημιουργός της.
-
Παράθεση από Jim_Evang: “Καλησπέρα. Μήπως υπάρχει η δυνατότητα μέσα από την εφαρμογή να μπει η επιλογή update η οποία θα ενημερώνει την ίδια την εφαρμογή είτε manual είτε auto και έτσι θα κατεβαίνει η καινούργια έκδοση με ότι επιπλέον προσθήκες έχεις βάλει; Σε ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ενδιαφέρουσα η ιδέα σου,ωστόσο λόγω έλλειψης χρόνου στην παρούσα φάση είναι δύσκολο. Θα το έχω υπόψιν μου όμως!
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Θα το βάλω στην εφαρμογή αύριο το πρωί. Μόλις το ετοιμάσω θα σου πω να την κατέβασεις ” Έτοιμη. Κάντε δοκιμές.
-
Θα το βάλω στην εφαρμογή αύριο το πρωί. Μόλις το ετοιμάσω θα σου πω να την κατέβασεις.