Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Metal
Μήνυμαyoutube.com/watch?v=eHS5V7Q3n0U youtube.com/watch?v=yXuS-NG_Wso
-
Metal
Μήνυμα... και μιας και το επιτάσσει η ημέρα... youtube.com/watch?v=wtax3Fl-UZo Χρόνια πολλά σε όλους!!
-
Μήπως έχεις Windows 10 N edition; Το edl Mode (9008) είναι για ειδικές περιπτώσεις μην σε νοιάζει που δεν το βλέπεις. Εξάλλου έχει απενεργοποιηθεί στις νέες ROM και στα νεότερα κινητά.
-
Καλημέρα. Αρχικά βάλε drivers στον υπολογιστή σου από το πρώτο Link της υπογραφής μου και κατόπιν κάνε τον παρακάτω έλεγχο. Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Υπάρχουν πιθανοί τρόποι επαναφοράς, αλλά συνήθως χάνεις τα δεδομένα σου από το κινητό και χρειάζεται να το στήσεις από την αρχή.
-
Ποιο εχω;
ΜήνυμαΠαράθεση από okeanos8: “Ναι, αλλα πoυ κοιτάω για πράγματα, rom και ότι άλλο, redmi note 4, Redmi note 4x, mido, nikel????? ” To mido έχεις
-
Ποιο εχω;
ΜήνυμαRedmi Note 4 Global Edition Snapdragon 625.
-
πρόβλημα με xiaomi mi6
ΜήνυμαΑν το βάλεις σε πρίζα τοίχου τι αντίδραση έχει;
-
Μαύρισε η οθόνη
ΜήνυμαΣε σκοτεινό δωμάτιο αν ρίξεις φως με κάποιον φακό επάνω στην οθόνη, βλέπεις τιποτα ή μόνο μαυρίλα;
-
Μαύρισε η οθόνη
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Προσπάθησες να κάνεις επανεκκίνηση πατώντας παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας;