Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Metal
Μήνυμαyoutube.com/watch?v=tNTJpsbWBHo youtube.com/watch?v=JLo02AquUCs youtube.com/watch?v=Q37RRrkKNSI
-
Πρόβλημα
ΜήνυμαΣε ποια εφαρμογή;
-
Σίγουρα είναι καθαρό. Είναι false positive γιατί είναι φτιαγμένο με batch to exe compiler. Το defender δεν το βλέπει ως win32 executable και το θεωρεί ιό.
-
Ίσως θα πρέπει να το απενεργοποιήσεις για λίγο. Ίσως τρέχει κάτι resident και μπλοκάρει το πρόγραμμα.
-
Όχι απαραίτητα. Ποιο AV έχεις;
-
Metal
Μήνυμα -
Κάποιο Antivirus που έχεις το θεωρεί ως ιό (False Positive) και το μπλοκάρει. Είτε απενεργοποίησε το AV ή βάλε το BRT.exe στις εξαιρέσεις.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από paparounas81: “Σε whyred το χει κάνει κάποιος? Δουλεύει κομπλέ?” Δουλεύει χωρίς πρόβλημα
-
Ναι ναι. Με οποιαδήποτε χώρα εκτός Ε.Ε.
-
Δυστυχώς δεν υπάρχει.
-
Γύρισες το Region; Με ποια ROM είσαι;
-
Πρέπει να γυρίσεις το Region σε Ινδία και να επιλέξεις κάποιο έτοιμο θέμα μέσα από την εφαρμογή Θέματα!