Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Metal
ΜήνυμαbREbfbe.jpg Hammerfall: Οι γνωστοί Σουηδοί Power Metallers για άλλη μια φορά στην Ελλάδα! youtube.com/watch?v=PtGFIrvtiAs Μαζί τους οι Refuge (μην μου πείτε ότι το λογότυπό τους δεν σας θυμίζει κάτι;) Το κλασσικό lineup των Γερμανών τευτόνων Rage σε νέες περιπέτειες (Peavey Wagner, Manni Schmidt & Christos Efthimiadis) youtube.com/watch?v=EqXXBqdeCFw Επίσης το Alter Ego των Running Wild Blazon Stone θα μας χαρίσουν πειρατικό metal από τα παλιά!! Jolly Roger Rulez!!! youtube.com/watch?v=oRAKScGgF…
-
Επειδή δεν έχει κυκλοφορήσει Global ROM για το Mi-8 SE, προτείνω να πάς μετά το ξεκλείδωμα στην Ελληνική XTRV ROM του φόρουμ. Άσε που δεν θα μπορείς πλέον να βάλεις (αν βγει) Global ROM σε κινεζικό κινητό. => Η λίστα με τις συσκευές που είναι επικίνδυνες για Brick μετά από αλλαγή ROM (China/Global). - News from Xiaomi Miui Hellas
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Για να περάσεις την ελληνική ROM, θα πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις τον bootloader, που εκτός απροόπτου θα θέλει 15 ημέρες αναμονή. Επίσης πρέπει να προσέξεις να βάλεις ROM με το ίδιο ARB level που έχει η τωρινή ROM αλλιώς θα έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις.
-
Διαγραφή
ΜήνυμαΤι εννοείς. Αν πατήσεις παρατεταμένα επάνω τους δεν επιλέγονται; Μετά πας για διαγραφή.
-
Πωληση κινητου.
ΜήνυμαΒάλε την αγγελία στο παζάρι. => xiaomi-miui.gr/community/cmp/index.php/Category/
-
Αυτό έχει να κάνει με το αν έχεις Global τηλέφωνο και πας να βάλεις Κινεζική ROM, ή αν έχεις Κινεζικό τηλέφωνο και πας να βάλεις Global ROM. Η λίστα με τις συσκευές που είναι επικίνδυνες για Brick μετά από αλλαγή ROM (China/Global). - News from Xiaomi Miui Hellas
-
Παράθεση από taxiarchis: “Καλησπέρα σε όλους σας. Εδώ και αρκετό καιρό έχω στην κατοχή μου το redmi note 3 με rom η οποία δεν έχει την επιλογή της Ελληνικής γλώσσας.Επειδή πρόκειται να το παραχωρήσω στον πατέρα μου σε λίγες μέρες θα ήθελα να ρωτήσω πως θα μπορούσα να αλλάξω rom και να περιέχει την Ελληνική γλώσσα.Η τωρινή μου rom είναι αυτή στη συνημμένη φωτο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! ” Παράθεση από makisfz: “Η rom που εχεις ειναι πολυ παλια official stable ,ηταν απο τις πρωτες ρομ που δ…