Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Κλείδωμα bootloader
ΜήνυμαΝαι ακριβώς.
-
Κλείδωμα bootloader
ΜήνυμαΗ Global κατά τα φαινόμενα.
-
Κλείδωμα bootloader
ΜήνυμαΌχι έκδοση ROM. Έκδοση κινητού.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Κλείδωμα bootloader
ΜήνυμαΤσέκαρε αν έχεις κινεζική ή Global έκδοση του κινητού για να φλασάρεις την αντίστοιχη ROM, προς αποφυγή πιθανού brick!
-
Κλείδωμα bootloader
ΜήνυμαΦλασάρεις μια επίσημη ROM με αυτόν τον οδηγό => Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) και στο miflash επιλέγεις Flash All And Lock
-
Mi band 3 ελληνικα
ΜήνυμαΈβαλες μόνο τα resources; Αν ναι βάλε και το Firmware.
-
Mi band 3 ελληνικα
ΜήνυμαΔοκίμασες και με gadgetbridge; Ποιά έκδοση έχεις; Κινεζική ή International;
-
Mi band 3 ελληνικα
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Έχεις ακολουθήσει πιστα τη διαδικασία που αναφέρεται εδώ; => Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]
-
Δεν υπάρχει το AntiRollBack Feature στο PocoPhone.
-
Metal
Μήνυμα@CybeRedmi είναι πάρα πολύ κοντά τα μουσικά μας γούστα! Όμοια θα έλεγα!
-
-
Metal
ΜήνυμαΠάρτε κι έναν αγέραστο!! youtube.com/watch?v=vMU804-bjQA
-
Metal
ΜήνυμαΦωνητικά!
-
Metal
ΜήνυμαΕγώ είμαι λίγο νεότερος από εσάς χε χε. Πρόλαβα όμως το Χωρίς Ανάσα! Α... Κι έχω παίξει support στους Flames στο Αν με τη σχολική μπάντα! Από συναυλίες η πρώτη μου το 93 στη Νέα Σμύρνη, Metallica Cult και Λευκή Συμφωνία!
-
Metal
ΜήνυμαΔεν απολογούμαι, απλά δίνω έμφαση στο υποκειμενικό ακριβώς για το λόγο που προείπε η @fog, ότι δηλαδή δεν υπάρχει στη μουσική συγκεριμένη μονάδα μέτρησης. Σου αρέσει και σε εκφράζει ένα είδος μουσικής καλώς. Αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι είναι το πιο ποιότικό ούτε το πιο εμπορικό. Σου αρέσει, σε εκφράζει, σου ξυπνάει συναισθήματα, είναι πάντα εκεί στις καλές και στις κακές σου στιγμές!
-
Metal
ΜήνυμαΓια μένα προσωπικά έχει νόημα το υποκειμενικό. Δεν έχω όμως παρωπίδες και είμαι ανοικτός σε συζητήσεις!
-
Metal
ΜήνυμαΘανάση πολύ ενδιαφέρουσα η τοποθέτησή σου. Δεν θα διαφωνήσω ότι υπάρχουν διαφορέτικές προσεγγίσεις. Τουναντίων, συμφωνώ καθώς το έχω παρατηρήσει κι εγώ. Όλα τα είδη έχουν το καθένα μια καταβολή και αντιπροσωπεύουν κάτι συγκεκριμένο (κάτι που φαίνεται μεταξύ άλλων τόσο από τη θεματολογία, όσο και από την ίδια τη μουσική). Το νόημα του είδους στο οποίο αναφέρεσαι, θεωρώ ότι και αυτό είναι υποκειμενικό αλλά όντως ενδέχεται να δημιουργηθούν και παρανοήσεις. Όσον αφορά τη νοοτροπία του κάθε μεταλλά, …