Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Δεν κανει boot
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Εγώ σαν πρώτη επιλογή θα έκανα έλεγχο στην μπαταρία και στην πλακέτα φόρτισης. Το κινητό δείχνει να φορτίζει κανονικά όταν το έχεις στην πρίζα; ανεβαίνει δηλαδή το ποσοστό;
-
Παράθεση από zougla: “Καλησπέρα σας. Συνδεσα πριν λιγο το κινητο σε ενα λαπτοπ και εμφανησε αυτο το μυνημα μετα την προσπαθεια εγκαταστασης των drivers του κινητου αφου συνδεθηκε για πρωτη φορα με αυτο το pc. ” Αυτό το Unknown Device μπορεί να σημαίνει πολλά. Από χαλασμένη USB μέχρι χαλασμένο καλώδιο ή πρόβλημα στην εγκατάσταση των Windows. Σε άλλο PC δοκίμασες;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Δοκίμασες και flash με Firmware Upgrade αντί για Download Only; Είχες πρόσφατα καμία πτώση;. Αν ναι, υπάρχει περίπτωση να μην κάνει καλή επαφή η καλωδιοταινια της μπαταρίας.