Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο εκτός από αυτό. Έχεις screenshot να ανεβάσεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λεπτομέρειες θέλω Γιώργη Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απλά το συνδέεις. Θα πρέπει να έχεις ενεργοποιημενο το usb debugging μόνο. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
OK δώσε μου λίγο χρόνο να το δω. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δοκίμασες και με το Mi Browser(Global) και δεν στο βγάζει; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ποια έκδοση του φυλλομετρητη έχεις; Για δες ποιο είναι το όνομα της εφαρμογής. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από vasma: “Παράθεση από vasma: “Γεια και ελπίζω να είστε όλοι καλά, έσβησα το mi pay αλλά παρατήρησα ότι στις εφαρμογές άφησε το com.mipay.wallet.id... είναι φυσιολογικό αυτό? ” Γεια, έκανες κάτι για αυτό? ” Μέσα στην εφαρμογή είναι σαν com.mipay.wallet.in Πρέπει μαλλον να συμπεριλάβω και το com.mipay.wallet.id in = India id = Indonesia
-
Καλησπέρα. Θα ρίξω μια ματιά. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σα να μου φαίνεται ότι ρουφάει τη μπαταρία για πλάκα σε idle. Ίσως φταίει και η Καιτούλα (τα χει τα χρονάκια της)!!
-
Χρήστο ωραίος. Θα δοκιμάσω σε Kate! Ευχαριστούμε!
-
Κάνε δοκιμές και ενημέρωσέ μας ανάλογα!
-
Φυσικά!! Έτερον εκάτερον! Απλά θα επαναφέρει τις απενεργοποιημένες εφαρμογές και θα πρέπει να τρέξεις εκ νεου το εργαλείο!
-
Δε δοκιμάζεις και με usb hub έτσι για να δούμε μπας και... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα το κοιτάξω και θα σου πω. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα! Προστέθηκε το Mi Health.
-
Γιατί, δεν τη θες την υγειά σου μέρες που ναι; Θα το δω με την πρώτη ευκαιρία διότι λόγω φύσης εργασίας #δενμενουμεσπιτι! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για να το δω...
-
Παράθεση από Don Rai: “υγεία εύχομαι ” Σε όλον το κόσμο!!! Μακάρι να περάσουμε όσο ανώδυνα γίνεται αυτόν τον σοβαρό σκόπελο! Να είμαστε όλοι καλά!