Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 200.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Χμμ...κάτι ξέχασα. Σε Official Global stable, ποια καλή κάμερα με HDR παίζει; Διότι αυτή που είχα στην ελληνική Arωma, εδώ δεν παίζει πλέον καθώς δεν είναι root το τηλέφωνο!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από nikatapi: “Παράθεση από andreasp: “Περιμενω εντυπωσεις! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Την πέρασα κ γω χθες, πήρα κ το update. Προς το παρόν σφαιράτη είναι, αλλά θα περιμενω 1-2 μερες να στρώσει για να κρίνω μπαταρία. ” Έτσι και εγώ. Την πέρασα χτες το βράδυ, οπότε 2-3 μερούλες για να "ψηθεί" τις χρειάζεται. Αλλά ας δώσω μερικά σημερινά στατιστικά. Το φόρτισα το βράδυ και στις 7 το πρωί το έβγαλα. Το έχω με συνεχώς ανοιχτά τα δεδομένα και τον συγχρονισμό σε τρεις email λ…
-
Το θέμα της μπαταρίας είναι "μάνα καημένη"... Το δικό μου kate είναι 18 μηνών. Κάνω μια μέτρια χρήση (έχω γράψει ποια ακριβώς πριν αρκετές σελίδες) και μέχρι πριν 5-6 μήνες, για να κατέβει η μπαταρία στο 20% πέρναγαν 3,5 ημέρες. Σταδιακά άρχισε να μειώνεται ο χρόνος και σήμερα, με την ίδια ακριβώς χρήση, η μπαταρία πέφτει στο 20% σε δύο ημέρες. Φυσικά, ακόμα και έτσι, παραμένει "άνετο", για εμένα πάντα. Για να ελέγξω λοιπόν τα πράγματα, φαστμπουτάρισα και εγώ την τελευταία global stable 9.5.7.0 …
-
Α ναι, τώρα συνειδητοποίησα ότι μιλάμε για το miflash και τι κάνει αυτό!
-
@andreasp την φλάσαρες με miflash χωρίς καμία άλλη διαδικασία; Εννοώ, wipe cache, ή format data, factory reset κ.λπ.
-
Α, ΟΚ. Ευχαριστώ! Θα βγάλουν μήπως τα παιδιά κάποια ελληνική ROM βασισμένη στην νέα stable;
-
-
Πότε βγήκε αυτή;
-
-
-
Ναι, για το kenzo βγήκε. Εμείς στην ουρά για συσσίτιο...
-
-
Παράθεση από user_1024: “Πάλι στα αζήτητα το Hennessy. Αυτό το Note 3 Pro μας κατέστρεψε ” Χμμ...αυτό είναι το Kenzo ε; Οπότε και το Kate το ρίξανε...
-
Συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά μια προσωπική άποψη, δεν είναι γενικός κανόνας που οφείλει να εφαρμοστεί από όλους! Το τι είναι σημαντικό σε ένα smart phone, καθορίζεται από τις προσωπικές επιλογές της χρήσης για την οποία το θέλει ο καθένας. Δεν μπορεις με κανέναν τρόπο να καθορίσεις και να γνωμοδοτήσεις ότι το fb ή το viber ή ακόμα και το email, είναι εκ των ων ουκ άνευ για ένα smart phone. Οι όποιες εφαρμογές είναι για αυτόν που τις χρησιμοποιεί σημαντικές, όχι για όλους. Εγώ, για παράδειγμα…
-
Θα συμφωνήσω με τον @ktlk21 Δεν πάει και πολύς καιρός που τα 512KB RAM μας φαινόταν πολύ σε σχέση με τα 128ΚΒ που είχε η πλειονότητα των κινητών. Τώρα ένα μέσο κινητό έχει μνήμη όσο και ένα μέσο λάπτοπ και γκρινιάζουμε!
-