Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 200.
-
Ωραία, το σημειώνω. Κάνας άλλος ρε παιδιά για αυτά που γράφω στο 4.466 μήνυμά μου; Σωστά τα γράφω ή όχι;
-
Ε ναι... δουλειά δεν είχε ο Xiaomίστας...
-
Χαιρετώ την παρέα. Σήμερα είναι η ημέρα των δοκιμών (εν αναμονή της MIUI 10) και ο,τι βρέξει ας κατεβάσει... Λοιπόν, αυτή εδώ η τελευταία ROM στο νήμα για τις ROMs των ΚΕΝΖΟ/ΚΑΤΕ και με ημερομηνία 1805201, έχει στο όνομα του αρχείου το "oneplus3". Αυτό σημαίνει ότι η ROM προέρχεται από το Oneplus, ή ότι κάνει μόνο γι' αυτό; Διότι ακριβώς πιο κάτω, υπάρχει το zip με την ονομασία Nitrogen-OS-O-kenzo-20180517 και με διαφορά μιας ημέρας. Ποιος γνώστης θα μου πει ποια να δοκιμάσω; Και... 1. Επιλέγω μ…
-
Καλησπέρα. Καλέ κυρία μοντερατόρισσα, μιας και η δική μας XTRV θα αργήσει λίγο λόγω της ανάπτυξης του MIUI 10 κ.λπ κ.λπ, λέω να δοκιμάσω και εγώ στο kate μου μια ωραία oreo με android 8. Λέω... Αλλά στο XDA δεν μπορώ να βρω κάτι που είναι σίγουρα για το kate, επειδή με έχουν μπερδέψει με τις αναφορές για Kenzo με Snapdragon. Κάνα λινκάκι για να κατεβάσω μια oreo για kate υπάρχει;
-
Ποια εφαρμογή για να τη πω σε έναν φίλο που έχει το Redmi Note 4;
-
Για θυμίστε μου ποια ROM έχει την καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας;
-
Ε μα...όχι και να μας δουλεύει η Arωma...
-
Παράθεση από centris: “εγω εχω την 3.2.045. Ειναι αυτη που μου εγκαθίσταται με το aroma. ” Χμμ...μου λύθηκε η απορία. Εμένα μου εγκαθίσταται η 4.4.0.20 Γιατί άραγε; Μήπως επειδή έχω ήδη εγκατεστημένη την 3.2.0.45; Μπααα...δεν νομίζω. Τι στα κομάτια; Λέει δηλαδή η arωma: "Αυτός την έχει ήδη, κάτσε να του κοτσάρω μια άλλη";
-
Επειδή υπάρχουν πολλές εκδόσεις της Google camera, να διευκρινίσω ότι μιλάω για την έκδοση που παρέχεται μαζί με τις XTVR Developer ROMs για το Kate. Την έκδοση 4.4.020 (163412804). Δύο άλλες εκδόσεις της Google camera, η 3.2.042 (2770680-40) και η 3.2.045 (2821762-30), που έχω εγκατεστημένες δουλεύουν μια χαρά. Αλλά δεν έχουν τις πολλές ρυθμίσεις αυτής που δεν παίζει.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@Maniataros Ναι, έχει την ίδια συμπεριφορά. Μαύρο μπρος και πίσω στις κάμερες αλλά το βίντεο δουλεύει σχεδόν κανονικά. Γράφει εικόνα αλλά όχι φωνή. Οπότε πιστεύω πως κάποια επέμβαση στο κώδικα χρειάζεται από τα παιδιά.
-
Πέρασα την 8.4.19 και μόλις είδα ότι έχει ενεργοποιηθεί το split screen που υπήρχε από την προηγούμενη έκδοση, αλλά δεν το είχα δει! Προς το παρόν, η Google camera εξακολουθεί να δείχνει "μαύρη μαυρίλα", αλλά που θα πάει; Κάποια στιγμή θα βρουν τα παιδιά τον τρόπο να παίξει και σε android 6 που έχουμε εμείς με το Kate.
-
Καλημέρα. Λοιπόν, η 8.3.15 έκανε πολύ καλή διαχείρηση μπαταρίας. Έπιανα ένα τριήμερο άνετα. Με τις τρεις επόμενες, 8.3.22, 8.3.29 και 8.4.15 (η τωρινή), πιάνω ένα διήμερο με το ζόρι.
-
@aeriko7475 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Πιθανόν όμως δεν μιλάμε για την ίδια κάμερα. Πέραν της στόκ, έχω εγκατεστημένη την Camera X v. 3.2.042 (2770680-40) που δουλεύει μια χαρά. και την Camera v. 3.2.045 (2821762-30) που επίσης δουλεύει καλά. Υποψιάζομαι πως και οι δύο αυτές είναι Google κάμερες, σε διαφορετική έκδοση. Αυτές οι δυο έχουν διαφορετικές επιλογές στις ρυθμίσεις τους, με την 3.2.045 να έχει τις πιο πλήρεις, αν και δεν έχει ρυθμίσεις για το HDR των δύο καμερών! Για μπροστινή και π…
-
Να ρωτήσω κάτι... Η Goggle camera μέχρι τώρα κρασάριζε και δεν μπορούσες να κάνεις κάτι. Στην τελευταία XTRV-Arωma, δεν κρασάρει. Λειτουργούν τα διάφορα settings όπως επίσης και το βίντεο. Αλλά δεν μπορείς να βγάλεις φωτό διότι και η μπροστινή και η πίσω κάμερα είναι "μαύρες", δεν βλέπει ο φακός τίποτα. Είναι κάτι που μπορώ να κάνω εγώ, ή θα διορθωθεί σε κάποια επόμενη έκδοση;
-
Καλησπέρα. Πέρασα το patch για την αναβάθμιση του updater επιτυχώς. Μετά πέρασα, μέσω OTA, την 8.4.12, επίσης επιτυχώς. Όλα καλά. Ευχαριστώ. Η Google camera τώρα μεν δεν κρασσάρει, αλλά "ο φακός δεν βλέπει". Εννοώ ότι είναι μια μαύρη οθόνη και η εμπρός και η πίσω κάμερα. Αντιθέτως το βίντεο βλέπει μια χαρά.
-
-
Σωστή είναι η εντύπωση. Όντως, στην επίσημη rom στο kate, δεν είναι ενεργοποιημένο το api2.