Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 200.

• Μια χαρά! Είμαι με twrp 3.2.1-4 και την XTRV+ARΩMA 9.8.3.15 Και τώρα αρχίζει το ψαχτήρι...

• Καλησπέρα. Λοιπόν, ήρθε η ώρα να περάσω την τελευταία δική μας xtvr+arΩma που μου ήρθε μέσω email. Αλλά επειδή μου χτύπησε την πόρτα ο γερμανός (ο Αλτσχάιμερ ντε!) κι εγώ του άνοιξα, έχω ξεχάσει κάποια βασικά που πριν 20 ημέρες τα θυμόμουν... Παρούσα κατάσταση: Το kate μου έχει ξεκλείδωτο bootloader και περασμένη την official Global Dev 9.8.3.15 Έχει και περασμένους στο PC τους σχετικούς Windows drivers και αναγνωρίζεται κανονικά στον Device Manager. Επίσης, με την εντολή adb devices, αναγνωρίζε…

• Έκανε μια ψιλο-αναβαθμισούλα και πήγε στην 9.8.3.15 Global dev Τίποτε το σπουδαίο.

• Καλησπέρα. Πριν μια εβδομάδα πήρα και εγώ το ίδιο για την γυναίκα μου. Έχω γράψε πιο πάνω τις εντυπώσεις μου. Έκανε πρώτα αναβάθμιση σε 8.5.2.0 και μετά πέρασε την V9.2.5.0.NAMMIEK, η οποία του έδωσε και Nougat. Δεν χρειάστηκε να αλλάξω χώρα.

• Εγώ είμαι με την 9.8.3.8 official Global Dev και χρησιμοποιώ το δικό του alarm. Δηλαδή δεν έχω κατεβάσει άλλη εφαρμογή. Έχω καθημερινά δύο ξυπνητήρια και ένα το ΣΚ και δεν έχω συναντήσει το πρόβλημα που αναφέρεις.

• Το Kate μου φορώντας την Official Global Dev 9.8.3.1, ζήτησε και έκανε update στην 9.8.3.8 (εβδομαδιαία). Παρατήρησα κάτι (που δεν ξέρω αν το έκανε και στο μεγάλο update 9.8.3.1). Είχα ενεργοποιημένη την επιλογή "Ρυθμίσεις=>Αρχική Οθόνη & Πρόσφατα=>Διάταξη κλειδώματος Αρχικής οθόνης" Και πάντα την ενεργοποιούσα/απενεργοποιούσα από τις Ρυθμίσεις. Τώρα δεν γίνεται. Την απενεργοποιώ, δείχνει να απενεργοποιείται, αλλά μόλις επιστρέψεις στην Αρχική οθόνη και προσπαθήσεις να μετακινήσεις τα εικονίδια,…

• Παράθεση από 8@nos: “Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για oreo αλλά η xiaomi υποστηρίζει αρκετά το santoni (ίσως επειδή είχε αρκετές πωλήσεις) και εγώ πιστεύω ότι θα πάρει κανονικά oreo. Από την άλλη custom rom με oreo έχει ήδη βγει ” Ίσως πράγματι του δώσει και δεύτερη android αναβάθμιση αφού το κινητό τα πάει πολύ καλά στις πωλήσεις. Μένει να το δούμε. Γι' αυτό λέω να μην το πειράξω από τώρα και έχουμε τίποτε διαζύγια αφού το πήρα για την σύζυγο...

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

Loksias - - Recoveries

Μήνυμα

@dim_dim Για ρίξε μια ματιά ΕΔΩ και ΕΔΩ Ίσως σε ενδιαφέρει κάποια από τις δύο λύσεις που προτείνουν. Υπ' όψιν ότι δεν τις έχω δοκιμάσει.

• Miui 10 ε; Έχει γούστο να του δώσουν και Oreo! Θα κλάψουν μανούλες...

• Λοιπόν, εδώ και 3 μέρες πήρα στη γυναίκα μου ένα Redmi 4X και μου έδωσα συγχαρητήρια για την επιλογή μου... Πολύ μπομπάκι κινητό λέμε! Φίλοι και γνωστοί το πιάνουν, το σκαλίζουν, βλέπουν την μπαταρία του, ακούνε την τιμή ...και παθαίνουν ένα ψιλοεγκεφαλικό! Άσε που αγριοκοιτάζουν το δικό τους, που συνήθως κοστίζει από 300 και πάνω.

• Ε όχι και 100 ευρώ ρε παιδιά! Ούτε του iphone δεν κοστίζει τόσο!

• Παράθεση από makisfz: “Την αναβάθμιση θα την κανει αν είναι 1 giga και πάνω, αν είναι π.χ 56, 100, 150 mb αυτές δεν τις κάνει. Αλλά να ξέρεις θα χάσεις το twrp και πρέπει να το κάνεις από την αρχή πάλι. Υ.Σ για να δει κάποιος που τον αναφέρεις μπροστά από το nickname να βάζεις @ π.χ @spideman3 Redmi n3pro ” Καλησπέρα. Όντως την έκανε την αναβάθμιση και όντως έχασε το twrp. Στο screenshot "Σχετικά με το τηλέφωνο", μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες. Η τρέχουσα ROM είναι η (9) 8.3.1 Global Dev Επειδή …

• Σε miui δεν βρήκα κάτι όντως. Έχεις κάποιο λινκ να διαβάσω για τις καστομιές που λες;

• Καλησπέρα. Υπάρχει δοκιμασμένη και χωρίς προβλήματα ROM για το kate βασισμένη στο nougat;

• Το ψάξιμο για οθόνη που να είναι σίγουρα για το kate, η αναμονή να την πάρεις, τελωνεία και λοιπές αηδίες, τεχνικό να βρεις να στην περάσει...πρέπει να το αντιπαραβάλλεις με το να ζητήσεις αντικατάσταση με δικά σου έξοδα από την infoquest. Ποιο σε συμφέρει καλύτερα.

• Ναι, έκανα λάθος στο γράψιμο του νικνέημ και ήθελα να το διορθώσω βάζοντας και το παπάκι, αλλά το αλτσχάιμερ δεν με άφησε... Το διόρθωσα τώρα. Λέει ότι είναι 1.1 giga Καλά, τώρα που το έμαθα; τρία twrp την ημέρα σου περνάω...

• Παράθεση από spideman3: “Από την στιγμή που θέλεις να πας σε Ελληνική rom μην το ψάχνεις, απλά τόλμησε το. Τώρα γιατί δεν φαίνονται η λεπτομέρειες Miui έκδοσης δεν ξέρω αλλά αν θέλεις μπες σε twrp λειτουργία - wipe - cache & dalvick αν δεν φτιάξει έτσι νομίζω μόνο με factory reset. Αν όμως αμφιταλαντεύεσαι οι επιλογές που έχεις είναι μέσω fastboot rom με το εργαλείο miflash να ξανά περάσεις την τελευταία global stable rom ή την 8.2.24 global developer αλλά εδώ κάτω δεξιά θα επιλέξεις Clean all. …

• Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα, αλλά είδα ότι σε low light έχει και πάλι πολύ θόρυβο. Με φως ημέρας τα καταφέρνει πολύ καλά. =============== Φεβ 28th 2018, 5:08pm =============== Χμμ...πριν λίγο διεπίστωσα πως αν ενεργοποιήσω το HDR η stock κάμερα κρασσάρει. Αλλά δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι πρόβλημα της 9, καθώς το έχω πειράξει ελαφρώς. Δηλαδή έχω κατεβάσει την Snap camera και έχω προσθέσει μια γραμμή perist στο build.drop αρχείο Η Snap camera πάντως, δουλεύει χωρίς κρασαρίσμτα.

• Την βάλει εδώ και τρεις μέρες. Εν συντομία, δεν έχω συναντήσει κανένα κόλλημα και η διάρκεια της μπαταρίας, δείχνει να είναι η ίδια με αυτήν της version 8.

• Φαντάζομαι είναι εκτός εγγύησης. Αν μπορείς να την παραγγείλεις από το Amazon, ή αλλού, μπορείς να συνεννοηθείς με κάποιον από τα PUBLIC να στην αλλάξει, όπως έκανε ένας συνάδελφος πριν λίγους μήνες.