Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Απεγκατάσταση προεγκατεστημένων εφαρμογών με το Bloatware Removal Tool
vanni - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμακάτι άλλο πρέπει να φταίει γιατί εμένα μια χαρά τον έβγαλε σε mi 9 lite
-
Διπλή Sim και προβλήματα
vanni - - Mi 10 (Umi)
ΜήνυμαΚαλησπέρα φίλε μου, Θα σου απαντήσω μόνο για τις τράπεζες , έχω 11 εφαρμογές και με καμία δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με την xtrv. Για τα άλλα δεν έχω το τηλέφωνο και δεν μπορώ να σου πω .
-
Σε Mi9 lite δεν έχω κανένα από τα προβλήματα που αναφέρονται αλλά μπορεί να είναι γιατί μέχρι πριν περάσω την τελευταία rom είχα τεράστιο πρόβλημα με το χώρο που δέσμευε το άλλο 31GB του χώρου που δεν κατάφερα με κανέναν τρόπο να ελευθερώσω. Οπότε έγινε format data και πέρασμα όλα από την αρχή.
-
Πρόβλημα με την εγγύηση
vanni - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΟκ δεν έχω καταλάβει τι διαβάζω . Κρίμα πάντως που τελικά τα καστατηματα σας κάνουν ότι θέλουν. Καλο βράδυ
-
Πρόβλημα με την εγγύηση
vanni - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΟποιοδηποτε αγαθό πωλείται με νόμιμη απόδειξη στην Ελλάδα υπάγεται στους εμπορικούς νομούς της ΕΕ. Υπάρχει η εμπορική εγγύηση και η νομική εγγύηση ο πρώτος χρόνος είναι ρου κατασκευαστή και ο δεύτερος του εμπόρου. Εφόσον λοιπόν είναι στο 6 μηνο άρα στου κατασκευαστή τότε πάμε στην αλυσίδα που ανέφερα αν ήταν μετά τον χρόνο δεν θα μιλάγαμε καν καθώς η εμπορία είναι κλειστή . Άρα δεν μιλάμε για το τι θα έπρεπε να γίνεται ή τι γίνεται ή τι κάνουν οι κάθε έμποροι αλλά ποια είναι η νομοθεσία και γι'α…
-
Πρόβλημα με την εγγύηση
vanni - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλό θα ήταν πριν δώσουμε οποιαδήποτε συμβουλή να είμαστε σίγουροι για το τι λέμε. Αν δηλαδή κλείσει ο Κωτσόβολος αύριο το πρωί αυτό σημαίνει ότι όσοι αγόρασαν οποιαδήποτε συσκευή ακυρώνεται η εγγύηση τους; Όχι υπάρχουν νόμοι και εμπορικοί κανόνες το ότι στην Ελλάδα κάποιοι δεν θέλουν να τους ακολουθήσουν δεν σημαίνει ότι δεν ισχύουν . Εφόσον υπάρχει απόδειξη αγοράς που σημαίνει ότι στην Ελλάδα μπήκε νόμιμα τότε έκλεισε η όχι τουλάχιστον για τον πρώτο χρόνο ισχύει αυτό που είπα πρώτα το κατάστημ…
-
Πρόβλημα με την εγγύηση
vanni - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕγώ θα σου έλεγα να απευθυνθείς στον συνήγορο καταναλωτή καθώς η αλυσίδα πάει ως εξής Κατάστημα, επίσημος αντιπρόσωπος, επίσημος διανομέας, κατασκευαστής. Ο Γερμανός σου λέει βλακείες γιατί δεν θέλει να ασχοληθεί.
-
Refurbished
vanni - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑν είναι από γνωστές αλυσίδες 100% καθώς έτσι λειτουργεί η Apple και είναι συμφωνία που έχουν αλλάζουν μπαταρία οθόνη και δίνουν 6 μήνες εγγυηση. Αν είναι από κατάστημα που δεν ξέρεις και τα βαφτίζουν refurbished από μόνοι τους τότε εγώ δεν θα το διακινδυνευα.
-
Refurbished
vanni - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕπειδή στα iphone refurbished σημαίνει ότι πήγε στην μαμά εταιρεία και βάλανε γνήσια ανταλλακτικά πάρτο με κλειστά μάτια εκτός αν δεν εμπιστεύεσαι το ίδιο το μαγαζί ότι έκανε σωστά την διαδικασία και τα επισκεύασε μόνο του.
-
Παράθεση από Kostantinos Karamanos: “Είναι stable η συγκεκριμενη ρομ? ” Όχι
-
@gkalen Γύρισα την γλώσσα σε Αγγλικά Uk forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67766/ Η οθόνη κλειδώματος συνεχίζει να έχει λάθος format στα θέματα που έχω κατεβάσει forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67767/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67768/ Αντιθέτως σε παλιά δικά μου είναι σωστά forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67769/
-
Περάστηκε σε mi 9 lite όλα μια χαρά 1. Επιτέλους έχουμε σειρά με 4 εικονίδια στους φακέλους !!!! 2. Σε κλειδωμένη οθόνη η ημερομηνία έχει να κάνει με το source της rom γιατί εγώ που έχω κάποια θέματα από eu όταν τα επιλέγω μου την δείχνει κανονικά 14/06. 121a518349883c9cf22f1388f1fbe37f.jpg
-
Nfc πληρωμές
vanni - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΔεν το έχω δοκιμάσει να σου πω την αλήθεια θα το κοιτάξω και θα επανέλθω
-
Nfc πληρωμές
vanni - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΔεν ισχύει αυτό που λες εγώ με Πειραιώς τα yellow τα παίρνω κανονικά .
-
Nfc πληρωμές
vanni - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΜίλα με το chat τους θα στο φτιάξουν
-
@gkalen έχω το mi 9 lite οπότε από τον φάκελο κατέβασα τα 1080χ2340 τα έκανα import κανονικά μια χαρά αλλά εκτός από το τελευταίο που έδωσες με τον spiterman όλα τα άλλα εμφανίζονται και στα θέματα μου. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67640/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67639/
-
Έχουν λυθεί από την προηγούμενη rom.