Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Και σε μένα η Πειραιώς τα ίδια μετά από επανεκκίνηση λειτουργεί και μετά βγάζει για το overlay.
-
Nfc πληρωμές
vanni - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΌτι είχε δεν πείραξα κάτι (HCE)
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Tseligas2000: “Που έχουν πάει οι συντομεύσεις όπως αυτές που κατεβαζαμε κάτω προς τα κάτω την οθόνη?” Τι εννοείς ; Στάλθηκε από το MI 9 LITE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@maikmaik @NasDriver Δεν λειτουργεί με κανέναν τρόπο ανεβαίνει μεν αλλά μόλις το αφήσεις και το ξανά πατήσεις η στάθμη παραμένει όπως ήταν στην αρχή . Στάλθηκε από το MI 9 LITE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@gkalen Στην κάμερα ούτε και εγώ βλέπω κάτι αλλά στους ήχους όταν πατάς τα κουμπιά αυξομείωσης και εμφανιστεί η μπάρα τότε σε κανένα από τα 3 πεδία δεν λειτουργεί η αφή και πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις για να αλλάξεις τις εντάσεις. Το ίδιο και στο whyred Στάλθηκε από το MI 9 LITE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περάστηκε σε Mi9 lite και σε Whyred και στα 2 μια χαρά όλα . Στάλθηκε από το MI 9 LITE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Nfc πληρωμές
vanni - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΥποθέτω ναι καθώς οι συναλλαγές φαίνονται στην ελληνική κάρτα Στάλθηκε από το MI 9 LITE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Nfc πληρωμές
vanni - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΝαι λειτουργεί κανονικά αν καταφέρεις να το εγκαταστήσεις . Στάλθηκε από το MI 9 LITE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Nfc πληρωμές
vanni - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΗ Alpha bank έχει το alpha wallet το οποίο δίνει την δυνατότητα σε όποιον έχει τηλέφωνο με nfc να κάνει αγορές tap and pay και δεν έχει καμία σχέση ποιανης τράπεζας είναι το pos. Εγώ γλύτωσα από όλα αυτά βγάζοντας μια curve πέρασα όλες τις κάρτες Πειραιώς Αlpha Εθνική την πέρασα στο google pay και τέλος πληρώνω μόνο από το τηλέφωνο . Στάλθηκε από το MI 9 LITE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
vowifi
ΜήνυμαΠάτα στην υπογραφή μου έχω αναλυτικές οδηγίες με φωτογραφίες ποιο αναλυτικά δεν γίνεται
-
vowifi
ΜήνυμαΝαι γιατί πρέπει να κάνεις αυτό που περιγράφω προκειμένου να λειτουργήσει αλλιώς δεν παίζει Στάλθηκε από το MI 9 LITE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι Στάλθηκε από το MI 9 LITE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@gkalen όλα δείχνουν σωστά τώρα ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το MI 9 LITE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η συσκευή μου κλείδωσε (mi cloud lock) μετά από hard reset και η Xiaomi δε βοηθάει
vanni - - RedMi 8 (Olive)
ΜήνυμαΔεν μου έχεις αποδείξει τίποτα απολύτως Η συζήτηση ξεκίνησε με εσένα να λες ότι ο αδερφός σου ενεργοποίησε το κινητό του φτιάχνοντας ένα google account και δεν θυμάται τον κωδικό . Και σου λέω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να φτιάξεις google account για κινητό τηλέφωνο χωρίς να βάλει κάποιο αριθμό τηλεφώνου για να το ενεργοποιήσεις πρώτη φορά . Όλα τα υπόλοιπα που μου δείχνεις δεν έχουν καμία σχέση με την κουβέντα . Και εγώ λοιπόν επειδή στην δουλειά έχουμε εταιρικά τηλέφωνα που δίνουμε στους υπαλλή…
-
Οκ δοκιμάζω και επανέρχομαι Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η συσκευή μου κλείδωσε (mi cloud lock) μετά από hard reset και η Xiaomi δε βοηθάει
vanni - - RedMi 8 (Olive)
ΜήνυμαΓιατί επιμένεις δεν μπορώ να καταλάβω το κινητό σου έχει ήδη επιβεβαιωθεί ο αριθμός όταν το άνοιξες πρώτη φορά και φυσικά μπορείς να φτιάξεις 300 λογαριασμούς χωρίς να σου ζητήσει τίποτα . Εδώ μου μιλάς για την πρώτη φορά που ενεργοποίησε το κινητό του μόλις το παρέλαβε εκεί λοιπόν δεν παίζει να μην έβαλε τον αριθμό του κινητού . Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk