Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Όχι δεν δούλεψε η εκκαθάριση Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η συσκευή μου κλείδωσε (mi cloud lock) μετά από hard reset και η Xiaomi δε βοηθάει
vanni - - RedMi 8 (Olive)
ΜήνυμαΑδερφέ για να συνεννοούμαστε μια και καλή αν πας να φτιάξεις google account από τηλέφωνο δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου ζητήσει νούμερο τέλος. Αν πας να κάνεις από υπολογιστή τότε γίνεται χωρίς και σε πάει στο βήμα που δείχνεις . Επειδή από τα γραφόμενα κατάλαβα ότι το έκανε από τηλέφωνο γι'αυτό επιμένω αν τον έφτιαξε από υπολογιστή τότε οκ πάω πάσο και δυστυχώς δεν γίνεται κάτι . Ελπίζω με το κατάστημα να βρεις κάποια άκρη και να γίνει και πάλι λειτουργικό το τηλέφωνο που είναι στην τελική ωκ…
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
vanni - - Recoveries
Μήνυμακαι σε μένα το δεύτερο με πήγαινε ξανά και ξανά σε fastboot με το πρώτο όλα μια χαρά
-
Η συσκευή μου κλείδωσε (mi cloud lock) μετά από hard reset και η Xiaomi δε βοηθάει
ΜήνυμαΡε φίλε τον έκανες τον λογαριασμό αφού φαίνεται και το email επάνω Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
vowifi
ΜήνυμαΌπως έχω ξαναπεί η εφαρμογή της vodafone δεν είναι VoWiFi και αν πας να κάνεις κλήση με airplane mode φυσικά δεν λειτουργεί . Μπορείς να δοκιμάσεις τον τρόπο που περιγράφω στην υπογραφή μου να δεις αν παίξει . Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@gkalen επειδή την έχω την συσκευή για αυτό το έγραψα δεν το έβγαλα από το μυαλό μου 3a130cba1a47d1f965d983cab23f9ca3.jpg Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΤι μου δείχνεις αυτό το βγάζει στο επόμενο βήμα αφού έχεις φτιάξει το λογαριασμό Τεσπά οκ φίλε μου έχεις δίκιο και μακάρι να κάνεις και πάλι λειτουργικό το τηλέφωνο Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΔεν υπάρχει περίπτωση στο google να μην έβαλε τον αριθμό κινητού για να του στείλει τον εξαψηφιο κωδικό επιβεβαίωσης. Δεν φτιάχνεις αλλιώς λογαριασμό. Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όχι άλλα νομίζω ότι δεν αλλάζει Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
MI CC 9 γράφει Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΑδελφέ άκου μόλις έφτιαξα έναν λογαριασμό google έβαλα ένα ονοματεπώνυμο και το κινητό μου μου έστειλε έναν κωδικό το έβαλα μια χαρά όλα . Μετά από 2 λεπτά έβαλα το username και στο password έβαλα ξέχασα τον κωδικό με πήγε σε μια σελίδα και με ρώτησε αν θυμάμαι τον τελευταίο που έβαλα επέλεξα με διαφορετικό τρόπο και μου έστειλε στο τηλέφωνο που έδωσα έναν κωδικό για να κάνω reset έβαλα καινούργιο κωδικό και τέλος . Οπότε δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα ώστε να κάνεις reset τον google acco…
-
ΜήνυμαΜάλλον άλλο πράγμα λέω εγώ άλλο λες εσύ δεν μιλάω για το google account που βάζεις σε μια συσκευή αλλά για το gmail. Τώρα το google account για να το φτιάξεις βάζεις ένα email σωστά ; Είτε gmail ή οποιαδήποτε άλλο mail. Άρα αν ανοίξεις σε έναν browser την σελίδα του email οποίου έχεις βάλει για το google account τότε θα βάλεις το email που θυμάσαι και στο κωδικό θα βάλεις ότι το ξέχασες ώστε να γίνει reset . Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΑδερφέ δεν μας τα λες καλά πρώτον το gmail το φτιάξατε τον Δεκέμβριο άρα τι brand new και δεύτερον phone number έχετε δεν κλείδωσε η κάρτα sim βάλτε την σε άλλο κινητό να έρθει εκεί το verification. Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΑς το ξανά πω άλλη μια φορά , γράφεις ότι το email το θυμήθηκε χχχχχχ@gmail.com ωραία αλλά δεν θυμάται το κωδικό ( του gmail) άνοιξε έναν browser μπες στο gmail και αφού βάλεις το user name χχχχχ@gmail.com έχει μετά επιλογή ξέχασα τον κωδικό . Ώστε να κάνετε πρώτα reset στο gmail. Αυτό το κάνατε ; Αν όχι κάντε πρώτα αυτό ώστε να έχετε πρόσβαση αρχικά στο gmail και μετά από εκεί κάντε reset το miui . Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΣτο gmail έχει ξέχασα το κωδικό ώστε να γίνει reset ο κωδικός του gmail . Το έχετε κάνει ;
-
ΜήνυμαΣτο email δεν έχει ξέχασα τον κωδικό ώστε να κάνετε εκεί πρώτα reset;