Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 298.
-
το Atari ηταν ουσιαστικα παιχνιδομηχανη ενω το spectum kai to commodore ηταν και προγραμματιστικα ωραια χρονια παντως και εγω τα εχω λειτουργηκοτατα ολα
-
Τι σημαίνει το username σας;;;
Pantak - - Ο καφενές μας
Μήνυμαχαχαχαχαχα αρκει να μην τη φας στο κεφαλι χαχαχαχχα
-
Τι μου θύμησες εσύ πολύ νεότερος εγώ το 1971-2 παρακολούθησα μαθήματα προγραμματισμού και ανάλυση στο ΕΛΚΕΠΑ τότε στην οδό Κάνιγγος υπολογιστές στην Ελλάδα κάπου γύρω στους 10 η ΔΕΗ ο ΟΤΕ η Εθνική Τράπεζα και κάποιες επιχειρήσεις . μιλάμε για μονάδες που έπιαναν τεράστια δωμάτια με κλιματισμό 18 Κελσίου μια μικρή οθόνη μηνυμάτων κάτι σαν πίνακας έλεγχου και φυσικά χωρίς πληκτρολόγιο όλα τα προγράμματα και δεδομένα σε διάτρητες καρτέλες αποθηκευτικός χώρος Disc pack συστοιχία 10 δίσκων με χωρητικ…
-
Κουμπί διαγραφής...
Pantak - - Ο καφενές μας
Μήνυμαενταξυ ευχαριστω τωρα ειδα οτι εχει σκουπιδοντενεκε πανω
-
Mi PC Suite
Pantak - - MIUI Store
Μήνυμαγιατί στη βοήθεια που έχει δείχνει το μπακαπ οκ σε ευχαριστώ άπλα το κατέβασα και το έψαχνα και το είδα
-
Redmi Note 2 prime
Μήνυματελικα πιανει και 5 ghz Δοκιμασμενο πια
-
Mi PC Suite
Pantak - - MIUI Store
Μήνυμακατεβασα το Mi Pc suite ver 3.2.1.3111 απ το " Mi PC Suite " το εγγατεστησα σε windows 10 το λειτουργησα ολα δουλευουν οκ βλεπει το τηλεφωνο RN2 βλεπει επαφες γωτογραφιες σημειωσεις εφαρμογες κλπ ΑΛΛΑ οταν του ζηταω να κανει back up βγαζει ενα μυνημα Couldn't back up device το εχει αντιμετωπισει κανεις ?
-
Ευρεση Εργασιας ΑΣΕΠ
Μήνυμαχαχαχααχχα δικιο εχεις να μην μας δουλευουν
-
χαχαχαχαχα το τσιμπισα και εγω αντε καλη αρχη
-
ναι το ξέρω είμαι και ενεργό μέλος απλά αυτό το έχω 3-4 χρόνια το έχω βολευτεί και είναι όμορφο και στα χρώματα όταν είπα ότι πρεπει να παραμετροποιηθει αυτό εννοούσα ότι παίζουν πάρα πολλές εκδοχές αλλά και πάρα πολλές ρυθμίσεις που δεν φαινοντε με την πρώτη ματιά θέλει ψάξιμο και διάβασμα και από κει και πέρα σε πάει όπου θες άνετα και χωρίς πρόβλημα χαχαχαχαχα και για το φίλο τον προειδοποιεί να αλλάξει λωρίδα έγκαιρα μιας και βλέπει και σε ποια λωρίδα είσαι
-
Κουμπί διαγραφής...
Pantak - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΘεωρώ ότι ένα κουμπί ακόμα " Διαγραφή " είναι χρήσιμο για την περίπτωση κάποιας λάθος καταχώρησης που θα μπορούσε να διαγραφή αμέσως μετά την ανάρτηση της
-
Ευρεση Εργασιας ΑΣΕΠ
ΜήνυμαΑθήνα, 23 Μαρτίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 1Κ/2016 Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 1Κ/2016 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 2/18-03-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα έξι (36) θέσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) τακτικού προσωπικού του κλάδου Δ.Ε. Διανομέων στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.) Α.Ε., σύμφωνα με το άρθρο 18 ν. 2190/1994 όπως ισχύει. Το ΦΕΚ της προκήρυξης έχει καταχωριστεί και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστ…
-
Συνεχείς αποσυνδέσεις
Μήνυμαναι αυτόν τον βρήκα ήταν ενεργοποιημένο το απενεργοποίησα να δούμε ευχαριστώ
-
οκ ευχαριστω
-
Συνεχείς αποσυνδέσεις
ΜήνυμαΈχω το Redmi Note 2 με την τελευταία stable rom 7.2.1.0 εδώ και 10 και δέκα μέρες τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει να χάνει τους κωδικούς στις διάφορες εφαρμογές το έκανε μια φορά την ημέρα σήμερα το κακό πάρα έγινε έχει να το πω έτσι μηδενιστεί 3 φορές Κάθε φορά που ανοίγω την εφαρμογή βάζω τον κωδικό και παράλληλα προσθέτω στις Ρυθμίσεις - Λογαριασμοί - Άλλοι την εφαρμογή όταν την έχει στα πρόσθετα όταν μηδενίζεται ο μόνος λογαριασμός που φαίνεται είναι ο google οι εφαρμογές είναι : FB ,Tweet…