Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 298.
-
τα αβγά είναι Baner η μέσα στα θέματα ?
-
Τι σημαίνει το username σας;;;
Pantak - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑρκτικόλεξο απ τα αρχικά ονόματος και επωνύμου Panagiotopoulos Takis σε χρήση σε πολλές δραστηρίοτητες μου στο διαδίκτυο απ το 1998
-
Ευρεση Εργασιας ΑΣΕΠ
ΜήνυμαΑθήνα, 05 Απριλίου 2016 ΝΕΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας βελτιστοποίησης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, το Α.Σ.Ε.Π. δημιούργησε τον “Ηλεκτρονικό Οδηγό Προκήρυξης”. Ο Ηλεκτρονικός Οδηγός αποτελεί ευέλικτο και σύγχρονο εργαλείο πληροφόρησης προς τους πολίτες που επιθυμούν να αντλούν στοχευμένη πληροφόρηση για τις θέσεις που προκηρύσσονται από το Α.Σ.Ε.Π. Ο ηλεκτρονικός οδηγός δεν υποκαθιστά το ΦΕΚ της Προκήρυξης. Ειδικότερα με τη χρήση του Ηλεκ…
-
Αθήνα, 07 Απριλίου 2016 ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΆ ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΈΝΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΑ ΜΗΤΡΏΑ ΑΝΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΉ ΑΙΤΉΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΊΝΑΚΆ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΝΈΡΓΩΝ Εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ και αναρτήθηκε στους δικτυακούς τόπους του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) και του ΑΣΕΠ η Δημόσια Πρόσκληση του ΟΑΕΔ Νο 3/2016 για την απασχόληση 413 ανέργων σε θέσεις πλήρους απασχόλησης, ειδικοτήτων Πανεπιστημιακής (ΠΕ) και Τεχνολογικής (ΤΕ) εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Δράσης …
-
Γενικα για το φορουμ
Pantak - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΈνταξη ευχαριστω Sent from my iPad using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Βάζεις το iGo και το sVox για το tts και θα σου λέει : στριψε στα 200 μέτρα δεξιά στην Παπάγου. :-)” Για μένα το igo κορυφαίο αρκεί να το παραμετροποίησης όπως το θες από κει και πέρα μακράν όλων των άλλων ,το sVox δεν το έχω δουλέψει και δεν το ξέρω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γενικα για το φορουμ
Pantak - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΘα ήθελα να ρωτήσω πως γίνετε η επεξεργασία και η διαγραφή ακόμα σε λανθασμένο ποστ Σήμερα ανέβασα στις αγγελίες εργασίας εγκύκλιο του ΑΣΕΠ ( έχω συνεχή ενημέρωση από ΑΣΕΠ ) άλλα με copy-past δεν φαίνεται ολόκληρη θα ήθελα να την διαγράψω και να την ξαναγράψω Δεν βλέπω όμως κανένα κουμπί που να λέει επεξεργασία η διαγραφή είμαι με υπολογιστή γραφείου
-
Όλα σε προετοιμάζουν για τη στροφή απ την άλλη σου γράφει την απόσταση της στροφής,φαντάζεσαι να είσαι αριστερά και να σου έλεγε στριψε δεξιά ;;;;;;; Δεν το έχω δουλέψει στο δρόμο αλλά σε δοκιμές και το είδα εύκολο και καλό. Για αγορασμενο παρά πολύ καλό αλλά δύσκολο γιατί είναι πληρως παραμετροποιησιμο είναι τo igo 8 PRIMO που το έχω στο αυτοκίνητο είναι καταπληκτικό αρκεί να το ρυθμίσεις ,σε προετοιμάζει απ τα 300 μέτρα μέχρι τα τελευταία 10 λέγοντας σου και τον δρόμο που θα μπεις ,σε πλατεία …
-
Όσο για τα πολλά παιδιά κλπ μπορεί να έχουν balance στο PayPal Πάντως σε ευχαριστω
-
Καλημερα σας Ήθελα να πω πως την Ελλάδα των capital controls να γίνεται η πληρωμή μέσω PayPal που δεν εξυπηρετεί ελληνικές κάρτες η λογαριασμούς ειναι νομίζω λίγο άστοχο . Θα μπορούσε να γίνει με κάποια άλλη μέθοδο είτε με κάποιο τραπεζικό λογαριασμό η με πληρωμή μέσω προπληρωμένων καρτών pay safe - money safe η κάτι άλλο εφικτό για όλους . Ευχαριστω
-
Συγχαρητήρια φίλε πάντα να είσαι τυχερός Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
και εγώ εδώ εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και να δούμε τον τυχερό αφού θα είναι ένας καλό μήνα να έχουμε
-
αρχιζω να το σκεφτομαι να δω ποτε θα γινει η ενεργεια εχω ακουσει πολα για developer και εχω διαβασει που το σκεφτομαι σοβαρα
-
σας ευχαριστώ ναι το κατάλαβα και πάλι ευχαριστώ για την ενημέρωση
-
Βλέπω συνέχεια τώρα την αναγγελία " Η νέα Version της MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_6.2.25 MIUI V7) " εχω την 7.1.3 ( LHMCNCK) Έχω μπερδευτεί μη ξέροντας ακόμα πως μπαίνουν τα νούμερα ??? πρέπει να κάνω αναβάθμιση ή αυτή που έχω είναι νεότερη ??? που θα πάει θα μπω\ω στο πνεύμα κάποτε
-
Redmi Note 2
Μήνυμακαι εγώ αλλά όχι τόσο ισχυρό ήρθε τίποτα ?