Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-298 από 298.

• Redmi Note 2 prime

Pantak - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

οκ Titanium το ειχα δει μαλλον θα το εγκαταστησω και παλι ευχαριστω εχω ρωτησει για 802.11a n αν ξερεις κατι

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

σ ευχαριστω ειμαστε και συνονοματοι οκ αυτο θα κανω και το αλλο που εκανα που το βρισκω να το διαγραψω μην τρωει μνημη ?

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

Απορια Ρυθμισεις - προσθετες ρυθμισεις - αντιγραφα και επαναφορα δημιουργει αντιγραφο που ??? και μπορω να κανω recovery αυτο το αντιγραφο αν οχι τοτε τι νοημα εχει η δημιουργια αντιγραφου ????

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

Παράθεση από Pantak: “Και κάτι ακόμα,στα χαρακτηριστικά του βλέπω ότι και εσείς λέτε σχετικά με το wi fi Ε: Τι "πρότυπο ασύρματου δικτύου" χρησιμοποιεί το Redmi Note 2/Prime; Α: Χρησιμοποιεί Dual Band WiFi 802.11a/b/g/n/ac (2.4/5GHz) Στην πράξη δεν έχω δει να μου δείχνει 802.11a ενώ b και g ναι για ac δεν το έχω ελεγξει ” Επανέρχομαι δεν βλέπω τίποτα σε 80211a και n έχω τέτοια σήματα εδώ έχω κόμβο AWMN και θα ήθελα να τα βλέπω Θέλει κάποια ειδική ρύθμιση για αυτό ?

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

Σε ευχαριστω με android ειχα ασχοληθει ελαχιστα και με το redmi ακομα λιγοτερο διαβαζω τι γραφετε εδω αλλα αν κατι δεν το καταλαβαινω θα ενοχλω

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

Έκανα clear cache /dalvic cache και διαπίστωσα ότι δεν έχω TWRP έχει το Team win η τα έχω μπλέξει και αυτό εννοούμε ;;;;;

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

Και κάτι ακόμα,στα χαρακτηριστικά του βλέπω ότι και εσείς λέτε σχετικά με το wi fi Ε: Τι "πρότυπο ασύρματου δικτύου" χρησιμοποιεί το Redmi Note 2/Prime; Α: Χρησιμοποιεί Dual Band WiFi 802.11a/b/g/n/ac (2.4/5GHz) Στην πράξη δεν έχω δει να μου δείχνει 802.11a ενώ b και g ναι για ac δεν το έχω ελεγξει

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ για όλα θα δω θα μπω να διαβάσω περισσότερα και θα αποφασίσω αν είναι κάθε φορά να θέλει ξανά σεταρισμα .καλο Σ/Κ θα τα ξαναπούμε

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

Ένταξει θα το δοκιμάσω σύντομα με την τελευταία η αν έχεις κάποια να μου προτείνεις

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

Όχι και δεν ξέρω το τηλέφωνο το έχω από τον 12/15 και είχα δει τότε στο φόρουμ από άλλο χρήστη και το ακολούθησα , τι διάφορες σχέδιο ;;

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

Για τη rom δίκιο έχεις την ίδια λέμε απλά κόπηκε είναι η 7.1.3.0

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

Είχα μπει και άλλαξα ώρα και δεν έγινε τίποτα τώρα το είχα αμενεργοποιησει και πάλι στις 11πμ το κάνει . Να δοκιμάσω με τη νέα rom να το ενεργοποιήσω σε άλλη ώρα και θα δω .αν δεν γίνει θα σε ξανά ενοχλήσω Ευχαριστώ

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

την τελευταια stable miui .gr GTV 7.1 7.1.3

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

οχι

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

Σ ευχαριστω επειδη δεν ηξερα αν η απαντηση μου στο πρωτο pm φαινετε σε ολους γιαυτο και την ξανακανα . στο προβλημα μπαινω ρυθμισεις - νυχτερινη σιγαση - επιλογες : κανονικη λειτουργεια ,τικαρισμενη - επιτρεψτε μονο τις εξερεσεις - Αθορυβη λειτουργια δεν εχει αλλη ρυθμιση και εδω τα εχω δοκιμασει καθε βραδυ 11 ακριβως κοβει το wifi το bluetooth και τη φωτεινοτητα και παλι ευχαριστω

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

καλησπερα επανερχομαι με κατι που αντιμετωπιζω δεν βρηκα στους οδηγους κατι σχετικο στην επιλογη νυχτερινη σιγαση μπορω να την ακυρωσω γιατι καθε βραδυ 11 κλεινει το wifi μπαινει σε λειτουργια πτησης και κοβει το φωτισμο της οθονης μπορει αυτο να αλλαξει η να ρυθμιστει διαφορετικα ? Ευχαριστω

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

σε ευχαριστω ηταν ολα κινεζικα οποτε δεν εβλεπα τι να κανω λυθηκε μπαινωντας με τον περιηγητη και me user /pass και μετα μπαινει κατευθειαν και παλι ευχαριστω Αν ξερεις και κατι αλλο στην επιλογη νυχτερινη σιγαση μπορω να την ακυρωσω γιατι καθε βραδυ 11 κλεινει το wifi μπαινει σε λειτουργια πτησης και κοβει το φωτισμο της οθονης

• Redmi Note 2 prime

Μήνυμα

καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το mi icloud Μπαίνοντας από ( Εργαλεία Λογαριασμοί Συνδεθείτε στο i.mi.com για αποθήκευση και πρόσβαση στα αρχεία σας από οπουδήποτε ) μετά την επιλογή περιηγητή με βγάζει σε μια σελίδα με κινέζικα που φυσικά δεν ξέρω τίποτα οπότε δεν έχω πρόσβαση στα αρχεία μου. απ τον υπολογιστή με βγάζει σε αγγλόφωνη έκδοση . Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ??? Ευχαριστώ