Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 298.
-
Mi Key 3.2.3 GR
Μήνυμαεχω την 7.3.2 κατεβασα το Mi key 3.2.2 και το 3.2.3 αλλα οταν παει να κανει εγκατασταση βγαζει ενα κοκκινο Χ και το απορριπτει
-
Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές που είχαν τέλεια οργάνωση και φιλική ατμόσφαιρα για όλους ,το ότι δημιουργήθηκαν μικρότερες ομάδες είναι φυσικό , μόνο σε μία διάλεξη όλοι μαζί ακούν , καταλαβαίνετε ότι θαταν ένα τεράστιο πηγάδι .και πάλι μπράβο και για το επόμενο θα μιλήσουμε αργότερα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
λαθος δικο μου στην 244 Είναι έτοιμο το FIX της Stable V7.3.2.0 για το RedMi Note 2 (Hermes) κατεβαινει xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.3.2.0_5
-
Pechr στην 237 ήταν η 7.3.2.0 Στην 244 ειναι η 7.3.2.5
-
τωρα την βαζω και εγω και θα δουμε
-
απο Stable σε Stable οχι απαραιτητα η μαλλον δεν χρειαζεται αυτο ειδα
-
Ενα ακομα κουφο ξαναπερασα την 7,2 αλλα δεν λειτουργουσαν οι ρυθμισεις και δεν εβλεπε τις Sim εκανα και δευτερη προσπαθεια αλλα το ιδιο και ξαναβαλα την 7,3 για να εχω τηλεφωνο τουλαχιστον
-
καλησπέρα και από μένα προβλήματα και με τη διαγραφή εφαρμογών και με το Mikey και με τ ο home ξαναπερνώ τώρα την 7,2,3 εν αναμονή βελτιώσεων
-
προβλημα με ειδοποιησεις
ΜήνυμαΣήμερα άλλη παραξενιά για πρώτη φορά μου δείχνει τις Ειδοποιήσεις την επόμενη τρελαίνεται . Αν πατήσω προβολή όλων μου δείχνει την πρώτη σελίδα πάντα και τρελαίνεται στη δεύτερη
-
ΑΣΕΠ - Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού / Μάιος
-
Ευρεση Εργασιας ΑΣΕΠ
ΜήνυμαΑΣΕΠ - Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού / Μάιος
-
προβλημα με ειδοποιησεις
Μήνυμαεμενα σημερα μου το εκανε