Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 298.
-
Ενημερώσεις
ΜήνυμαΤελικά δεν γίνεται τίποτα , αυτό ειναι printscreen απ το iPad Το ίδιο ακριβώς βλέπω και στο pc Στο προηγούμενο δεν ήρθε ολόκληρο
-
Ενημερώσεις
ΜήνυμαΤελικά δεν γίνεται printscreen iPad
-
Ειδοποιήσεις
Μήνυμαγιατί σήμερα στις ειδοποιήσεις βγάζει λάθος ??
-
για Redmi Note 2 ποτε ?
-
Sms μυνήματα
Pantak - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΔίκιο έχεις είναι τόσο μικρά που δεν τα είχα δει . Σ ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Sms μυνήματα
Pantak - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕυχαριστώ θα το προσεξω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Sms μυνήματα
Pantak - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚάτι που ίσως έχει αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος η αν υπάρχει λύση Έχω το RN 2 με Rom 7.2.3.0 με δυο sim cosmote Και wind Όταν έρχεται ένα μυνημα δεν μπορώ να ξέρω από ποια sim έρχεται Θεωρώ ότι ειναι χρήσιμο να φαινεται Ευχαριστω
-
Xiaomi Redmi Note 2
Μήνυμακαι εγω με την 7.2.3.0 μια χαρα σαν bug το οτι καθε τοσο θελει τους κωδικους παλι
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Χρόνια Πολλά Καλή Ανάσταση και Χαρούμενο Πάσχα για όλους
-
Συνεχείς αποσυνδέσεις
ΜήνυμαΚαλήμερα Τελικα σε ανυποπτο χρονο κανει εξοδο (Log out )απο εφαρμογες φαινεται γιατι συνεχιζει το ιδιο προβλημα δηλ ειμαι ΦΒ ωραια βγαινω σε μυνημα και επιστρεφοντας μου ζηταει κωδικο και αυτο συμβαινει με ολους τους λογαριασμους που εχω Υποψιν καποιους τους προσθετω (ρυθμισεις λογαριασμοι ) και οταν μου ξαναζηταει κωδικο τοτε εχει διαγραφει και απ τις ρυθμισεις . αυτο γινεται τυχαια δηλ μπορει 2-3 μερες να μην συμβει και σε μια μερα να συμβει 3-4 φορες Πολυ παραξενο και εκνευριστικο ταυτοχρονα …