Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-11 από 11.
-
Ok. updates στις ROM πως ξέρουμε αν έχουν βγει για να κάνουμε εγκατάσταση? Θα κατεβάσουμε αρχείο zip η μέσω της εφαρμογής στο κινητό?
-
Εγκατέστησα τη ROM για το Redmi pro omega, 1.5 βδομάδα περίπου, όλα καλά, αλλά έχει αρχίσει και κρασάρει το spotify εδώ και 1 βδομάδα, κολλάει στο loading wheel και παίρνει πολύ ώρα να φορτώσει. Είναι η μόνη app που εμφανίζει πρόβλημα μέχρι στιγμής. Δοκίμασα να το κάνω re-install με διαγραφή τα cache της εφαρμογής, αλλά συνεχίζει. Δε ξέρω αν είναι δική τους ευθύνη. Μήπως χρειάζεται update η ROM, γιατί μου βγάζει για έναν φάκελο ZIP για να ενεργοποιηθούν τα ΟΤΑ updates. Eπίσης αρκετές φορές μου β…
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
SethFaded - - Recoveries
Μήνυμαοκ. Για παν ενδεχόμενο αυτό το twrp έβαλα κι αυτή τη rom θα δοκιμάσω να εγκαταστήσω
-
SethFaded - - Recoveries
Μήνυμαπρέπει να βάλλω άλλο twrp τώρα?
-
SethFaded - - Recoveries
Μήνυμαναι σιγουρα redmi pro (και link για περαιτέρω επιβεβαίωση ). Ok θα δοκιμάσω τη παραπάνω rom. Aπλά ακολουθούσα λάθος οδηγίες.
-
SethFaded - - Recoveries
ΜήνυμαO amavroydis σε άλλο thread μου έδωσε αυτό το link XTRV-8.2.1 & ARΩMA] dev. Γι'αυτό προσπαθώ με αυτή τη ROM. Τωρα κοιτάω τις rom για Omega. xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V9_arΩma_8.2.1 να δοκιμάσω να φλασάρω? Dev μου είπανε είναι καλύτερες από stable. Dev θα δοκιμάσω
-
SethFaded - - Recoveries
ΜήνυμαInstall Zip Failed Updater process ended wuth ERROR:7 Error installing zip file '/sdcard/twrp-Mi3WC-Mi4-aroma.zip' Προσπάθησα να φλασάρω 2 φορές μετά από wipe τα cache και data
-
SethFaded - - Recoveries
ΜήνυμαΕκανα wipe τα cache και τα data. Nα το κανω teboot system ξανά? Και κατι αλλο, εκανα extract τα αρχεια απο τα zip της xtrv στο pc μου, Που θα τα αποθηκευσω στο κινητο για να τα διαβασει και να εγκατασταθεί η rom?
-
SethFaded - - Recoveries
ΜήνυμαEγκατέστησα το twrp_omega_3.1.1-0 για το redmi pro, αλλά έχει κολλήσει την αρχική ΜΙ η οθόνη μετἀ το reboot. Θέλω να μπω να κάνω factory reset για να εγκαταστήσω τηνν xtrv aroma . Πως μπορώ να το διορθώσω αυτό?
-
drivers πως ακριβώς εγκαθιστώ? ακολούθησα τις οδηγίες αλλά δεν άλλαξε κάτι. Το κινητό αναγνωρίζεται ήδη από πριν απο το laptop. Μονο bootlaoder περιμένω να ξεκλειδωθεί
-
χρησιμοποίησα το tool αλλα μου βγάζει μόνο china rom. To τελευταίο global rom για ενα Redmi pro που εχω, που μπορω να το βρω?