Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 55.

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από mihalisvolos: “Το wipe από mirecovery κάνει τη δουλειά για καθαρό flash? ” - Μετονομάζεις την Ελληνική ROM σε Update. zip και το μεταφέρεις στην SD CARD και στην εσωτερική μνήμη της συσκευής. - Μπαίνεις στο Mi-Recovery - Επιλέγεις Wipe και μετά κάνεις διαδοχικά Wipe Cache/Wipe User Data/Wipe All Data - Μετά επιλέγεις το Install update.zip Αλλά, γιατί δεν φλασάρεις στη συσκευή σου κατευθείαν την Ελληνική ρομ για να μπει το TWRP, μετά να μπεις στο TWRP και να ακο…

• Το wipe από mirecovery κάνει τη δουλειά για καθαρό flash?

• Φίλε μου λίγες μέρες το έχω το κινητό και δεν γνωρίζω απόλυτα ακόμα τι παίζει. Όλα λύνονται υπάρχουν τρόποι... Καλή συνέχεια

• Πάντως εγώ είμαι εντυπωσιασμένος από το τηλέφωνο... Με καμία rom δεν είχα θέματα... με όλες πετάει και πραγματικά η διαφορά σε χρήματα σε σχέση με τη διαφορά σε ποιότητα και απόδοση με πανάκριβα flagships είναι τεράστια....Και η οθόνη πανέμορφη...

• Παράθεση από jvalas: “Η ενταση χαμηλωνει οταν ερχετε ηχος απο αλλη πηγη. Το ραδιο, και τα notifications των διαφορων εφαρμογων, ειναι στην ιδια πηγη στο headphone radio mode. ” Σοβαρά? Θα το τσεκάρω κι εγώ αλλά από όσο θυμάμαι σε notification ό,τι και να ακούω πάντα χαμηλώνει. Όπως και να έχει notification να χάσεις κομμάτι δύσκολο. Αν έχεις δυνατά το ράδιο, θα έρχεται και δυνατά και το notification οπότε.... Ή διάλεξε κάποιο αρχείο ήχου διαπεραστικό σιγά. Μικρό το θέμα....

• Παράθεση από jvalas: “Παράθεση από Graydath: “Παράθεση από mihalisvolos: “Όταν ακούς ραδιόφωνο και πας να χαμηλώσεις ένταση, χαμηλώνει μόνο από αυτό και οι ρυθμίσεις για notifications παραμένουν ως έχουν έτσι κι αλλιώς. Παρ' όλα αυτά εγώ κατέβασα app το slider widget με το οποίο ανεβοκατεβάζεις εντάσεις για κάθε πράγμα ξεχωριστά. ” Κι όμως το δοκίμασα αλλά χαμηλώνουν όλα όχι μόνο το ράδιο... Θα δοκιμάσω το app που λες ” Και εγω το ιδιο εχω, και αυτο ειναι το προβλημα για το οποιο σας εγγραψα. Δε…

• Kαι πάνω που το είπα, πάει το TWRP

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από mihalisvolos: “Έχω βάλει την τελευταία ελληνική stable και τα σετάρισα όλα. Πάει μια χαρά αλλά θέλω να δοκιμάσω την τελευταία global beta από το en.miui.com . Πρέπει να wipeάρω τα πάντα με advanced wipe? Πολύ τράβηγμα. Άμα την πατήσω από πάνω θα υπάρξει πρόβλημα? Υπάρχει τρόπος να γίνει με ασφάλεια και εύκολα? Ευχαριστώ. ” Τα σταφύλια πατάμε απο πάνω... όχι τις ρομ. Πρέπει να κάνεις εργοστασιακές ρυθμίσεις, αν θέλεις να κάνεις αυτή την αλλαγή. Και επειδή θα τα …

• Παράθεση από jvalas: “Καλησπερα, αναζητω απεγνωσμενα ενα τροπο να μειωσω την ενταση του FM Radio οταν το ακουω μεσω ακουστικων, γιατι δεν ακουω τα promts απο αλλα προγραματα. Το εχω ξανα αναφερει αλλα δεν πηρα απαντηση. Οταν εχω το Radio στο speakerphone ολα ειναι ενταξει, ακουω το ραδιο και τις αλλες εφαρμογες, αν το γυρισω στα ακουστικα τοτε σχεδον δεν ακουω τις αλλες εφαρμογες. Εχω δοκιμασει Stable και Dev roms. H λυση που δεν θελω ποτε, ειναι να δοκιμασω stock android rom (δεν ξερω αν θα τα …

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από mihalisvolos: “Παράθεση από caeser: “ ” 2 ερωτήσεις1: Γιατί να μην αποθηκεύσω την ΡΟΜ στην εξωτερική SD και απλά να μην την wipeαρω και να διαλέξω εγκατάσταση από εκεί? (πχ εγώ τώρα δεν έχω otg καλώδιο ούτε φλασάκι). Πρέπει να κάνεις wipe και την sd card? 2. Εγώ που θέλω να δοκιμάσω διάφορες ρομ και να κάνω καθαρές εγκαταστάσεις υπάρχει τρόπος χωρίς να κάνω όλη τη μανούρα να τα περνάω από την αρχή όλα?? Δλδ apps, επαφές, συντομέυσεις, εικονίδια, ρυθμίσεις να μέ…

• Έχω βάλει την τελευταία ελληνική stable και τα σετάρισα όλα. Πάει μια χαρά αλλά θέλω να δοκιμάσω την τελευταία global beta από το en.miui.com . Πρέπει να wipeάρω τα πάντα με advanced wipe? Πολύ τράβηγμα. Άμα την πατήσω από πάνω θα υπάρξει πρόβλημα? Υπάρχει τρόπος να γίνει με ασφάλεια και εύκολα? Ευχαριστώ.

• Παράθεση από caeser: “ ” 2 ερωτήσεις 1: Γιατί να μην αποθηκεύσω την ΡΟΜ στην εξωτερική SD και απλά να μην την wipeαρω και να διαλέξω εγκατάσταση από εκεί? (πχ εγώ τώρα δεν έχω otg καλώδιο ούτε φλασάκι). Πρέπει να κάνεις wipe και την sd card? 2. Εγώ που θέλω να δοκιμάσω διάφορες ρομ και να κάνω καθαρές εγκαταστάσεις υπάρχει τρόπος χωρίς να κάνω όλη τη μανούρα να τα περνάω από την αρχή όλα?? Δλδ apps, επαφές, συντομέυσεις, εικονίδια, ρυθμίσεις να μένουν ως έχουν και απλά να αλλάζει η ρομ, χωρίς πρ…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από azazeloni: “καλησπερα. ειμαι και εγω με την 5.11.19 και εχω ακριβως το ιδιο θεμα με τον tecu, κανει κατι σαν restart και μετα απο λιγο επανερχεται.το εκανε πρωτη φορα οταν πηγα ν αλλαξω προφιλ στν μπαταρια αλλα δεν ξερω αν εχει σχεση αυτο... μου το εκανε 2-3 φορες σημερα. ξερει κανεις κατι? ” Φίλε @azazeloni, καλώς ήρθες στο φόρουμ.Να σε ρωτήσω ήθελα, ποιά 5.11.19 φοράς και πως την απέκτησες? Έκανες καθαρή εγκατάσταση ή αναβάθμιση επάνω σε κάποια άλλη παλαιότερ…

• Παράθεση από psilos: “Δεν ειναι καλύτερα να εχω την ελληνική ή δεν παίζει ρόλο? Ρωτάω επειδή απο αυτά που διαβάζω στο φόρουμ νομίζω οτι τα αλάνια απο εδώ μέσα εχουν κάνει εξαιρετική δουλειά με rom miui και τα σχετικά... ” Εγώ με την τελευταία ελληνική stable πάντως είμαι υπερ-ευχαριστημένος... το κινητό είναι ακλόνητο (που έτσι κι αλλιώς είναι) και το κυριότερο είναι πλήρως μεταφρασμένη στα ελληνικά και με λίγα οκ αγγλικά. Η ρομ με την οποία ήρθε μέρα με νύχτα.

• Καλημέρα εγώ είμαι με την stable προς το παρόν και είμαι ευχαριστημένος και από το κινητό αλλά και το λογισμικό μέχρι στιγμής. Πολύ καλή αγορά στα λεφτά αυτά πιστεύω top. Καλή εβδομάδα! Ευχαριστώ για τις συμβουλές!

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από mihalisvolos: “Τελευταία ερώτηση, ποια προτείνετε? Από ότι είδα η 11.19 ανακοινώθηκε Σεπτέμβρη ενώ η stable Οκτώβρη. Αλλά η 11.19 συμπεριλήφθηκε στην λίστα με τις 11.19/20 που ανακοινώθηκε χθες. Λογικά η stable θα πιο καινούρια και πιο σταθερή σωστά? Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! ” Η ημερομηνία που γράφεις είναι η ημερομηνία του ποστΗ developed ανανεώνεται κάθε Παρασκευή (τελευταία ενημέρωση 20 προς 21 Νοεμβρίου) Η stable είναι μία παλιά developed όπου έχουν λυθ…

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από mihalisvolos: “OK τότε για να είμαι σίγουρος ποια να βάλω ποια είναι η πιο πρόσφατη developer και ποια η πιο πρόσφατη stable? Ευχαριστω πολύ!! ” [Stable V7.0.5.0] Xiaomi Redmi Note 2 [5.11.19] Xiaomi Redmi Note 2 (developed) ” Τελευταία ερώτηση, ποια προτείνετε? Από ότι είδα η 11.19 ανακοινώθηκε Σεπτέμβρη ενώ η stable Οκτώβρη. Αλλά η 11.19 συμπεριλήφθηκε στην λίστα με τις 11.19/20 που ανακοινώθηκε χθες. Λογικά η stable θα πιο καινούρια και πιο σταθερή σωστά?…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από mihalisvolos: “Χθες απόγευμα έβαλα την developer 11,19. Καλύτερα η stable 11.19 που βγήκε πιο πρόσφατα? Αν κατάλαβα καλα δλδ ” Κάτι κάνεις λάθος...H Stable έχει διαφορετική αρίθμηση απο την Developer και δεν υπάρχει πουθενά Stable που έχει βγει πιό νωρίς απο Developer... Οι stable roms πάντα ακολουθούν τις developer ημερολογιακά... Οταν π.χ. βγαίνει σήμερα μια Stable πάντα βασίζεται σε ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ εκδόσεις developer... ” OK τότε για να είμαι σίγουρος ποια να βάλ…

• Χθες απόγευμα έβαλα την developer 11,19. Καλύτερα η stable 11.19 που βγήκε πιο πρόσφατα? Αν κατάλαβα καλα δλδ

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από mihalisvolos: “Μισό λίγο γιατί έχω μπερδευτεί λίγο από τις οδηγίες. Εγώ κατέβασα την έκδοση 11.19 κατευθείαν στο κινητό και μέσα από το updater διάλεξα το zip αρχείο που κατέβασα. Όμως όταν μπούταρε σε recovery μόνο του μου΄εβγαλε σε μια φάση ότι το md5 δεν υπάρχει. Παρόλα αυτά η εγκατάσταση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά. Έκανα κάτι λάθος? ” Όχι, το μήνυμα του MD5 απλά το αγνοείς και περιμένεις να τελειώσει η εγκατάσταση όπως και έγινε ” Δεν έκανα wi…